Arkadaslar benden bu kadar buyurun son videolar. Lütfen sesi açın motor sesini duyun ve konuşmalarımı dinleyinki bilgilendirici olsun. Araç gidiş geliş 275 km yaptı ve giderken 125 km yi 45 dakika da vardım trafik dahil ve digital gösterge de 206 yı gördü araç biraz daha giderdi tahminimce 215-225 arasında kalırdı ama yol bitti basamadım. Araç 95 liraya 275 km gitti ve km de 36 krş yakar genel kullanım izlediğiniz gibi. Dönüşte genellikle 100-150 arası hızlarla gittim ortalamamda 8.9 lt. de kaldı artık bu araç çok yakıyor demeyin gidişine göre .......
Artık daha video eklemeyeceğim bu kadar yeterli inşALLAH faydalı videolar paylaşmışımdır. Yorum yapan olumlu olumsuz herkese teşekkür ederim.
Bu araç çok zevkli bir kullanıma sahip ayrıca yaktığı her damla yakıt helal olsun!......
Saygılarım ile.....
Artık daha video eklemeyeceğim bu kadar yeterli inşALLAH faydalı videolar paylaşmışımdır. Yorum yapan olumlu olumsuz herkese teşekkür ederim.
Bu araç çok zevkli bir kullanıma sahip ayrıca yaktığı her damla yakıt helal olsun!......
Saygılarım ile.....
Yorum