Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA NEDEN ARKADAN İTİŞLİ DEĞİL???

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İNSİGNİA NEDEN ARKADAN İTİŞLİ DEĞİL???

Orjinal yazı sahibi: cagri
    Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
    20 30 milyarlık ek maliyetten kim bahsetmiş

kimse 20-30.000 demedi ama Oğuz benim şu cümlem için söyledi sanırım

arkadan çekiş ve 80-90binden başlayan fiyatları olsa millet dönüp bakmazdı Insignia'ya.

ama bende 20-30bin maliyet olur anlamında demedim bunu, öyle birşey olursa aracın toplam fiyatı yaklaşık bu civarda birşey olur demek istemiştim
    Bende tam senin dediğin gibi toplam maliyetten bahsetmiştim dostum doğru yakalamışın

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
    turbo zaten var bu arabalarda bi şaftla mille u işler olmuyor.

??????????

Orjinal yazı sahibi: Onat89

kardeş insigniada turba var dsg konusunda haklısında bluemotion dersen vw dünyanın alay konusu oldu. greenpeace vw reklamlarını bi seyret
    bazı CO2 salınımları
    astra j 1.7 cdti ecoflex 130hp 99gr/km (3.7lt) vs golf bluemotion 1.6tdi 105 hp 99g/km (3.8lt)
    passat dsg bluemotion 2.0tdi 140ps 135g/km (5.2lt) vs insignia ecoflex 2.0 cdti 160ps 115g/km (4.3lt)

kötü olay bu opel modelleri türkiyede yok vw sadece marka satıyorrrrr
    Orjinal yazı sahibi: Onat89
    tsi da zaten bi turbo yok

Bluemotion ibaresini yalnış kullandım sanırım, kastettiğim bmw mercedes gibi markaların kullandığı, geçenlerde forumda BMW 6.40 i başlıklı konuda da konuşulan teknolojilerdi; biturbo olayı da aynı şekilde, arayıpta bulamadıklarım derken üst segmentte olupta insigniada da görmek isteyeceğim şeyler desem daha yerinde olur. vw de var da bizde yok anlamında değil yani .

Bu arada benim sorum neydi? Çekiş sistemlerinin maliyetleri arasında gerçekten o ......... neyse kaynadı gitti araya

2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

neyse bende bişey demiyorum.........
      2015 leon fr

Yorum

bu konuda geldiğimiz noktayı şu videonun 1:44'üncü saniyesi özetliyor sanırım
        Tüm stüdyo seferber oldu ama amcanın derdini anlayamadılar
        InsigniaTEAM

Yorum

Insignia'da en fazla "keşke" dediğim olaydır arkadan itiş. Arabanın dış tasarımı bile tam arkadan itişe göre.
          '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
          '15 BMW 118i LCI

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Fixx
            Insignia'da en fazla "keşke" dediğim olaydır arkadan itiş. Arabanın dış tasarımı bile tam arkadan itişe göre.
            bende bunu savunuyorum.akıl sır erdiremediğim için bu başlığı açtım.dediğiniz gibi arka taraf arkadan itişe çok müsait...
            2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Hasan amca ben mi oluyorum noluyo şimdi haha haha haha
              2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

evet bencede keşke arkadan itiş olsaydı.. en azından bizde kalkarken yanlayabilir; kışın http://www.youtube.com/watch?v=gIWY5R5bHjA böyle oynayabilirdik..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
                  Hasan amca ben mi oluyorum noluyo şimdi haha haha haha
                  yok bea o değil, anlatıyo anlatıyo sonra ne diycektim ben ya diyorya bizim muhabbette o noktaya geldi
                  InsigniaTEAM

Yorum

Siz arkadan itişten bahsediyorsunuz fakat ben daha insignianın bırakın sürücü koltuğuna içinde herhangi bir yere bile oturup inceleyemedim daha
                    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

İşleniyor...
                    X