Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.4 turbo ile 117,5 km....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia 1.4 turbo ile 117,5 km....

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
    Orjinal yazı sahibi: smg05
    Yakıt göstergesine dikkat edin çeyreğin çeyreği ile 117,5 km gittim yani çeyrek depo ile 250 km civarında yapar bu da bir depoda 1000 km eder buna
    Yakıt göstergesi lineer bir şekilde ilerliyorsa evet, ama pek çok araçta öyle olmadığını biliyorum.
    Bu noktaya dikkat etmiş olan Insignia sahipleri varsa yorumlarını alalım.
    Bunu iyi anlamak için yazın gelmesi ve rodajın bitmesi lazım o zaman depoyu fullerim normal kullanırım trafik ve çevreyolu karışık 1 depo ile ne kadar gitti burada paylaşırım yine........
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
      Yakıt göstergesi lineer bir şekilde ilerliyorsa evet, ama pek çok araçta öyle olmadığını biliyorum.
      Bu noktaya dikkat etmiş olan Insignia sahipleri varsa yorumlarını alalım.

ben farketmiştim Corsa C'yi tam hatırlamıyorum ama Vectra C'de dediğin gibi depo azaldıkça ibre daha hızlı düşüyordu abi Nokia'nın şarj göstergesi gibi
      InsigniaTEAM

Yorum

O zaman gercekci olalim 700 km yakn yol yaptim 245 tl bnzin aldi arac. Yani bu da ilk depoda 35 krs civari yapar km de bunun %55 i sehir ici trafik %20 si akici cevreyolu %25 i uzunyol.... Rodaj bitse sakin kullanimda 30 krs civaronda uzun yoldada altinda yakar bnce....

Yorum

Gayet güzel değerler inşallah daha da düşer. cosmo getirirlermi acaba 1.4 e
          2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Yakaladığınız değerler güzel ancak gözlemlediğim hep sakin kullanıyorsunuz.Performanslı kullanımda ben bu kadar iyi olabileceğini düşünmüyorum ve 1.4T'nun 9-10 litre yakacağını düşünüyorum.Sonuçta benim de zaman zaman sakin kullandığım oldu 7-8.5 litre aralığında veriler gördüm ama ben buna 50 km dayanamıyorum.Siz oldukça sabırlısınız.Ben de bu aracı almadan gayet sakin kullanırdım ama o sakinliğimin sebebi aracımın gitmediğinden olduğunu anladım
            2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
              Yakaladığınız değerler güzel ancak gözlemlediğim hep sakin kullanıyorsunuz.Performanslı kullanımda ben bu kadar iyi olabileceğini düşünmüyorum ve 1.4T'nun 9-10 litre yakacağını düşünüyorum.Sonuçta benim de zaman zaman sakin kullandığım oldu 7-8.5 litre aralığında veriler gördüm ama ben buna 50 km dayanamıyorum.Siz oldukça sabırlısınız.Ben de bu aracı almadan gayet sakin kullanırdım ama o sakinliğimin sebebi aracımın gitmediğinden olduğunu anladım

Arac rodajda diye dokunmiyom 170 gostrtdim biraktim onuda 3500 dd yapio zaten. Rodaj bitsin biraz basariz bizde ama hep olmaz... yani ort. 900 km tatli sert kullanimla yapilir bn belirtmistim zaten bn uzun yolda basmayi severim diye. Birde ben sakin kullandim tmam ama trafikte vardi 7 lt civarinda 1.6 t yakmasi zor degilmi?

Yorum

1.6T ile karşılaştırılamaz tabiki bariz belli ki şehir içerisinde aynı kullanım stili ile en az 2 litre farkeder.Ancak akan trafikte eşit hızlarda pek bir fark olacağını sanmıyorum ki yüksek hızlarda 1.6T'nun daha az yakabileceğini bile düşünüyorum.Tabiki daha çok yeni araçlar şimdi ben ne söylesem atmış olurum ama yakaladığınız değerler gerçekten güzel.Ciddi olarak merak eder oldum şu sınavlarım bitince eğer test araçları var ise kesin test edicem.Yakıtından çok ben performansını merak ediyorum.
                2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

aracın yakıt tüketimi tatmimnkar gibi
                  bu sınıfta bu değerleri yakalayan başka bir araç var mı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz
                    bu sınıfta bu değerleri yakalayan başka bir araç var mı?
                    Passat tsi + dsg yakalayabilir.....

Yorum

İşleniyor...
                    X