Ya beyler boşverin şu peugeotu ya ....Kıyasladığımız araçlara bak.... Cooper s de hepsini tokatlar. yani bu şeye gireceksek. Sonuçta ben uzun yolda(Benzinliğe kadar) tokatlarmıyım???? O önemli haha haha oleyy oleyy oleyy urock urock muhaha muhaha
Ya beyler boşverin şu peugeotu ya ....Kıyasladığımız araçlara bak.... Cooper s de hepsini tokatlar. yani bu şeye gireceksek. Sonuçta ben uzun yolda(Benzinliğe kadar) tokatlarmıyım???? O önemli haha haha oleyy oleyy oleyy urock urock muhaha muhaha
Abi senin araç Sport+Flexi+210hp başlamadan kazandın sen
ben bunun 200 bg lik olan rcz miydi ismi onunla test ettim geçenlerde , otobanda arkamdan geliyordu yol istedi vermedim biraz gıcık olsun diye , sonra bidaha sellektör yapınca yüklendim takıldı peşime 200 e çıktığımda 2 boy arkamdaydı sonra 4 üncü vites 170 e düşürdüm hızımı orta şeride geçtim yüklendik 255 te arkama baktığımda rcz mi başka arabamı arkamdan gelen seçememiştim
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Konu yeternce hortlams ama bnm gibi sonradan denk gelenlere cevap olsun. ummadık taş baş yarar unutmayın..
GT diye yanlıs yazmslar bu ibre RC ibresi belkde sonradan seğiştirdler ibreyi gercekten GT tam blmyrm ama oyleyse durum daha vahim cnku RC, GT den çok daha güclu. http://www.youtube.com/watch?v=YGyATz6K4W8#
Yorum