Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Van'a nasıl gönderebilirim??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Van'a nasıl gönderebilirim??

arkadaşlar merhaba. bu son deprem felaketiyle birlikte tabi hepimizin yüreği yandı. herkes elinden geldiği kadarıyla yardım etmeye calıştı ama oradaki vatandaşlar su kış şartları altında cok kötü durumdalar. Benim bahcemde icinde mutfağı banyosu lavabosu olan bir konteynır var bekcimiz kalsın diye almıştık ama daha sonra vazgectik evin baska bir kısmında kalmasına karar verdik. ben bu konteynırı Van'a göndermek icin Kızılay'ı aradım ama gelip alamayacaklarını söylediler. benimde acıkcası onu oraya gönderecek durumum yok(bir vinc ve kamyonun gelmesi lazım). acaba bilgisi olan o konteynırı alıp oraya götürmesi icin hangi kuruluşa başvurmalıyım veya kimleri aramalıyım??
    yardım ederseniz sevinirim. Allah hepimizi afetlerden kazalardan belalardan korusun.

Ynt: Van'a nasıl gönderebilirim??

Belediyslerle gorusun derim

2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

belediyenin beyaz masa diye bi bölümü olması lazım orayı arayın derim
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

deprem günü vana görevli gittim. umke birim ( ulusal medikal kurtarma) bir hafta kaldım. söz konusu konteynırı ankara sağlık müdürlüğü umke birime veriniz. bölgeye hergün etimesguttan uçak gidiyor. müdürlük onu alıp etimesguta götürüp orda sağlık birimi şeklinde kullanır. ayrınıtlı bilgi

Yorum

İşleniyor...
        X