Her zaman ustadim kayit oldugumda elimden geldigi kadar paylasim sunucam size demistim ALLAH utandirmasin... Bu haftasonu daha iyi videolar cekip ekleyecegim bir aksilik olmazsa...
senin diğer videolarını da izlemiştim arabayı almadan önce çektiklerini, güzel işler çıkarıyorsun
dizeller maks 5000 devir çevirdiği için devir göstergeleri benzinlilere göre daha az sayı gösterir, tabii her modelde kesin böyle olacak diye bişey yok, bizde 2001 megane vardı onda benzinlilerde kullanılan devir saati vardı 7000 gösteriyor ama 4500 devire çıkamıyordu
Her zaman ustadim kayit oldugumda elimden geldigi kadar paylasim sunucam size demistim ALLAH utandirmasin... Bu haftasonu daha iyi videolar cekip ekleyecegim bir aksilik olmazsa...
senin diğer videolarını da izlemiştim arabayı almadan önce çektiklerini, güzel işler çıkarıyorsun
Saol adminim sende gazı verdinki daha ne videolar eklerim ben...ihihi
benim bir ara DH da da konum vardı bayağı hit almıştı video destekli ve fotolu birçok araç test etmiştik ve her hafta en az 2 araç test ediyorduk millet istek yapıyordu konu coşmuştu......
Valla ben diyordum en çok 1.4 sıkıntı yaşıyıcak gayet güzel tebrikler , birde güzel parçalar dinliyorsun hit parçalar bölümüne yazarsan çok iyi olur
konuyu bulursam üstadım seve seve eklerim..... sana tavsiye pal station hot 40 ı her haftasonu takip et yeni çıkan parçalar 40 numaradan dizilmeye başlıyor ve hepsi canlı parçalar tam insignia havasında.......ihihi
Valla ben diyordum en çok 1.4 sıkıntı yaşıyıcak gayet güzel tebrikler , birde güzel parçalar dinliyorsun hit parçalar bölümüne yazarsan çok iyi olur
konuyu bulursam üstadım seve seve eklerim..... sana tavsiye pal station hot 40 ı her haftasonu takip et yeni çıkan parçalar 40 numaradan dizilmeye başlıyor ve hepsi canlı parçalar tam insignia havasında.......ihihi
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Yorum