Murat kardesim araba tam anlamiyla konfor arabasi. Bunu yuruyen olarak diyorum. Yol tutus ayarlari tam anlamiyla konfor odakli. Ancak ici tipik amerikan yani ksliteden uzak plastik . Baban seri araba kullaniyorsa tavsiye etmem ama baban soyle yolda konforlu orta suratte kullaniyorsa diyorsa ideal. İkinci eli cok zayif. Sadece amerikan sevenler aliyor. Bir de siki bir servis bulman lazim. Yoksa donanimi super.
Alfa 159 italyan guzelligi ve alman teknolojisi ile uretildi. Bu zmana kadar ki en guzel alfa modellerindn biri. Ancak onun da servis ve ikinci el problemi var. Ozellikle Ankarada yetkili satis ve servis hizmeti bile yok......
Murat kardesim araba tam anlamiyla konfor arabasi. Bunu yuruyen olarak diyorum. Yol tutus ayarlari tam anlamiyla konfor odakli. Ancak ici tipik amerikan yani ksliteden uzak plastik . Baban seri araba kullaniyorsa tavsiye etmem ama baban soyle yolda konforlu orta suratte kullaniyorsa diyorsa ideal. İkinci eli cok zayif. Sadece amerikan sevenler aliyor. Bir de siki bir servis bulman lazim. Yoksa donanimi super.
Bu aracın performansı yeter babama. Aslında mercedes-bmw tarzı arabaları daha çok seviyor ama yüksek model dizel otomatik alma imkanım yok şuan. O yüzden alternatif araçlar bakıyorum...
Anılcım teşekkür ederim ama linklerdeki araçlara o paraları vereceğime 5 kasa dizel bmw alırım şimdilik o rakamlara çıkmayacağız ama passat 2.0 tdi highline 2 de bakıyorum..
Abi ötv artışlarından dolayı heralde ikinci el bile çok yüksek tutuyorlar ne yazıkki , passat 2.0 tdi güncel kasanın 1 eski modeli ise 60 dan aşağıya zor bulunur ama ben aramalarımda maksimum 40bin km sınırı koydum daha üst kmlerde fiyat dahada düşücektir
Abi ötv artışlarından dolayı heralde ikinci el bile çok yüksek tutuyorlar ne yazıkki , passat 2.0 tdi güncel kasanın 1 eski modeli ise 60 dan aşağıya zor bulunur ama ben aramalarımda maksimum 40bin km sınırı koydum daha üst kmlerde fiyat dahada düşücektir
Ben bir kaç tane gözüme kestirdim yarın görüşeceğim..
Ben bir kaç tane gözüme kestirdim yarın görüşeceğim..
Yorum