1,4 turbo mu 2,0 cdti mi sizce?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1,4 turbo
Collapse
X
-
Ynt: 1,4 turbo
2.0 cdti 160 hp hem cosmo hem güçlü hem de ekonomik*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Arkadaslar acaba 1.4 turbo da blow off mu var? Çıks diye bir ses geliyor 3000 devirin üstünde vites atarken. Birde 6000 devirde vites atarsam çıks seninin yanında birde çiuv diye bir ses geliyor bunlar normalmi? Vites geçileri ve hızlanmaları muazzam geliyor bana ben ayağımı gazdan çeksem bile vites atarken araç bariz gaz alıyor ve yokuşlarda bile neredeyse hız kaybetmiyor. Bu durum 1.6 turbolarda da varmı? Bunun nedeni ne olabilir? Aracın turbosunun uzun ömürlülüğü için orjinal bir blow off mu takılı sizce içindeki hava rahat boşalsın diye?2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: smg05Arkadaslar acaba 1.4 turbo da blow off mu var? Çıks diye bir ses geliyor 3000 devirin üstünde vites atarken. Birde 6000 devirde vites atarsam çıks seninin yanında birde çiuv diye bir ses geliyor bunlar normalmi? Vites geçileri ve hızlanmaları muazzam geliyor bana ben ayağımı gazdan çeksem bile vites atarken araç bariz gaz alıyor ve yokuşlarda bile neredeyse hız kaybetmiyor. Bu durum 1.6 turbolarda da varmı? Bunun nedeni ne olabilir? Aracın turbosunun uzun ömürlülüğü için orjinal bir blow off mu takılı sizce içindeki hava rahat boşalsın diye?
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: smg05Arkadaslar acaba 1.4 turbo da blow off mu var? Çıks diye bir ses geliyor 3000 devirin üstünde vites atarken. Birde 6000 devirde vites atarsam çıks seninin yanında birde çiuv diye bir ses geliyor bunlar normalmi? Vites geçileri ve hızlanmaları muazzam geliyor bana ben ayağımı gazdan çeksem bile vites atarken araç bariz gaz alıyor ve yokuşlarda bile neredeyse hız kaybetmiyor. Bu durum 1.6 turbolarda da varmı? Bunun nedeni ne olabilir? Aracın turbosunun uzun ömürlülüğü için orjinal bir blow off mu takılı sizce içindeki hava rahat boşalsın diye?
Yorum
-
Bunların birbirlerine karşı avantajı ne? Blow off taktırsam motorun ömrü uzar galiba? ama bir yandan da garantiden çıkar araç? Yanlız böyle bir araçta vites aralarında turboda hava kalması aracın uzun ömürlülüğünü olumsuz etkiler bu yüzden bypass valve mi kullanılıyor?2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro
Yorum
-
İnsignia'ya "blow off" başarılı olmuyor.Daha önce deneyenler hata ile karşılaşmıştı.Forumun çeşitli yerlerinde yazılmıştı aratabilirsin kardeşim.Aynen turbo içerisindeki fazla kalan hava bu valve ile dışarı atılıyor.2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SabrigMerhaba,
1.4 İnsignia almayı düşünüyorum kafama takılan bir konu var. Bazı araçların arakasında TURBO yazıyor bazılarında yazmıyor. 1.4'lerin hespsi Turbo değilmi? neden bazılarında yazıyor bazılarında yazmıyor.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
Yorum