ya bu yeni çıkan 1.4 turboların arkdasında 1.4 falan yazsa bari. insigina avcısının biri 180 lik insignia sanar tokatladım flaan der sonra....180 liklerin itibarı zedelenir
Yok o öyle değil merak etme 180 likte çift çıkış egzoz var. Beni 1.6 115 hp lik sanıyorlar sonra ......... bırakıyorum....ihihi
ya bu yeni çıkan 1.4 turboların arkdasında 1.4 falan yazsa bari. insigina avcısının biri 180 lik insignia sanar tokatladım flaan der sonra....180 liklerin itibarı zedelenir
Yok o öyle değil merak etme 180 likte çift çıkış egzoz var. Beni 1.6 115 hp lik sanıyorlar sonra onların ağzına ......... bırakıyorum....ihihi
Onun canı saolsun bana 90 hplik 1.3 astradan sonra verdiği hazzı anlatamam.....ihihi
1.6t cilere O değilde pompacıdan ne haber? haha
İnşALLAH opel E sınıfı bir araç çıkartır da bunu satacağım zaman opel alabilirim yine inşALLAH.....
1.4 den yaksa yaksa hadi 2 litre bilemedin 3 lt fazla yaksın basdın mı V6lara bile toz yutturuyor mu? işte öyle olunca o 2-3 litreyi fazlasıyla hakediyor
Tamam amenna güçlü motorda benim güzergah belli yarısı eds yarısı normal yol mevzu o da değil sabah akşam v6 avlıyacak vaktim yok ki benim yaşadığım yerde genelde doblo var zaten sellektör yapınca sağa kaçıyorlar sağa kaçmayanlarda 160 dan sonra tıkanıp kalıyor
Yok o öyle değil merak etme 180 likte çift çıkış egzoz var. Beni 1.6 115 hp lik sanıyorlar sonra onların ağzına ......... bırakıyorum....ihihi
onun zevkide ayrı olur...
Sen ne diyorsun üstad kendime geldim varya şu çerkezköy yolunda c5 e-hdi yeter artık dedi...... ihihi 4. vites 6000 devir yanından 190 ile bir geçtim kal geldi bildiğin adama sağ şeride geçip hayata küstü.... ihihi zaten motor sesi mükemmel oluyor 6000 devirde.....
Valla ben 3-4 gündür senin gibi sakin kullanıyorum şehir içerisinde ortalamam sıfırladığımdan bu yana 8.2 lt/100km ama ben çok sıkılıyorum...Tam turbo açılmış ıslığı duyuyorum haydi bas bas diyor ama ben vites büyütüyorum.Aracın da benim de canım sıkılıyor.Ben bu ekonomik sürüş testinden vazgeçiyorum varsın 100km az gitsin ama kaplanımın şanı yürüsün...
1.6 turbo yanında baba, anne veya bilimum aile büyükleri olmadığı zaman sakin kullanılacak bir araç değil!!! illa ki bir noktada basıyorsun yaa, yok yani olmuyor (tabii bu benden kaynaklanıyor da olabilir, her aracı böyle kullanıyorum )
Valla ben 3-4 gündür senin gibi sakin kullanıyorum şehir içerisinde ortalamam sıfırladığımdan bu yana 8.2 lt/100km ama ben çok sıkılıyorum...Tam turbo açılmış ıslığı duyuyorum haydi bas bas diyor ama ben vites büyütüyorum.Aracın da benim de canım sıkılıyor.Ben bu ekonomik sürüş testinden vazgeçiyorum varsın 100km az gitsin ama kaplanımın şanı yürüsün...
Çerkezköye 45 dakika anca sürdü mesafem 125 km ve 206 km/h a kadar çıktım ve genelde 4. vites kullandım maşALLAH 4. vites 6000 devir 190 yapıyor....ihihi sonra oraya ulaştığımda ortalamaya baktım ortalama tam 9,9 lt diyordu stop etmeden az dinlendireyim dedim 10.0 lt. oldu ve kaldı...... Bassam bile 10 lt bence gayet tatminkar bir rakam ben 1.3 dizel astra ile 190-200 arası gezinirken 9 lt. yakıyordum....
Bu yakıt isinde var bi pislik ama anlamiyorum. Benim ort. Neden bukadar yuksek :s 19" jant ve cogunlukla 3-4 km gidip stop etmemden de kaynaklaniyor olabilir. Araba isinmadan yolum bitiyor
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Bu yakıt isinde var bi pislik ama anlamiyorum. Benim ort. Neden bukadar yuksek :s 19" jant ve cogunlukla 3-4 km gidip stop etmemden de kaynaklaniyor olabilir. Araba isinmadan yolum bitiyor
Ben mesela 1 dakikaya yakın aracı ısıtırım sonra ufak bir eğimli 400 metre kadar yolum var orayıda 1500 devirde çıkarım böylece motor biraz ısınmış oluyor daha çevreyoluna çıkmadan araç sıcak üflemeye başlıyor havalandırmadan....
30000km de sübap erime problemi yaşadım.ben romno taktırmıştım.4000 devirde benzine geçiyordu güya.bir işe de yaramadığını gördüm.arıza bana 2600 tlye mal oldu.GI markaydı sanırım çelik sübap takıldı.özel serviste yaptırdım.sübap firmsının yetkilisi ile görüştürdüler ne yaparsan yap 180 beygir turbo araçta yine aynı km de bu problemi yaşarsın bu sefer sana problem pahalıya patlıyabilir.
fikirlerinizi almak isterim. haftaya kontrole giderken söktürmeyi düşünüyorum
konu ile yazışmaları bu linkten görebilirisiniz
30000km de sübap erime problemi yaşadım.ben romno taktırmıştım.4000 devirde benzine geçiyordu güya.bir işe de yaramadığını gördüm.arıza bana 2600 tlye mal oldu.GI markaydı sanırım çelik sübap takıldı.özel serviste yaptırdım.sübap firmsının yetkilisi ile görüştürdüler ne yaparsan yap 180 beygir turbo araçta yine aynı km de bu problemi yaşarsın bu sefer sana problem pahalıya patlıyabilir.
fikirlerinizi almak isterim. haftaya kontrole giderken söktürmeyi düşünüyorum
konu ile yazışmaları bu linkten görebilirisiniz
opelim net sagolsun üye olmayanları almıyor siteye, okuyamıyorum yazılanları,markaların yaglamalı lpg sistemleri cıktı,bunlar subapları daha uzun süre koruyor,garantili bir şekilde takıyorlar,romno ilk kez duyuyorum garantisiz mi taktırdınız? çelik subaplarda sorun olmaz ama kim taktı nerde taktı nasıl taktı bilmediğimiz icin ne olur bilmem.Neyi söktürmeyi düşünüyorsunuz anlamadım lpgyi mi?
Yorum