Başta en büyük öğretmenimiz M.Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin bu önemli gününü kutlarım. İyiki varlar...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Öğretmenler günü kutlu olsun...
Collapse
X
-
Ynt: Öğretmenler günü kutlu olsun...
Basta annem olmak üzere tüm öğretmenlerimin büyük önder basogretmen Atatürk'ün çizdiği yolda gösterdiği hedefe cocuklarını yetiştiren öğretmenlerin öğretmenler gunu kutlu olsun.2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
-
Başta Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.
Geleceğimiz, çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizin elinde. Onlara bu zorlu ve meşakkatli görevde başarılar ve sabır diliyorum. Ayyrıca Van Depreminde kaybettiğimiz gencecik öğretmenlerimiz için de tekrar başsağlığı diliyorum.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Yorum
-
Sabah ogretmenler gununu kutlamak icin anneyi aradim ilkkez hatunum 'ben ogretmen degilim ogretim gorevlisiyim cocuk, git kendine ogretmen bir kiz bul onun gununu kutla' diye kapak yedim gorustugum bir ogretmenime mail attim 'essekliginden suphem yok ama cehaletle olan savasina hayranim serkancim' diye bir cumleyle biten yanit aldim. Ogretmen canim benim
Kendileri ile gurur duymak icin 24 kasima ihtiyaci olamayan tum ogretmenlerin ogretmenler gunu kutlu olsun. Sizin tarafsiz ve iyi egitiminize gelecegimizin cok ihtiyaci var.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Serkan yine güldürdün beni)
Kendi adıma teşekkür ederim herne kdar bu güzel mesleği yapamasamda... Bende tüm öğretmenlerin bu güzel gününü kutlarım..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SerdoganOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Serkan yine güldürdün beni)
Kendi adıma teşekkür ederim herne kdar bu güzel mesleği yapamasamda... Bende tüm öğretmenlerin bu güzel gününü kutlarım..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SerdoganOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Serkan yine güldürdün beni)
Kendi adıma teşekkür ederim herne kdar bu güzel mesleği yapamasamda... Bende tüm öğretmenlerin bu güzel gününü kutlarım..F30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: xxstormxxOrjinal yazı sahibi: SerdoganOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Serkan yine güldürdün beni)
Kendi adıma teşekkür ederim herne kdar bu güzel mesleği yapamasamda... Bende tüm öğretmenlerin bu güzel gününü kutlarım..F30 Sport+
Yorum
Yorum