Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia satılıyor arkadas :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia satılıyor arkadas

Ya beyler boşverin bizim aracımız nadide bir parça olarak kalsın. Niye passatı geçsin ki.. Bizim aracımızı kullanmak bir ayrıcalık ve ayrıcalıklar herkese nasip olmaz.... Passat dediğiniz arabaya dönüp bakmazlarken benim aracıma mercedesten inip bakmaya gelenler var. Bu da bir ayrıcalıktır işte haha haha haha urock urock oleyy oleyy oleyy

Yorum

Opel Insignia icin 1,6 tDi 130 BG güç üreten motor , Yeni nesil Otomatik vites şanzıman birde cosmo flexride şase çıkartsın bakalım o liste ne hale geliyor görün.
      Insignia fiyatına göre alınabilecek en stil en güzel araçtır nokta !
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
        Opel Insignia icin 1,6 tDi 130 BG güç üreten motor , Yeni nesil Otomatik vites şanzıman birde cosmo flexride şase çıkartsın bakalım o liste ne hale geliyor görün.
        Insignia fiyatına göre alınabilecek en stil en güzel araçtır nokta !
        1.6 dizel ve yeni nesil otomatik vites gelirse tüm motorlara rakipsiz olur kesinlikle.

Yorum

renault 1.6 dci çıkarttı 130 bg, eğer latitude a koyarsa tutulabilir, 105 bg, yetersiz 130 bg gayet mantıklı bir seçenek olur, edc de koyarsa latitude piyasaya iyi bir giriş yapar... ama çekici bir araç değil halen, halbuki ağzına kadar da dolu...

ama insignia gerçekten de gösterişinden çok puan kazanıyor, bütün arkadaşlarım hasta, muhabbet arasında insigniamız var diyorum millet bir ''oooooo'' çekiyor, çok güçlüymüş diyorlar genelde tabi muhabbet çok yakıyora da geliyor ama maad hala bunun kadar çekici bir orta sınıf olduğunu düşünmüyorum, belki volvo s60 olur ama o da çok pahalı ya

Yorum

siz asıl yıl sonunu bekleyin .etrafımda çok sayıda 1.4 insignia olmaya başladı. esasen 14 biraz daha reklamı yapılsa YAKIT TÜKETİMİ

Yorum

bence 1.6 motor bir revizyona girse mükemmel olacak aslında, bmw yeni f30 kasada 328i modelini çıkaracak fakat 2.0 motor çıkaracak 245 bg güç 0-100 de 5.9 sn olacakmış ve yakıt tüketimi de 6.3 fabrika verisi ortalama... adam bu kadar güçlü benzinli bir araç çıkarıp bu değeri yakalayabiliyorsa insignia da 1.6 motorda revizyona gitmeli...

Yorum

millet muharrem yüzünden(sayesinde) 1.4 insignia da kuyruk oluşturmuş)))

Yorum

ben artık yollarda deli gibi Insignia görüyorum, kısa mesafelerde bile illaki 1 tane gözüme çarpıyor. dün Gebze'deydim, gördüğüm Insignia'ları sayamadım bile ama gördüğüm Passat'lar 5-10'u geçmez, kullanıcılar ya arabaları garajda yatırıyor yada Doğuş oto satış rakamlarına bir ayar çekiyor o yüzden çok gözüküyor (3.bir ihtimal, milletin satın aldığı Passat'lar hala trafiğe çıkmadı, 7-8 aydır üretilmeyi bekliyor olabilir haha )
                  InsigniaTEAM

Yorum

Çağrı süpersin koçum......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz
                      millet muharrem yüzünden(sayesinde) 1.4 insignia da kuyruk oluşturmuş)))
                      Muharrem sayesinde ,1 insignia da ben alıyorum .Gerçekten çok faydalı oldu dizel ile 1.4 arasında kararsız kaldım.Onunla konuştuktan sonra 1.4 dedim.
                      2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                      2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                      2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Anladığım kadarıyla forum ahalisi ya beni sevcek ya da öpücek........... ihihi

Ben adım gibi eminim bu araç az yakıyor basa bas 5 ile 6. vitesi kullanmadım neredeyse 125 km yol gittim 45 dakika da buna ışıklar, eds dahil bunlara rağmen km de 42 krş yaktı araç. Şuanda 1800 km ortalamam 8,7 lt. herşey var içinde (trafik, basa bas gittiğim yollar, sakin kullanmam),
                        Düzenli gittiğim güzergahta ise ortalamam 7,7 lt. gibi değerlerde kalıyor.....
                        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                          ben artık yollarda deli gibi Insignia görüyorum, kısa mesafelerde bile illaki 1 tane gözüme çarpıyor. dün Gebze'deydim, gördüğüm Insignia'ları sayamadım bile ama gördüğüm Passat'lar 5-10'u geçmez, kullanıcılar ya arabaları garajda yatırıyor yada Doğuş oto satış rakamlarına bir ayar çekiyor o yüzden çok gözüküyor (3.bir ihtimal, milletin satın aldığı Passat'lar hala trafiğe çıkmadı, 7-8 aydır üretilmeyi bekliyor olabilir haha )
                          BENCE 3. İHTİMAL haha
                          *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Ya arkadaşlar ihtimalleri bırakıp gerçeklere bakalım, passat ve jetta yı şirket sahipleri alıp elemanlarına veriyor kullansınlar diye şirket sahipleri de insignia alıp biniyor, arada ki fark ortada oleyy oleyy oleyy oleyy
                            [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

1.4 TSİ DSG ve 1.6 TDİ haric karsilastirmada cok zorlariz eminim

Yorum

1 hafta arayla sirketimize 1 adet insignia St (benim bindigim araba) ve 1 adet passat variant aldik. Passati tercih etmemizin tek nedeni 1.6 dizel olmasiydi. Araclar hemen hemen ayni fiyatlara alindi fakat passat cok bostu ve sadece 105 hp idi.
                                Ben iki araci da inceledim ve kesinlikle insignianin cok daha ustun oldugunu dusunuyorum.
                                1.6 dizel gelirse d segmentinde basi cekeriz.
                                2014 BMW 320d

Yorum

İşleniyor...
                                X