Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni astra sedan

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• yeni astra sedan

çok sevgili arkadaşlar araştırdım fakat hiçbir yerde astra sedanın resimlerini ve ne zaman çıkacağını bulamadım bir bilen kardeşimiz varsa sevinirim

Ynt: yeni astra sedan

Fikir vermesi açısından bu model olabilir

While Buick's legacy vehicles are no longer in production, you can still browse our Certified Pre-Owned inventory & find more information about these cars.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

çok hızlısınız teşekkür ederim ama inşallah astra sedanın arkası böyle olmaz

Yorum

Ben zamanında bir konuda paylaşmıştım ama kesin değil böyle olup olmayacağı:
        InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

hasan kardeşim kusura bakma şimdi hatırladım sen bunu daha önce bizimle paylaşmıştın fakat 2.olarak merak ettiğim bu araç ne zaman çıkacak kardeşimde megan sedan var o sedancıdır da o istiyor ona göre bekleyecek yakın zamansa beklerim dediği için açtım bu konuyu

Yorum

astra sedanı insignia benzetmişler.( otohaber dergisi)

Yorum

Ben beklenecek kadar kısa sürede çıkıp Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum abi bu resmi taa kaç ay önce çekmiştim hala ortada yok. Üstünde uğraşıyor olsalardı daha çok haber çıkardı veya spy fotoları görürdük
              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

doğru söylüyorsun çok teşekkürler

Yorum

GTC ve OPC çıktı, 1-2 yıl sonra Twintop çıkar, benim tahminim 2-3 yıl sonra da Sedan çıkacaktır
                  InsigniaTEAM

Yorum

Bence çıkmaması daha hayırlı astrayı biz st 1.4 turbo ile sevdik........ihihi
                    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

İşleniyor...
                    X