Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yarın Gelecek Insignia için Tavsiye

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yarın Gelecek Insignia için Tavsiye

Hayırlı olsun zaman geçtikce eksiklikleri sende tamamlarsın...... şimdi yeni aracınızın tadını çıkartın.....
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: laserion
      Aracı bugün teslim alıyorum. Bu arada Neskar ın da bu yaptırdığı kaplama-koruma vs. 5 yıllık garantiliymiş. Şimdi tekrar sordular yaptıralım mı diye. Yaptırmayın dedim.

Sararma içinde asla olmaz falan dediler aslında ama neyse..

Umarım doğru yapmışızdır.
      yani belki benim gördüğüm kaplama kalitesizdi bilemem, sizi engellemiş de olmayım ama 900 lira verdikten sonra nerede nasıl yapıldığını bilerek kendiniz de yaptırabilirsiniz bu uygulamaları
      InsigniaTEAM

Yorum

@cagri, artık müsait bir zamanda hangileri yaptırılır, yaptırılmaz tekrar bakarız. Böylece almış olduk bugün için.

Yeni gelen araç için hangi uygulamalar yapılmalı gibi bir başlık altında da incelense iyi olur aslında. Varsa da ben görmedim.

Plaka da istediğim gibi oldu zaten. Kasko halloluyor. Akşamüstü gibi de gidip aracı alırım artık.
        Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
        VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

Dün ilk heves aracımın otoparkta cep telefonumla fotoğrafını çektim. Asıl fotoğrafları önümüzdeki aybaşı gelecek yeni fotoğraf makinemle çekicem.

Bu arada 18" jant, fazla mı yaktırır, konforumdan mı götürür bilmiyorum ama görünüşü beni benden alıyor. 19" ve 20" jant kullanan arkadaşlar kimbilir nasıl bir zevk tadıyorlardır

Yorum

beyazada ayrı bir yakışıyor bu jantlar bence...tavan ve camlara kaplama istiyor ama
            F30 Sport+

Yorum

Aracınızı güle güle kullanın. Kazasız, belasız keyifli sürüşler, (Tavan siyah kaplama olursa daha şık olacaktır )

Yorum

blink Hehe, Yaw kaç gün kendimi paraladım burda . Yaptırma dediniz yaptırmadım alırken.

Şaka bi yana, evet camlara film için bir ara sordurmak lazım, tavan uygulaması nasıl oluyor?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                  Aracınızı güle güle kullanın. Kazasız, belasız keyifli sürüşler, (Tavan siyah kaplama olursa daha şık olacaktır )
                  Teşekkürler hocam. Bi bakıcam evet kaplama olayına.

Yorum

güzel araç, maşallah
                    kaplama derken siz kaput kaplaması dememişmiydiniz? bahsi geçen siyah tavan kaplaması
                    InsigniaTEAM

Yorum

çağrı bu farların içini siyah karartsalar nasıl durur sence? astra sportlardaki gibi?
                      F30 Sport+

Yorum

Kaput, cam vardı içindeydi hepside neyse. Camlara yaptırıcam heralde hertürlü. Tavan uygulamalarını şimdi gördüm. Önceki gördüğüm resimler hep cam tavan gibi gözükmüştü gözüme.

Uygulama baya güzelmiş ama sanırım ruhsat vs. işlemleride gerektiriyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                          çağrı bu farların içini siyah karartsalar nasıl durur sence? astra sportlardaki gibi?
                          tek kelime
                          far camını çıkarıyorsun, reflektörleri çıkarıyorsun, krom çerçeve kalıyor, çamaşır suyuyla silince krom boyası kalkıyor, 1-2 kat plastik astarı + 2-3 kat siyah boya, sonuç mükemmel
                          ama reflektörler hariç farın hangi kısımları krom olduğunu incelemek lazım, belki çerçevenin şekli hoş değilse güzel durmayabilir
                          InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: laserion
                            Kaput, cam vardı içindeydi hepside neyse. Camlara yaptırıcam heralde hertürlü. Tavan uygulamalarını şimdi gördüm. Önceki gördüğüm resimler hep cam tavan gibi gözükmüştü gözüme.

Uygulama baya güzelmiş ama sanırım ruhsat vs. işlemleride gerektiriyor.
                            Ruhsata işletmek gereklidir ama bu zamana kadar ruhsata işleten bir üyemizi hiç hatırlamıyorum.

Yorum

hayırlı olsun,

motor koruma boya kormayla birlikte yapılır tek başına da satılabilir ama koruma işlemi yaptırmadığınız durumlarda, pazarlama taktiği ile paket içinde fakat farklı bir işmiş gibi sunulur ki verdiğiniz paraya daha fazla hizmet aldığınızı düşünerek ürünü satın almanız için 3M kalitesiyle kendini kanıtlamış bir marka araca yaptıracağınız işlemlerde 3M ürünlerinin kullanılmasına dikkat etmenizi tavsiye ederim diğer firmalar göre fiyatları biraz daha yüksektir ama ürünlerinin uzun süre kullanımında bile herhangibir sorunla karşılaşmazsınız.

Yorum

İyi dilekler için tekrar teşekkürler.

Aracı aldık 5 gün oldu ama forumu biraz didikleyince hemen kaşıntı başladı. Yapmayı düşündüğüm ufak değişiklikler ve küçük 1-2 ön izlenimimi belirteyim dedim.

-Ön cama 1 arkalara ve arka cama 2 numero siyah film koydurmaya karar verdim.(1 in en düşük derece olduğunu varsayıyorum). Lumar yapan 1 yer buldum. -300,350 TL ye bitirmeyi hedefliyorum- Tavan için çok kararsızım.

-Antenimi Shark antenle değiştirticem. Sanırım bu da 300 TL ye falan patlayacak. Radyo da çekim problemi yaratır mı bilmiyorum bu arada.

-Yan aynalar için yine forumda sinyalli aynaya çevirme olayını gördüm. Mutlaka yaptırmak istiyorum. Bursa da kesin zor olacak. Servise sormam lazım. -350 TL- sanırım maliyet.

-Yine forumdan bagaj havuzunu gördüm. Faydalı birşeye benziyor. Ondan da 1 tane edinicem mutlaka.

-Biraz daha uzun vadede ön farları Cosmo daki gibi olanlarla komple değiştirmeyi düşünüyorum. AFL olmayacak biliyorum ama olsun varsın.

Kısaca ilk izlenimler..

-Pek izlenimim olamadı. Zira 5 günde ancak 67 km oldu araç. Benim işle ev arası çok kısa zaten. Araca doyamadık. Haftasonu sırf araca binmek için dışarı çıktık bir ara.25-30 km si ordandır.

-Yakıt ortalamam şu an yanlış yere bakmıyosam 11.8 gibi. Ama sadece çok kısa mesafe sürüyorum şu an. Sabah 4 km, akşam 4 km. Haftaya iş için Çerkezköy tarafına gidicem, sırf araca binmek için şirket arabasını değil Insignia yı kullanmayı düşünüyorum.

Yorum

İşleniyor...
                                X