Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Turbo 180hp Vs 207 Rc Lemans

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia Turbo 180hp Vs 207 Rc Lemans

0 100 hızlanması önemli değil bir çok ufak araçlar şehir faresi olarak üretiliyor 130 dan sonra nefesleri kesilir. ancak ş içi kapışmada 207 şanslı trackda gelsinler göreyim

Yorum

Sanırım nefesi kesilmesi doğru bu videoda araç kesilmiş zaten 220den sonrada araç gitmiyormuş
      2016 w205 AMG

Yorum

Beyler ben idda ediyorum su an kara sahin daha 200 e gelemeden farki kapar. Yazilim ve sprint booster sonrasi araci bir de sport modda 200 e gelemeden yakaarim. Sonra da egszlarimi gorur. muhaha muhaha ayrica dert etmeyin bizim raclar gercekten sıkı araclar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
          Beyler ben idda ediyorum su an kara sahin daha 200 e gelemeden farki kapar. Yazilim ve sprint booster sonrasi araci bir de sport modda 200 e gelemeden yakaarim. Sonra da egszlarimi gorur. muhaha muhaha ayrica dert etmeyin bizim raclar gercekten sıkı araclar
          bencede 0 100 de iyi olabilir ama 130 da nefesi kesilir o aracın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
            Polo gti dsg 180 hp 6,9 sn 207 rc manuel olarak 7,1snde 0-100 süratlenmesi enteresan
            polo gti da 7 sn nin altına inebilen ne bir dergi var ne de bir şahıs, o biraz abartı, geneli onun da 7.1-7.2 civarında tabii dsg avantajı, bu 207 ile de mükemmel bir kalkış ve asfaltta ancak bu değer yakalanır zaten, araç lastikleri sardırmaktan hızlanamaz ki yoksa, 220'den sonra nefesi kesilmişte kardeşim, bizim araç da 220, 230 dan sonra zaten öyle gıdım gıdım hızlanıyor hafif yokuş olursa tabii biz avantajlı oluruz çünkü kütle ağır ondan daha hızlı gideriz....

Yorum

Hasan abinin videosunda 3:40 saniyeden sonra aracın 236km çıkması bence başarlı abi okadar gıdım gıdım değil ya
              2016 w205 AMG

Yorum

ben ancak hafif bir yokuş vasıtası ile böyle hızlanıyorum, benim ki lpg'li olduğu için de olabilir tabi

Yorum

sprint booster a fazla güvenme utku onun hıza bi etkisi olmaz hatta kırmızı ile kalkarsan sen ilerleyinceye kadar adam almış başını gidiyor olur ben kırmızıyı kullanmıyorum bile sürekli badanaj sürekli badanaj ihihi yeşil iyidir ona göre
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
                    Hasan abinin videosunda 3:40 saniyeden sonra aracın 236km çıkması bence başarlı abi okadar gıdım gıdım değil ya
                    Evet hasanın test yaptığı zaman güzel gitmişti bir kaç takılma olmuştu ama en önemlisi yağmurlu havada test yapmıştı Hasan a bir kez daha tebrikler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ya arkadaşlar neden atla eşşeği karşılaştırıyonuz
                      Bu aracın dengi Corsa opc

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                      17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                      35GB5825  A Rh+

Yorum

Aynen ya küçük araçlarla takılmaya gerek yok ki bu model kendi serisinin en performanslı aracı.Bununla bir kıyas yapılacaksa eşit şartlarda olsun İnsignia OPC ile yapılsın
                        2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

hiççç, ne bu insigniaların küçük araçlardan çektiği valla ya

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                            hiççç, ne bu insigniaların küçük araçlardan çektiği valla ya
                            Birşey çektiğimiz yok bence onlar çekiyor haha haha nasıl olurda böyle büyük kütleye sahip olan araçlar bizin nasıl geçer yada bizle nasıl başa baş gider yada geçene kadar anam ağdı dedirtiyor diye çok sıkılıyorlar bence

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

öyle abi tabii ki biz her türlü geçiyoruz da kalkışta attıkları farkı görüp havaya giriyorlar

Yorum

Yolda denk geldiği zaman pek bakmıyoruz büyükmü küçükmü , motoru neymiş peşinden gidiyoruz hepimiz Kıyaslama yaptık sadece bu iki araç arasında zaten insignia'nın sedan aile arabası olduğunu söyledim evet bu aracın dengi corsa opc fakat insignia'nın aile aracı görüntüsü altında gayet sportif bir araç var bu araçlarla uraşabiliyor
                                2016 w205 AMG

Yorum

İşleniyor...
                                X