Merhaba arkadaşlar,geçen sene almış olduğum 1.6 T editionımı 1.4 T edition la takas etmeyi düşünüyorum.Bayileri aradım 1.4 T için 58.000 tl fiyat veriyorlar,sunroof + 18 jant içinde 3.000 tl istiyorlar yani yeni bebişim 61.000 TL ye tekammül ediyor.Benim araç için henuz fiyat veren çıkmadı,araştırıp doneceklerını soyledıler..Tek düşündüğüm nokta acaba Insignia kasayı ne zaman değişmeyi düşünüyor..Önümüzdeki sene filan kasa değişimi olursa gerekiz bir operasyon olur eğer en az 2-3 sene bu kasa devam edecekse az bir fark karşılıgı renk ve model değişimi + ekonomık yakıt avantajlı olur dıye dusunuyorum..
Kritik sorum şu 1.4 T hakkında fikirleriniz nelerdir,alan arkadaşlar oldumu memnunlar mı gerçekten yakıtı şehır ıcınde 7,5 e düştümü.ben 1 senedir kullanıyorum 1.6 T yi ama yuzde 80-90 şehır ıcı agırlıklı 11-12 lıtre yakıyor..Değerli paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Kritik sorum şu 1.4 T hakkında fikirleriniz nelerdir,alan arkadaşlar oldumu memnunlar mı gerçekten yakıtı şehır ıcınde 7,5 e düştümü.ben 1 senedir kullanıyorum 1.6 T yi ama yuzde 80-90 şehır ıcı agırlıklı 11-12 lıtre yakıyor..Değerli paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Yorum