Allahtan henüz kırkına gelmeden almışım )) Ama bu araba her yaşta güzel bence...
Orjinal yazı sahibi: deniz
allah her kesin gönlüne göre versin. günde bazen 11 saat çalışıyorum. YAŞ DA GELDİ GEÇİYOR. bu arabaya 4da 40 ından sonra da binmek olmaz. hakkını vermek lazım. kendimi ödüllendirdim.
Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
Yorumları okuyunca şimdi üzüldüm vallahi.
Orjinal yazı sahibi: Eliff
Hiç üzülmeyin derim Sizinle hiç yüzyüze görüşme fırsatım olmadı ama forumdan okuduklarım kadarıyla aracınızı hakkıyla kullandığınızı biliyorum
Teşekkür ederim Elif Hanım...
Orjinal yazı sahibi: bassoprofondo
Hiç üzülme Cemil Abim benim, sen arabanın anahtarını dahi dokunmasan bile verirsin hakkını
Sağol Kaan kardeşim...
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
Hoooop,hoop;ayıp oluyor gençler hiho
Hakikaten Şaman bey, Gençler biraz ayıp ediyor.
Yaklaşık 45'e yakın 40 yaş ve üstü üyemiz var.... yaş kısmını yazmayanları da eklersek 50 üye sayısını geçeriz herhalde.
Bizler 40 yaşlarındayken "İnsignia" nın "i" bile yoktu. Bugün itibariyle bu aracı kullanıyorsam, kendimi daha şanslı biri olarak gördüğümü belirtmek isterim.
Bizim 1.4 ler eğer smg05 in ki gibi çıkmazsa, soluğu alcaz valla yanında forumcak
haklısın ne yaptıysa bu güzel kardeşim yaptı sadece bizede değil onlarcası bu kardeşimizin yüzünden aldı 1.4turboları
Memnun kalmazsak yanındayız haberin ola
Bu arada deniz kardeşim
ekstra olarak navigasyon , alarm , xenon , karter koruma ,boya koruma , led vs de alınabilir bagaj havuzuda al almışken camlarıda dediğin gibi film çektir güzel olacak
bende hala bekliyorum aracım cuma günü anca geldi servise benimde 10 günlük bir gecikme oldu denilen tarihten malesef
valla bende muharrem yüzünden aldım. ben de onu bulacam )) şaka bir yana insignia beni etkiliyen tek arabaydı .
Ben daha önce 2 sefer o km opel vectra aldım ve memnun kaldım markadan yana sıkıntım hiçbir zaman olmadı..
İnsigniayı 2 yıl önce benzin sarfiyatı nedeniyle almamıştım ama 1.4 t duyunca hemen atladım balıklama
internetten de araştırmalarımda smg kardeşim (muharrem) maşallah her yönüyle geniş şekilde videolar ile aracı övünce hiç düşünmeye gerek kalmadı..
Opel türkiyenin muharrem kardeşimize kesinlikle bir ödül vermesi şart bunu opel türkiyeye iletmeliyiz bence ...
Yorum