Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 turbo alanlarin yorumlari lutfen

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.4 turbo alanlarin yorumlari lutfen

takasta hicbir zaman aracınızın gercek degerini vermezler,bence aracınızı kendiniz satın
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Evet Umut bey takasta gerçekten hiçbir değeri olmuyor araçların ve söz konusu bir Alfa ise zaten Türkiye'de ikincielde en çok değer kaybeden araçlardan bir tanesi.Onlar da piyasası yok falan deyip düşük vermek isteyeceklerdir.Biz de araçlarımızı hep takasa verdik bunun sebebi sadece uğraşmamak için ancak Uğur kardeşimin dediği gibi kendiniz satmayı denerseniz daha yüksek bir fiyata satılacağı kesin ama bu belki bir hafta belki 15 gün belki 2 ay sürer tabiki...Siz yine de istediğiniz fiyatta ısrarla bayiyi zorlamaya çalışın derim.İnşallah en kısa zamanda aracınıza kavuşursunuz.

2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

vectra 2004 aracıma da istedğim rakamı vemedi OPEL.

Yorum

vectrayla juliettayı karıştırmayın bence vectrayı herkez alabilirpiyasada tutulan bir araç ama juliettayı herkez almaz veya alamaz piyasada bellirli kullanıcıları var vectrayı bayi bu yüzden istediğiniz fiyatı vermiştir. sonuçta sıfır araç alıyorsunuz
          2015 leon fr

Yorum

Suphesiz tam degerini beklemiyorum da arkadas 44 lira da olacak sey degil. Bulsunlar ben bi tane alayim dedim ses yok. Tamam herkes binmez herkes almaz cok mantikli ama aletin sifiri 28.000 euro ayip denen bisey var utanma arlanma olsun degil mi, batmadik ondan satmiyoruz arabanin dibi de cikmadi, heves ettik buyuk arabaya, alalim dedik. Yeni yilda yeni araba olsun, verdim sahibinden'e. 2 saate 100 kisi bakmis bakalim ne olacak.

Yorum

her malın bir alıcısı vardır merek etmeyin nasibinizde ne varsa o olur. herşeyin hayırlısı
              2015 leon fr

Yorum

Tekrar merhabalar,

Araci satisa koydum ayrica, hayirlisiyla bekliyoruz bakalim. goruntuleme 1100 olmus pts'den bu yana ama simdilik ses yok cok fazla, bakacagiz.

Sonradan takilan navigasyonla ilgili bir sorum olacak; araci arkas baglarbasindan alacagim, orasi necvox diye bir marka takiyor. Gedizlerde ise cyclone takiliyor. ikisi de geri gorus kamerali falan olacak. bildiginiz bir fark yada tecrubeyle ve siddetle tavsiye edilen biri var mi bu ikisi icerisinden?

saygilar...

Yorum

navi.. için önce (benim tercihim tabi) Fly,sonra cyclone,sonrada necvox
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

fabrikasyon navi olmasında
                    necxos fiyatı uygunsa olabilir daha önceki aracım focusa taktırmıştım bi sorun yaşamamıştım
                    2015 leon fr

Yorum

İşleniyor...
                    X