Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia satılıyor arkadas :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia satılıyor arkadas

Ya niye 1. olsun niye başı çeksin
    Insignianın başarılı bir araba olduğunu biliyoruz
    Bunu millete göstermek için Insignianın da dolmuş gibi her yerde dolaşmasına gerek yok
    Forumda lafı geçince demiyor muyuz her yerde Passat var C180 var diye
    Ne farkımız kalacak onlardan Keşke sonuncu olsa Insignia satışlarda. 3-4 yıl sonra Allah nasip ederse bir numarası kalmayacak bu gidişle
    Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
    Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
    VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

yok az satması da iyi değil, Toyota Avensis yada Peugeot 407 azıcık satış rakamlarıyla çok mu gözdeydi sanki şuanki istikrar iyi gibi
      InsigniaTEAM

Yorum

İkinci eldeki değeri bakımından da biraz satışın zararı olmaz
        Sitedeki insigniaların çoğu özel zaten. Sahibi tarafından özelleştirilmiş.
        2014 BMW 320d

Yorum

bakalım 2011 tamamın da insignia ne kadar sattı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            ben artık yollarda deli gibi Insignia görüyorum, kısa mesafelerde bile illaki 1 tane gözüme çarpıyor. dün Gebze'deydim, gördüğüm Insignia'ları sayamadım bile ama gördüğüm Passat'lar 5-10'u geçmez, kullanıcılar ya arabaları garajda yatırıyor yada Doğuş oto satış rakamlarına bir ayar çekiyor o yüzden çok gözüküyor (3.bir ihtimal, milletin satın aldığı Passat'lar hala trafiğe çıkmadı, 7-8 aydır üretilmeyi bekliyor olabilir haha )
            Üniversite 3.sınıfta arkadaşımız scirocco siparisi verdi.şimdi okul bitiyo hala gelmemiş arabayı anlatmakla mesgul.okulu bitene kadar gelir inşallah.okulda görenler senin araba nerde kaldı sorunca gelince görüşücez diyo ya işte bu gence bu acıyı yaşatanlar utansın

Yorum

İşleniyor...
            X