Selam arkadaşlar, 115 bg'lik siyah insigniamı satarak beyaz turbo içi bej insigniamı sipariş ettim. Öğrendiyim kadarıyla haftasonu bayiye teslim edilecek. Aracımda 17 inç jant ve lastik takımı olacak. Bunları 18 inç sport jantı ve lastik takımı ile değiştirmeyi düşünüyorum. Bu konuda takas yapabilecek bir lastikçi ya da bu jant ve lastik takımını satmayı düşünen bir arkadaş var mı ? tşk.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sport Jant ve lastikleri
Collapse
X
-
Ynt: Sport Jant ve lastikleri
öncelikle hayırlı olsun yeni aracınız.
lastikçilerde Insignia'nın 18" jantlarını bulamazsınız. servisle halletmeniz lazım, onlar da çok yüksek meblağ isterler.
yada yazdığınız gibi internetten satan birisini bulmanız lazım. şansınız bol olsunInsigniaTEAM
-
Orjinal yazı sahibi: SHSSelam arkadaşlar, 115 bg'lik siyah insigniamı satarak beyaz turbo içi bej insigniamı sipariş ettim. Öğrendiyim kadarıyla haftasonu bayiye teslim edilecek. Aracımda 17 inç jant ve lastik takımı olacak. Bunları 18 inç sport jantı ve lastik takımı ile değiştirmeyi düşünüyorum. Bu konuda takas yapabilecek bir lastikçi ya da bu jant ve lastik takımını satmayı düşünen bir arkadaş var mı ? tşk.
Yorum
-
SHS Aracınız Hayırlı olsun;
"Şaman Tüksoy dört adet kış lastiği için 2.700.- tl ödedim"
Hangi marka ve lastik ölçüleri nedir Biraz pahalı geldi bana ben 19" 255/35 bridgestone 420 Tl aldım çok zor buldum kış lastiğini
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXHangi marka ve lastik ölçüleri nedir Biraz pahalı geldi bana ben 19" 255/35 bridgestone 420 Tl aldım çok zor buldum kış lastiğini
Benim lastiklerim de Bridgestone. BLIZZAK LM-25V tipi 235/45/18 ebadında 98V. Piyasada pek bulunan bir lastik değil,özel siparişle getirttim. Vadeli aldığım için biraz pahalı olabilir, 2009-50 hafta üretimi.
Sizin lastikleriniz ucuz değil, ama hesaplı almışsınız, sakın "yatmış" lastik olmasın?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mertkgaranti dısı nasıl kalıyor merak ettim Sn.Türksoy açıklarmısınız
Yorum
-
Türkiyede Lastik problemi olduğu için ancak bunu bulabildim ve gayette memnunum tek eksiği seri hızlanmalarda ses yapıyor garati olayını bir kitaba bakma lazım 19" için ne demişler amaç bağcıyı dövmekse dediğiniz doğru olabilir ama üzüm yemekse birşey olmaz
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
hayırlı uğurlu olsun. bi ara bi arkadaş cosmo jantı satıyordu lastikleriyle birlikte 2 bin liraydı sahinden.com dan bi araştırın derim ama keşke 700 lira fark verip 18 jantlı isteseydiniz... bu arada sitrede beyazları 3 ledik sanırımF30 Sport+
Yorum
-
Sevgili Gökhan, 700-TL fark vermeye razıydım fakat önceliği içinin bej olmasına verince jantları denk getiremedim. Janta çağre var ama içinin bej olması daha zor.
Bugün sabah bayide aracımı gördüm inşallah Salı günüde teslim alacağım.
Yorum
Yorum