Sayın Forum üyesi smg05 1.4 insignia ile ilgili özellikle de yakıt tüketimi konusunda bizlere çok önemli bilgi ve deneyimlerini aktardı. bayiler dahi 1.4 hakkında bilgi sahibi değilken arakadaşımız bize usanmadan bıkmadan her sorumuza cevap verdi. Bu yüzden kendisine bir teşekkür borcumuz var. şahsım ve benim gibi 1.4 almaya düşünenlere özverili çalışması sonucu fikir sahibi olmasını sağladığı için SMG05 e teşekkür ederim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
smg05 bu forumun teşekkür borcu var
Collapse
X
-
Ynt: smg05 bu forumun teşekkür borcu var
güzel paylaşımlarda bulunuyor gerçekten, özellikle de donanımhaber'de genel bölüme 1.4 Turbo'yu tanıtması Opel açısından çok iyi reklam olmuştur eminim emekleri için teşekkürler, kalıcılığını diliyoruzInsigniaTEAM
Yorum
-
Çok teşekkür ederim üstadlarım elimden geldiği kadar fikrimi söylemek istedim ama laf ile peynir gemisi yürümediği için bunları belgelemek istedim birde insanlar fotograf ve video ile destekleyince konuyu, konuya daha bağlı kalıyor ve zevkle okuyor.
Bu arada daha konuyu tamamlamadım 0-100 ve max. hız videoları ekleyeceğim....ihihi
Donanım haber de konuyu açmam birazda D sınıfında passat tan daha başka kaliteli araçlar olduğunu belirtmek için gerçi bana yalan söylüyorsun olayına getirdiler ama gereken cevabı aldılar.....
Saygılar üstadlarım
Muharrem...2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro
Yorum
-
detaylı bilgilendirme ve yol göstericiliğiniz için teşekkürler.2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)
Yorum
Yorum