Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yarın Gelecek Insignia için Tavsiye

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yarın Gelecek Insignia için Tavsiye

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün aradılar Beyaz Insignia 1.4 Turbo 140HP aracım gelmiş. Yarın ya da cuma teslim alacağım. Beni arayıp aşağıdaki uygulamaları yaptırmak isteyip istemediğimi sordular ve bunların araç henüz yola çıkmadan yapılmasında fayda olacağını söylediler.

Aslında bunu diğer konuda kısaca sormuştum,sağolsun cevap veren arkadaşlar da oldu fakat biraz daha detaylı bir şekilde sormak istiyorum.

-Boya Koruma (tüm araç)
    -Ön kaput koruma (film çekiliyormuş, gelecek çakıl, çizilme vs karşı)
    -Motor Koruma (anladığım kadarıyla motora yapılacak sprey tarzı bir uygulama, toz kir tutmaya karşı yapılacak)
    -Cam su kaydırıcı (6 ay süreli etkili olacak)
    -Tüm camlar için cam filmi (orta seviyede siyahlıkta ayrıca güvenlik ve hırsızlık için etkilide olacak)

Şimdi tüm bunlar için normal fiyat 1.250 TL, kampanyalı fiyat 900 TL yapacaklar.

Acaba bunların tamamı gerekli midir? Şuna hiç gerek yok diyeceğiniz var mıdır?

Arkadaşlar fiyatın çok yüksek olduğunu belirtti fakat Şu yüzden soruyorum, bu tarz bir set için Sonax,Ziebart tarzı 1-2 yere baktım. Fiyat en az bu kadar hatta, daha yüksek çıkacak sanki.

Ayrıca araç yeniyken yaptırmak daha etkili olacaksa 100-200 TL nin çok derdinde değilim.

Ne dersiniz? Yarın sabah erken cevap vermem lazım. tmr Teşekkürler.
    Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
    VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Ynt: Yarın Gelecek Insignia için Tavsiye

Bunları yaptırmak tabi ki çok önemli hatta aralarından bazıları gerekli ,
    Ama benim tavsiyem işinin ehli profesyonel bu işi yapan yerlerde aracınıza uygulama yaptırmanız bu tür işleri servise bırakmamanızı tavsiye ederim sadece...

Yorum

çok pahalı motor koruma ve cam kaydırıcı gereksiz bişey kimbilir ne kadardır. diğer şeyler içi çok daha ucuza ve kaliteli yapan yerler vardır bursada
      2015 leon fr

Yorum

yağmur kaydırıcı özellikle 100 km hızdan sonra mükemmel bir şey tavsiye ederim ama motor koruma saçma sapan bişey.. film ise, beyaz araçta olmazsa olmaz boya koruma olabilir...
        F30 Sport+

Yorum

Vaybe 2009 Haziran ayı gözümde canlandı Bursa-Neskar'dan aracı alacağımız zaman bizide arayıp sormuşlardı, zaten servis değil bir firma ile anlaşmaları var baya bilgi vermişlerdi Sonra arabayı teslim almaya gittiğimizde sıfır km. bir siyah bir beyaz insignia yan yana duruyordu o gün çok özel bir gündü...

Yorum

-Motor Koruma (anladığım kadarıyla motora yapılacak sprey tarzı bir uygulama, toz kir tutmaya karşı yapılacak)
            -Cam su kaydırıcı (6 ay süreli etkili olacak)

bu ikisini kendiniz yapabılırsınız 50 lira tutar. Meguıars Engıne Dressıng + Aquapel cam kaydırıcı. Cam filmi + kaput koruma filmi 850 . bence pahalı bir uygulama diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum ama .
            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BORA
              Vaybe 2009 Haziran ayı gözümde canlandı Bursa-Neskar'dan aracı alacağımız zaman bizide arayıp sormuşlardı, zaten servis değil bir firma ile anlaşmaları var baya bilgi vermişlerdi Sonra arabayı teslim almaya gittiğimizde sıfır km. bir siyah bir beyaz insignia yan yana duruyordu o gün çok özel bir gündü...
              Eee sen yaptırdın mı peki hocam, onu da söyleseydin ya

Yorum

Motor koruma+Cam kaydırıcı ucuzdur OK.

Fakat gördüğüm kadarı ile Boya koruma ve ön kaput koruma o kadar da ucuz değil. Yani bu 2 si birlikte 300-400 e de yapılacak iş değil.

E cam filmi de bi 150-200 TL normal de tutar en az sanırım.

Neskar a güvenmiyor değilim. Ama fiyat çok mu kazık, az mı kazık, normal mi ona karar veremiyorum sadece. Az kazık ile normal arasında birşeyse sonradan uğraşmamak adına yapmak tercihim.

Yorum

boya koruma = wax başka birşey değil.
                  2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

kutusu 25tl ben kendim yapıyorum
                    2015 leon fr

Yorum

bencede kaput kaplamaya gerek yok. araç beyaz olduğu için diğer bölümlere göre kaput zamanla daha sarımsı gözükecek. daha sonra ilerde onu sökme derdi de var.
                      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: laserion
                        Orjinal yazı sahibi: BORA
                        Eee sen yaptırdın mı peki hocam, onu da söyleseydin ya
                        Bu arada hayırlı olsun, güle güle kullanın yok yaptırmadım. Ben kendim yaptım; cam filmlerinide yeni yaptırdım.

Yorum

Arkadaşlar ok. Yaptırmıyorum hiçbirini.

Artık ileride bakıcaz o zaman.

Sararma falanda can sıkıcı olur bu arada kesinlikle. Bu aklıma gelmemişti.

Tavsiyeler için teşekkürler.

Yorum

ben kaput filmi için birçok markayı inceledim. Fakat içlerinden sararma, çatlama yapmayan 3 marka buldum. 3M, Sonax, Zeibarth

3M yapılmış olan hiç bir araçla karşılaşmadım.

Ziebarth yapılmış olan araç gördüm. Sahibi 1 yıl önce yaptırdığını söyledi. Hiç sararma yoktu.

Sonax yine yaptırmış olan arkadaşımla görüştüm. 2 yıl önce yaptırdığını ve hiç sararma olmadığını söyledi. Bende Sonax'ta yaptırdım. Aracı teslim aldığımda ise gerçekten çok şaşırmıştım. En ufak bir ton farkı bile yoktu. Oysa ki okulda yeni citroen berlingo alan bir arkadaşım bana o kadar para verilirmi ben 150TL'ye yaptırdım diye eğleniyordu. İkimizin aracıda Gümüş gri ve yan yana koyunca 150TL olanda ton farkı var. Hemde Çağrı'nın söylediği gibi sarımtrak şekilde. Benim araçta ise 2 ay oldu ve çok memnunum en ufak bir ton farkı hala yok. Ayrıca 5 yıl garanti veren bir firma sonax.

Sonuç olarak şunu söyleyebilirim. Ne kadar ekmek o kadar köfte olayı burada da geçerli.
                            2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
                            2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

Aracı bugün teslim alıyorum. Bu arada Neskar ın da bu yaptırdığı kaplama-koruma vs. 5 yıllık garantiliymiş. Şimdi tekrar sordular yaptıralım mı diye. Yaptırmayın dedim.

Sararma içinde asla olmaz falan dediler aslında ama neyse..

Umarım doğru yapmışızdır.

Yorum

İşleniyor...
                              X