Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Öğretmenler günü kutlu olsun...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Öğretmenler günü kutlu olsun...

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
    Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
    Orjinal yazı sahibi: Serdogan
    Serkan yine güldürdün beni)

Kendi adıma teşekkür ederim herne kdar bu güzel mesleği yapamasamda... Bende tüm öğretmenlerin bu güzel gününü kutlarım..
    Gokhanim senin adina uzuldum ogretmen olsaydin simdi miniklerden gelen plastik ciceklerin ve kravat ignelerin olurdu en guzelide sanirim 'orrtmeniim ortmenler gununuz kutlu olsuuun' nidalariymis. Meslegini sevenler icin fantastik olmali..neyse gokhanim ogretmenlik mesligini icra etmeyerek belkide egitime en buyuk katkiyi sen yapmissindir)
    haha haha haha
    sende gül bakalım, hanene yazıldı -1...
    Canın sağolsun kardeşim haha haha haha

Yorum

Yapma yaa gokhanim uzuldum bak gommeler falan zor geciyodur hayat, cevrende genistir simdi senin neyse ogretmenlerime olan saygimdan oturu konuyu saptirmama taraftariyim

Yorum

Bir öğretmen olarak burada yazdıklarınızı üstüme alınıyorum. Teşekkürler. Tüm meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım.
        2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
        2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

görev yapan bir öğretmen olarak tüm dileklerinizi üzerime vazife olmasada meslektaşlarım adına kabul edip saygılar sunarım .

Ulu önder Mustafa KEMAL ATATÜRk 'ün ifade ettiği gibi :
          Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. öğretmenler! Cumhuriyet
          sizden düşünceleri hür, vicdanı hür,irfanı hür nesiller ister. ...
          sözleriyle şunu eklemek isterim
          ne yazıkki !öğretmenlerin bir çoğu bu hedef dışında bırakın öğrencileri kendileri cemaatçi, şakirt , şükürcü nitelik taşıma sürecine girmişlerdir. ve Atatürk ün çizmiş olduğu çizgiden çıkmışlardır.

yinede meslektaşlarımın uykudan uyanacağı günü sabırsızlıkla beklemekteyim. , Şehit olan depremde hayatını kaybeden, vefat etmiş tüm meslektaşlarımın gününü kutlar başarılar dilerim.

Yorum

Öğretmenler günümüz kutlu olsun...
            2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Kendi adıma teşekkür ederim herne kdar bu güzel mesleği yapamasamda... Bende tüm öğretmenlerin bu güzel gününü kutlarım..
              Gökhan'ım ağaç yaş iken eğilir sen kartlaşmışları düzeltmeye çalışıyorsun zorunu seçtin bence
              Bütün öğretmenleerrrrimizin gününü kutlarım
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy

Kendi adıma teşekkür ederim herne kdar bu güzel mesleği yapamasai mda... Bende tüm öğretmenlerin bu güzel gününü kutlarım..
                Gökhan'ım ağaç yaş iken eğilir sen kartlaşmışları düzeltmeye çalışıyorsun zorunu seçtin bence
                Bütün öğretmenleerrrrimizin gününü kutlarım
                İşte görüyorsun abi odunları budamak daha keyif veriyor bana Fidanlara şekil vermek farklı bir zanaat...
                F30 Sport+

Yorum

forumumuzdaki ve tüm ülkemizdeki öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun

Yorum

ogretmenlerımızın ogretmenler gunu kutlu olsun
                    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin "Öğretmenler Günü Kutlu" olsun.

Ayrıca Van depreminde hayatlarını kaybeden öğretmenlerimize Allahtan rahmet, ailelerine de tekrar başsağlığı diliyorum.

Orjinal yazı sahibi: cagri
                      Tüm öğretmenlerimizin gününü kutlarım.
                      Cemil abimize de yeni logo tasarımı için çok teşekkür ederiz
                      Önemli günler için gösterdiğiniz hassasiyet için ben teşekkür ederim. Nice tasarımlara...

Yorum

bir öğretmen çocugu olarak tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                          Başta en büyük öğretmenimiz M.Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin bu önemli gününü kutlarım. İyiki varlar...
                          Ağzına sağlık Murat abi Bende kutluyorum

Yorum

Bende bir ögrenci olarak tüm ögretmenlerin ögretmwnler gününü kutlarim iyiki warsniz siz olmasaniz bizle kim ugrasirdi haha
                            2011 2.0 cdti 160 hp cosmo~DVD 800~rear  camera~sunroof~18'

Yorum

Tüm öğretmenlerin bu özel günlerini kutlar ellerinden hürmetle öperim.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                              X