Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 turbo alanlarin yorumlari lutfen

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4 turbo alanlarin yorumlari lutfen

Merhabalar,

Eski aracimi verip insignia almanin esigindeyim, takasta degerinde fiyat alabilirsem kasim bitmeden beyaz insigniamin direksiyonuna gecmis olacagim.

Test surusunde motor sesi tahmonimden fazla geldi kulagima ancak gurultuden ziyade spor bir ses oldugu icin rahatsiz olmadim. Onun disinda hizlanmasi bu kasa ve bu motora gore yetrliydi bence ki 180 ligini alsamda takasa vrdigim giuliettamin 7.8 lik 0-100 unun yakininda bile degil o yuzden bunu kistas almiyorum. Bir de ses sistemi sanki eski opel gibi degildi. Cok goreceli belki ama 1.3 cdti enjoy 2006 cirsamin bile ses kalitesi daha iyi gibi.

Forumdaki 140 hp ile ilgili tum yazilari okudugumu dusunuyorum ancak bunun otesinde araci yakin zamanda almis degerli uyelerin simdiye kadar olan tecrube ve yorumlarini merak ediyorum, Bunun yaninda bir kac yazida kabin icinden gelen ve cozulemeyen cizirti ve ziriltilarin insiginianin kronik sorunlarindan oldugunu duydum.

Kimse yogurdum eksi demez ancak ortak noktasi olan bu kadar insanin ayni platformda tum samimiyetleri ile bulusuyor olmasinin samimiyetini dusunerek boyle onemli bir kararda, ictenlikle arti ve eksileri gormemde bana yol gosterebilecegini umuyorum.

Degerli ve acil yorumlarinizi bekliyorum; is bu hafta icinde bitmis olacak kismetse.

Saygilarimla...

Ynt: 1.4 turbo alanlarin yorumlari lutfen

1.4T sahibi arkadaşlar size yardımcı olacaklardır ancak benim merak ettiğim birşeyi sormak istiyorum sanırım guiletta 1.4 170 hp araca sahipsiniz.Kullanıma göre değişir mutlaka ama devirli kullanımda yani aracı biraz sıkıştırdığınızda ortalama yakıt tüketiminiz ne seviyelerde oluyordu?
    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

alfanızı kaça sayacak servis biraz alakasız oldu ama
      F30 Sport+

Yorum

Gökhan abi yine kafanda şimşekler mi çaktı?

Gerçi hatırladım sen bu aracı pek beğenmiyordun

Yorum

sadece sordum hakikaten beğenmiyorum

bu arada beni insigniadan sonra 1.4 T astra hiç tatmin etmemişti haberiniz olsun neticede motor aynı
          F30 Sport+

Yorum

cızırtı zırıltı şeklinde değil fakat tıkırtı şeklinde sesler mevcut yoğurdum ekşi meselesi değil Umut bey tabii ki rahatsız eden şeyleri söyleriz, bu da büyük bir rahatsızlık konusu gerçekten, fakat güzel olan kısmı sorunlar giderilebiliyor çift taraflı bantlar vasıtasıyla, o yüzden içiniz rahat olsun... Alfa'yı tasarım olarak beğenirim, fakat o logoya sahip oldukça o araca 5 kuruş para vermem, beni yanlış anlamayın, sizi suçlamıyorum kesinlikle bu benim görüşüm... aracımız tabii c segmentinde 170 bg'lik bir araca göre 140 bg zaten belli de 180 bg bile yavaş, fakat yüksek süratlerdeki stabilitesi, konforu, yere oturuşu hiçbir c segmenti ile kıyaslanmayacak şekilde iyi... 1.6 180 bg, kütle ve gücüyle orantılı yakıyor, fakat 1.4 turbo gayet iyi yakıyor ve alan arkadaşlar performansından memnun... ben 115 bg kullandım onun bile performansı çok kötü değildi fakat yokuşlardaki sıkıntısı vardı, 1.4 araç düşük devirde yüksek tork üretmesi sayesinde bir sıkıntı yaşatmayacağından adım gibi eminim... burda bana laf düşmez kesinlikle 1.4 kullanıcısı değilim fakat insigniayı size genel hatlarıyla anlatmak istedim içiniz rahat bir şekilde insignia alabilirsiniz, çok memnun kalırsınız 1.4 t'den, bir de stil paket artı sunroof alırsanız mükemmel bir araç olur yaklaşık 61-62 arası bir fiyata size gelir bu araç...
            Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
            sadece sordum hakikaten beğenmiyorum

bu arada beni insigniadan sonra 1.4 T astra hiç tatmin etmemişti haberiniz olsun neticede motor aynı
            Gökhan abi Umut bey zannedersem artık güç aramıyor, zaten 1.4 tercihinden bu belli ekonomi ve konfor arıyor

Yorum

Ilk parti yorumlar icin tesekkurler. Dogrudur artik performans pesinde degilim; zaten cok da gazkayan bi tarzim yoktu. Sadece istedigomde gitsin diye aldim. onda da ilk basta astra 180 pesinde kostum iki ay boyunca sonra manuel vites secenegi kalkinca 2011 modellerde 9 saniye 0-100 fikri soguttu beni arabadan alfa aldim. Artik o da yetti cocukla beraber ailecek rahat edecegim mantikli yakan bir ust sinif araca gecmek istiyorum.

Fiyati yarin verecekler 55 istiyorum ustunde halihazirda 1500 lik egzoz kit var. Bakalim.

Yakit tuketimi 140 160 arasi 8.5 larda ama uzun yolda tekirdaga kadar 97 km cc ile 5.1 L, saroza devam 5.9 yaktim. Yani klasik benzinli, yumusak ayak varsa ekonomik ama gazlarsan 1 saatlik emegi 10 dk'da goturuyor.

Iyi aksamlar

Yorum

Anladım Umut bey aynı insignia Basarsan içiyor sakin kullanımda klasik benzinli araç

Benim tavsiyem bir kez daha insignia alacak olsam yine cosmo alırdım.Gerekirse 2.el alırım ama cosmo alırım.Neden?

1.AFL'den vazgeçemem bütün şehri aydınlatıyor.Özellikle bana yüksek hızda giderken ısrarla uçacakmış gibi arkadan sellektör yapan mubarek insanların arkalarına geçmem yeterli oluyor.Ben böyle bir nimet görmedim.
                2.Sırf FlexRide şase seçebilmek için cosmo alırdım.
                3.Kimisine göre ufak ama benim için çok önemli detaylarda saklı.(Ahşam göğüs,yarı deri koltuk,dahili bluetooth vs... yazarsak üzerine makale yazılacak farklar çıkar benim açımdan)

Bu yüzden 1.6T da sakin kullanımda çok yakmaz 9-10 lt. arası ortalamaları çok rahat görürünüz.Bu da 1.4T ile 2 litre farkettirir.Önceliğiniz nedir bilmiyorum ama bana göre dizel almadığınız sürece aşırı bir ekonomi beklemek doğru değil bu yüzden sürüş konforunu ekonomiden öne çekebilirim kendi adıma.Performans istediğinizde de bilirsiniz ki elinizde var.(Piyasada ki D segmenti araçların çoğundan daha iyi performansa sahip)

Ne olursa olsun İnsignia hakkında tahmin edemeyeceğiniz derece bilgi ve tüm soruların cevabı forumumuzda mevcut.Hiçbir bayi ve satış temsilcisinin veremeyeceği kadar.Bence Cosmo/Edition farklarını iyice araştırın forumumuzdan.Çünkü Cosmo için aracını satıp yeniden İnsignia alanlar var.

Yorum

bi konuda da edition cosmo muhabbeti açılmasın bea,yakalım mı nabalım editionları
                  Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                    bi konuda da edition cosmo muhabbeti açılmasın bea,yakalım mı nabalım editionları
                    kardeşim hepsi insignia değil mi

Yorum

Ben 1.4 turbo insignia kullanıcısıyım araç bence çok iyi tek iki eksiği var biraz daha iyi bir ses sistemi ve AFL far. Araç tüketim olarak 7,5-8 arasında dolanıyor basmazsan bu 7 lt. altına da düşüyor. Uzun yolda 6 lt. civarında yakıyor. Performansı beni gayet tatmin ediyor öyle çokta sıkıştırmam zaten. yanlız araçta stop&start var çok faydalı bazen dik rampada da autostop yapıyor ve araç yokuşta kayıyor o zamanda elektronik el frenini çek ve gaza basınca o otomatik iniyor zaten.

Still paketini önermem çünkü navigasyon o kadar kaliteli değil serviste takılanlar bence daha iyi Türkiye şartları için ara sokakları felan gösteriyor ve video klip oynatma felan herşey var yine. 18" jant olarakta ben taktırmadım o yüzden yorum yapmıyorum zaten araç ekonomik olsun istiyoruz 18" jant takıp tüketimi artırıyoruz ve konforu törpülüyoruz.....

Sorun olursa elimden geldiği kadar cevaplarım.......
                      2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

yeni navigasyonun iyi olduğu konuşuluyor, incelemek lazım
                        InsigniaTEAM

Yorum

Bugun rodaji bitirdim arac cok iyi 4. Vites 4000 devi 130.... 2. Vites 95 vurdu dahada giderdi...
                          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

navi 600 ise tarla yollarını dahi gösteriyor haberiniz ola tecrübeyle sabittir, çok güncel bir haritası var

Yorum

Cok tesekkurler.

Takas fiyatini insan gibi verirlerse is bitecek insallah, 2. el bolumu 44 falan veriyormus; adamin yuzune sover gibi. Soyleyemedi zaten Arkas'taki arkadas ben sikistirdim da 44 dediklerini korka cekine yumurtladi adam akilli arastirilmasini saglayacagim dedi bakalim haber bekliyoruz.

saygilar...

Yorum

İşleniyor...
                              X