Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ben bu arabanin dilinden anlamiyormuyum :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ben bu arabanin dilinden anlamiyormuyum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
    Ankarada dikmende dahil. ( Bu sıralar ara sıra bayağı bi basıyorum ) Daha ortalamam şeytanın kulağına kurşun 11 lt bile demedi. 10.. küsürlerde ( şehir içi )
    Uzun yol otobanda ( ankara istanbul arası ) 7.3 lt
    90 km sabit hızla sivasa gitmeyi düşünüyorum. Rekor kıracam. 6.3 - 6.9 arası bi değer yakalarım.
    90 la yolmu biter kardeşim allah kolaylık versin sana ihihi
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
      Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
      Yakıyor kardeşim ben deniyorum az yaktırmayı yok mümkün değil çok garip ayak ucuyla bassanda 13 litrenin altına düşmüyor
      Emre nasıl bi ayak var sende kardeşim
      Yeti ayağı
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: keremusta
        Kendin açıklamışsın işte bu arabayı (sumeyi) bilmediğini.
        Orjinal yazı sahibi: KrM
        ben yaklaşık 2 senedir burada yazıyorum.Hem kullanmayı bilmediğini söyleyip hemde bize soruyorsun arkadaşım.hatta araba kullanman,olay anlatım şeklin ve yazın gibi ise sen trafiğede çıkma bence.
        Neden 2 farklı üyelik?

Forum Kuralları;
        3) Her üyenin yalnızca bir hesabı olabilir. Farklı kullanıcı adlarıyla siteye giriş yapanlar tespit edildiğinde siteden uzaklaştırılacaktır.

son açtığınız üye profilini siliyorum.
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
          Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

senin şehir için böyle abi inkar etme
          adanada trafik böyleyse ben 10 lt altında bile yakar derim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
            Yakıyor kardeşim ben deniyorum az yaktırmayı yok mümkün değil çok garip ayak ucuyla bassanda 13 litrenin altına düşmüyor
            emre abi sen girme olaya senin normal kullanma halin yok makas ara hızlanma sert fren felan derken 20 lt yi bulman içten değil
            seni m3 le kıyaslamak lazım ihih

Yorum

20 lt gören varmı acaba 100 km de
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                20 lt gören varmı acaba 100 km de
                ben bi leonla kapışmadan önce sıfırladım iş bitiminde 1.4t den 13.7 lt yi gördüm ki insignia ile 20 rahat

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KrM
                  Orjinal yazı sahibi: mehmet çınar
                  Yok Gokhan abi o otobanda bastigimda degil o bastigimda adanaya girdigimde 12.3 lt ydi sehir ici 19 lt olmasini anlamiyorum.. Keremusta 1 tane mesajin var oda bana yazdigin bu mesajmi sen once kendini tanit sonra surmeyi bilmedigimi nereden cikardigini soyle..!
                  ben yaklaşık 2 senedir burada yazıyorum.Hem kullanmayı bilmediğini söyleyip hemde bize soruyorsun arkadaşım.hatta araba kullanman,olay anlatım şeklin ve yazın gibi ise sen trafiğede çıkma bence.
                  Hergun ayri uyelik acip yazma o zaman! Ben araba surmeyi bilmiyorum demedim cok biliyorsan gel otur yanima birgun gor soformuyum degilmiyim amacin ney yani ??! Burayi normal milletin birbirini tersledigi forumlara dondertme! Hamdolsun 13 yasindan beridir araba kullaniyorum yeterincede iyi biliyorum Cok Sukur.

Yorum

Arkadaslar bizim araclarin 19-20 lt yakmasi cok zor normal sartlarda emrenin fazla yakmasi egzost sisteminin devre disi olmasi hava filtresi vs oda 1-3 lt fark ettirebilir sonucta 13-14 litre maksimumdur normali 10-12 lt sehir ici

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

19 litre ortalama tüketimde yazıyor yoksa anlık da mı gördünüz,anlıkda gördünüz ise cok normal,33de görüldüğü oluyor bazen degilse bi anormallik var aracınızda
                      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

valla benim otomatik astra uzunda 100 km cc ile 7 litre ortalamyı rahat yakalıyorum klima açık oluyor buarada(zaten aldığımdan beri hiç klima kapalı yol yapmadım).şuan çok nazik kullanımla kuşadası şehir içi 100 km ortalamam 11.5 lt (araç 1.6 t)
                        insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

adanada benım şehir içi ortalama 11,5*12lt arasında. ortalamaya ben pek dikkat etmiyorum zevkıme göre kullanıyorum. şehir dısında da 9 lt genelde.

Yorum

Bizim Insignia 15 litrenin aşşasına inmiyor. Çoğunlukla annem kullansada pek normal bi yakıt tüketimi değil Üstelik 3000 deviri geçmemeye özen gösteriyoruz ama nafile ...

Yorum

19 lt mi? Üstad araçla sürekli 6000 devir çevirdin ve 2. vitese atmayımı unuttun? Bakım zamanı gelmiş olmasın?
                              2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

20 lt pistte yakalanir derim
                                19 lt cozumu icin kutup baslari derim
                                Saka bir yana baski balata ile baslayan genel bir kOntrol iyi olur derim
                                Aracin iyi hava almasi da onemli filtre temizligi

Yorum

İşleniyor...
                                X