Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia satılıyor arkadas :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia satılıyor arkadas :)

Değerli team üyeleri bugün aldığım otohaber dergisinde Ekim ayında en çok satılan 30 aracın listesini yapmışlar ve 14. sırada 882 adet satış rakamiyla passat yer alırken 27. sırada opel insignia 507 adetlik satışı ile yer alıyor !! Bunun neresi basarı diyen üyelerimiz olabilir fakat listede başka d segmenti otomobil bulunmuyor!!! bu bizim aracımız için gercekten büyük bir basarı herkes çamur atsada satılıyor kardesim var mı bı engel Bunda 1.4 t'nin de bence etkisi yüksek...

Ynt: insignia satılıyor arkadas

Passat isim yaptı yılların arabası eğer opel bazı eksiklikleride giderirse Piyasayı toz duman eder insignia...

Yorum

tüm araçların ne kadar sattığı vs ayrıca ilk ve tek videolu hızlanma ölçen e oto dergi yi takip edin derim aylık çok güzel bir dergi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
        Passat isim yaptı yılların arabası eğer opel bazı eksiklikleride giderirse Piyasayı toz duman eder insignia...
        aynen abi ama 2009 da çıkan bir araca göre çok başarılı bir olay kıymetini bilmek gerek

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
          aynen abi ama 2009 da çıkan bir araca göre çok başarılı bir olay kıymetini bilmek gerek
          bence daha eski insignia 2006 yada 2007 dir 2007 de coupe gtc si tanıtıldı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
            bence daha eski insignia 2006 yada 2007 dir 2007 de coupe gtc si tanıtıldı
            o yıllarda sadece bizim gibi Opel'i yakından takip edenler Insignia'dan haberdardı Insignia Türkiye'de 2009'un başlarında satışa çıktı. ilk araçlar şubatta teslim edildi yanılmıyorsam
            InsigniaTEAM

Yorum

Bende insigniayi onceden duymuştum ilgim yüzünden tabii ki fakat 2009 Şubat 1 de teslime başladılar ve biz 1 Şubat'ta teslim almıştık Türkiye'deki 10 veya 11. insigniayi

Yorum

Passat daha "ağır" bir otomobil. İnsignia çok daha farklı. Ancak insignia'daki aslında ufak tefek sorunlar olmamalı. En basitinden iç kısımlardaki çıtırtı seslerin olmaması lazım, yanılmıyorsam 2006 yada 2007 model bir jettaya bindim otomobilin iç aksamdan en ufak bir ses gelmiyordu. Opel insignia'daki bu sorun bence çözülmeli. 2011 modellere baktım aynı sorun onlarda da var. Elbetteki düzgün yolda sorun yok, özellikle elle yoklandığında ses geliyor. Bu ses sorunu ford aracımızda da vardı. Kendi çözümlerimle halletmiştim, ancak insignia'daki çıtırdı sorunları tam olarak çözemedim Onun dışında Eskişehir'de bile insignia sayısında bir artış var; artık her seferinden 1-2 tane denk geliyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BORA
                  Passat daha "ağır" bir otomobil. İnsignia çok daha farklı. Ancak insignia'daki aslında ufak tefek sorunlar olmamalı. En basitinden iç kısımlardaki çıtırtı seslerin olmaması lazım, yanılmıyorsam 2006 yada 2007 model bir jettaya bindim otomobilin iç aksamdan en ufak bir ses gelmiyordu. Opel insignia'daki bu sorun bence çözülmeli. 2011 modellere baktım aynı sorun onlarda da var. Elbetteki düzgün yolda sorun yok, özellikle elle yoklandığında ses geliyor. Bu ses sorunu ford aracımızda da vardı. Kendi çözümlerimle halletmiştim, ancak insignia'daki çıtırdı sorunları tam olarak çözemedim Onun dışında Eskişehir'de bile insignia sayısında bir artış var; artık her seferinden 1-2 tane denk geliyor.
                  hatasız otomobil üretilmedi üretilmez vw forumlarına bakının onlarında aşırı derecede eksikleri var

Yorum

Hele izmir her kose basında insignia var desem yeridir çeşmede bile Çeşme plakalı bizimki de dahil 5 tane var nüfus 18000 fakat insignia alınıyor tabii Çeşme plakaların haricinde de izmir plakalı çok insignia dolanıyor gecen yaz 100 mtlik bir mesafe içerisinde 5 farklı insignia gormuştum yalan değil valla

Yorum

insignianın 1.4 motoru satışları arttırır bence çünkü insanın aklına gelen ilk tepki OOOO O ARABA COK YAKIYOR oluyor
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

1.4 turbo candır beyler.....
                        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

servis ve bayi sorunlarını çözerseler eğer bence 1. sırayı alır
                          2015 leon fr

Yorum

Değerli team üyeleri bugün aldığım otohaber dergisinde Ekim ayında en çok satılan 30 aracın listesini yapmışlar ve 14. sırada 882 adet satış rakamiyla passat yer alırken 27. sırada opel insignia 507 adetlik satışı ile yer alıyor !! Bunun neresi basarı diyen üyelerimiz olabilir fakat listede başka d segmenti otomobil bulunmuyor!!! bu bizim aracımız için gercekten büyük bir basarı herkes çamur atsada satılıyor kardesim var mı bı engel Bunda 1.4 t'nin de bence etkisi yüksek...
                            İnsignia zevk işidir. Benim Ankara'da gördüğüm passat jettaların %50 si hatta bana göre daha fazlası şirketlerin çalışanlarına kiraladığı araçlar. Vw nin yakaladığı o rakamların büyük bir payını araç filolar alıyor zaten.

Sabaha kadar çamur atsınlar ölüsü yeter

Yorum

Kasım ayı satışları ve 2011 toplamı;
                              Passat'ın birinciliği bırakmaya niyeti yok.
                              2011 Fluence Dynamique 1.5 dCi 105 BG

Yorum

İşleniyor...
                              X