Ankarada dikmende dahil. ( Bu sıralar ara sıra bayağı bi basıyorum ) Daha ortalamam şeytanın kulağına kurşun 11 lt bile demedi. 10.. küsürlerde ( şehir içi )
Uzun yol otobanda ( ankara istanbul arası ) 7.3 lt
90 km sabit hızla sivasa gitmeyi düşünüyorum. Rekor kıracam. 6.3 - 6.9 arası bi değer yakalarım.
90 la yolmu biter kardeşim allah kolaylık versin sana ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Kendin açıklamışsın işte bu arabayı (sumeyi) bilmediğini.
Orjinal yazı sahibi: KrM
ben yaklaşık 2 senedir burada yazıyorum.Hem kullanmayı bilmediğini söyleyip hemde bize soruyorsun arkadaşım.hatta araba kullanman,olay anlatım şeklin ve yazın gibi ise sen trafiğede çıkma bence.
Neden 2 farklı üyelik?
Forum Kuralları;
3) Her üyenin yalnızca bir hesabı olabilir. Farklı kullanıcı adlarıyla siteye giriş yapanlar tespit edildiğinde siteden uzaklaştırılacaktır.
Yakıyor kardeşim ben deniyorum az yaktırmayı yok mümkün değil çok garip ayak ucuyla bassanda 13 litrenin altına düşmüyor
emre abi sen girme olaya senin normal kullanma halin yok makas ara hızlanma sert fren felan derken 20 lt yi bulman içten değil
seni m3 le kıyaslamak lazım ihih
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yok Gokhan abi o otobanda bastigimda degil o bastigimda adanaya girdigimde 12.3 lt ydi sehir ici 19 lt olmasini anlamiyorum.. Keremusta 1 tane mesajin var oda bana yazdigin bu mesajmi sen once kendini tanit sonra surmeyi bilmedigimi nereden cikardigini soyle..!
ben yaklaşık 2 senedir burada yazıyorum.Hem kullanmayı bilmediğini söyleyip hemde bize soruyorsun arkadaşım.hatta araba kullanman,olay anlatım şeklin ve yazın gibi ise sen trafiğede çıkma bence.
Hergun ayri uyelik acip yazma o zaman! Ben araba surmeyi bilmiyorum demedim cok biliyorsan gel otur yanima birgun gor soformuyum degilmiyim amacin ney yani ??! Burayi normal milletin birbirini tersledigi forumlara dondertme! Hamdolsun 13 yasindan beridir araba kullaniyorum yeterincede iyi biliyorum Cok Sukur.
Arkadaslar bizim araclarin 19-20 lt yakmasi cok zor normal sartlarda emrenin fazla yakmasi egzost sisteminin devre disi olmasi hava filtresi vs oda 1-3 lt fark ettirebilir sonucta 13-14 litre maksimumdur normali 10-12 lt sehir ici
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
19 litre ortalama tüketimde yazıyor yoksa anlık da mı gördünüz,anlıkda gördünüz ise cok normal,33de görüldüğü oluyor bazen degilse bi anormallik var aracınızda
valla benim otomatik astra uzunda 100 km cc ile 7 litre ortalamyı rahat yakalıyorum klima açık oluyor buarada(zaten aldığımdan beri hiç klima kapalı yol yapmadım).şuan çok nazik kullanımla kuşadası şehir içi 100 km ortalamam 11.5 lt (araç 1.6 t)
Bizim Insignia 15 litrenin aşşasına inmiyor. Çoğunlukla annem kullansada pek normal bi yakıt tüketimi değil Üstelik 3000 deviri geçmemeye özen gösteriyoruz ama nafile ...
20 lt pistte yakalanir derim
19 lt cozumu icin kutup baslari derim
Saka bir yana baski balata ile baslayan genel bir kOntrol iyi olur derim
Aracin iyi hava almasi da onemli filtre temizligi
Yorum