Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ben bu arabanin dilinden anlamiyormuyum :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ben bu arabanin dilinden anlamiyormuyum :)

Yav abilerim kardeslerim ben araba sumeyimi bilmiyorum :s jeep de sorun var diye iskenderuna insignia yi goturmustum 1 hafta kullandim vay arkadas paraciklarim azaldida azaldi.. Hic gaza basmiyorum desem yeridir o sekilde kullanmayla 19 litre ortalama gordum ha bu tabi sifirladiktan sonraki 25-30 km icindeki miktar.. Dun adanaya donerken otobanda geneli 120 ara sira 230 hatta bi ara 3.20d ve honda type-s mi ne oluyor hani su 1.8 olan onunla bastik hos 3.20d uctuu gitti daha dogrusu yol kalabalikti ondan dolayi 200 den sonra bmw yle basmadim ama honfa tabi garibim ne kadar yirtinsada ih cik arkamdan cirmaladi.. Velhasilkelam benim 4000 cc lik jeepimle ayni yakmasi normalmi bu arabanin ??

Ynt: Ben bu arabanin dilinden anlamiyormuyum

anlattığınıza göre normal
    F30 Sport+

Yorum

Kendin açıklamışsın işte bu arabayı (sumeyi) bilmediğini.

Yorum

Yok Gokhan abi o otobanda bastigimda degil o bastigimda adanaya girdigimde 12.3 lt ydi sehir ici 19 lt olmasini anlamiyorum.. Keremusta 1 tane mesajin var oda bana yazdigin bu mesajmi sen once kendini tanit sonra surmeyi bilmedigimi nereden cikardigini soyle..!

Yorum

Yakıyor kardeşim ben deniyorum az yaktırmayı yok mümkün değil çok garip ayak ucuyla bassanda 13 litrenin altına düşmüyor

Yorum

Sehir ici 19 cok fazla arac sogukken ve devamli rampa cikiyorsaniz ve surekli devirli kullaniyorsaniz bile cok zor benim uzun yolda en fazla 16 litre gordum 250 km mesafede

bence degerleri sifirlayin ve tekrar deneyin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

senin şehir için böyle abi inkar etme
              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Mehmet kardeşim,ben aracımı Mersin'den almıştım biliyorsun.İstannbul'a dönüşte ara ara gazlayarak,ama genelde 130 km cruise ile,Gerede'ye kadar geldim.Ortalamam 7,6 lt idi.Fatih'in dediği gibi ayarlarını sıfırlayıp bir daha dene..
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                  Yakıyor kardeşim ben deniyorum az yaktırmayı yok mümkün değil çok garip ayak ucuyla bassanda 13 litrenin altına düşmüyor
                  Emre nasıl bi ayak var sende kardeşim
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

istanbula giderken otobanda yardıra yardıra ,yolbilgisayarındakı ortalama hız 146 artık siz düşünün ne bastığımı 9.9 idi ortalama yakıt.ilçede ise hastaneden eve, evden hastaneye araba ısınmadan 12 litrenin üstüne pek çıkmadı.hemde benim makine çipli

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

Yok VALLA Emre abi mumkun degil Fatih abi sehir ici ve basmiyorum yani vitesi bosa sallamaktan artik varya arabaya biniyorum calistiriyorum devir
                      1000 in altina indiginde suruyorum yavas yavas hizlanip 2 bin devri gecmeden vited atiyorum ih cik olmuyor otobandada 233 den yukari cikamadim o benden kaynakli gaaliba Hasanim bak oradanda belli oluyor otoban ora otoban

Yorum

VALLA iste bende anlamadimki Bulent abi hem seninkide sports tourer benimki niye boyle hep sifirladim zaten Mustafa abi bende mi cip attirim cozulur mu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet çınar
                          Yok Gokhan abi o otobanda bastigimda degil o bastigimda adanaya girdigimde 12.3 lt ydi sehir ici 19 lt olmasini anlamiyorum.. Keremusta 1 tane mesajin var oda bana yazdigin bu mesajmi sen once kendini tanit sonra surmeyi bilmedigimi nereden cikardigini soyle..!
                          ben yaklaşık 2 senedir burada yazıyorum.Hem kullanmayı bilmediğini söyleyip hemde bize soruyorsun arkadaşım.hatta araba kullanman,olay anlatım şeklin ve yazın gibi ise sen trafiğede çıkma bence.

Yorum

Ankarada dikmende dahil. ( Bu sıralar ara sıra bayağı bi basıyorum ) Daha ortalamam şeytanın kulağına kurşun 11 lt bile demedi. 10.. küsürlerde ( şehir içi )
                            Uzun yol otobanda ( ankara istanbul arası ) 7.3 lt
                            90 km sabit hızla sivasa gitmeyi düşünüyorum. Rekor kıracam. 6.3 - 6.9 arası bi değer yakalarım.

Yorum

25 km de 19 litre yakması cok normal ben sıfırladıgımda 8.0 gösteriyor sonra yavaş yavaş düşüyor ama gazladıgım zaman 25 km gibi mesafede 13 15 gösteriyor o gösterge 100 km ortalama değeri anlıyacagın
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                              X