Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.8 otomatik

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2.8 otomatik

Merhabalar,

Aramızda 2.8 V6 Otomatik (260 HP) kullanan varsa, performans / tüketim anlamında memnun olup olmadığı hakkında bilgi alabilirmiyim.

Ynt: 2.8 otomatik

Forumda 2.8 yok diye biliyorum

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

o kadar yakan bi araci alan olmamistir forumda sonucta turkiyede yasiyoruz
      2011 2.0 cdti 160 hp cosmo~DVD 800~rear  camera~sunroof~18'

Yorum

Simdilik aktif uyelerimizde boyle bir arkadasimiz yok.....

Yorum

Eğer opc deki ile aynı motor ve şanzumana sahipse İstanbul Parkta kullanma şansımız olmuştu.Performans müthişti yakıt konusunda bişey yazmasam daha iyi galiba...

Yorum

Aslında yeni gelicek 2.0 250 hp lik motor düşünmezmisin? Vergisi daha az performans olarakta çok geride olmaz bence.....

Birde arkadaşlar opc etkinlikleri ile bilgi verirseniz bende katılmak isterim bir dahaki sefere.....
            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

OPC Etkinliği Opel Türkiyenin yapmış olduğu özel bir etkinlikti, sitemizdeki girişimci kişilerin katkıları sayesindede Insignia Team olarak bu etkinliğin özel davetlileriydik.
              Etkinlikte Corsa OPC ve Insignia OPC'ler vardı ve onları sürme şansı elde ettik.
              Ayrıca yine Opel bayiilerinin getirmiş olduğu tüm Opel modellerini test etme şansımız vardı.
              Birdaha böyle bir etkinlik ne zaman olur bilinmez...
              (Emeği geçenlere tekrar teşekkürler yazarken yine heyecanlandım )

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                OPC Etkinliği Opel Türkiyenin yapmış olduğu özel bir etkinlikti, sitemizdeki girişimci kişilerin katkıları sayesindede Insignia Team olarak bu etkinliğin özel davetlileriydik.
                Etkinlikte Corsa OPC ve Insignia OPC'ler vardı ve onları sürme şansı elde ettik.
                Ayrıca yine Opel bayiilerinin getirmiş olduğu tüm Opel modellerini test etme şansımız vardı.
                Birdaha böyle bir etkinlik ne zaman olur bilinmez...
                (Emeği geçenlere tekrar teşekkürler yazarken yine heyecanlandım )
                Böyle bir etkinliği kaçırmak inşALLAH tekrarı olurda bende katılma fırsatı bulabilirim.....
                2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

İşleniyor...
                X