Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 140 hp İnsignia alma zamanı geldi mi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.4 140 hp İnsignia alma zamanı geldi mi?

Insignia alalı 2 haft oldu şimdi şehir içi yakıt değeri 10 lt. şehir dışı 6.8 lt civarı. 1.4 motor kaldırmaz diye düşünmedim değil ama gerçekten bu motor bu kassaya fazlasıyla yetiyor.
    1.4 Turbo Beyaz 18" jant ve sunroof 61750 aldım. fiyat belki diğer illere göre pahalı olabilir ama gidip geldiğime vs değecek fazla bi fark olduğunu düşünmüyorum.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
    Navigasyon DVD
    46KT880

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yates
      Insignia alalı 2 haft oldu şimdi şehir içi yakıt değeri 10 lt. şehir dışı 6.8 lt civarı. 1.4 motor kaldırmaz diye düşünmedim değil ama gerçekten bu motor bu kassaya fazlasıyla yetiyor.
      1.4 Turbo Beyaz 18" jant ve sunroof 61750 aldım. fiyat belki diğer illere göre pahalı olabilir ama gidip geldiğime vs değecek fazla bi fark olduğunu düşünmüyorum.
      hoşgeldiniz, profilinize bilgilerinizi yazarsanız sevinirim, hangi şehirden aldınız vs. daha kolay anlayabiliriz
      güzel fiyat, jantlarda güzel beyaz renge yakışıyor. sport donanım jantları gördüğüm kadarıyla
      InsigniaTEAM

Yorum

1.4 turbo aynı şartlarda 1.6 turbodan daha az yakar çünkü doğrudan enjeksiyon bir motor ve sıkıştırma orana 1.6 dan daha yüksek.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
        17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
        35GB5825  A Rh+

Yorum

ingilterede wauxhall insignia için benzinli 1.4t yer alırken, 1.6t satışta görünmüyor.
          bence bu motorda alma zamanı gibi bir problem yok.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
            1.4 turbo aynı şartlarda 1.6 turbodan daha az yakar çünkü doğrudan enjeksiyon bir motor ve sıkıştırma orana 1.6 dan daha yüksek.
            Ufak bir düzeltme : 1.4 Turbo direkt enjeksiyon değil.

GM halen üzerinde çalıştığı direkt enjeksiyonlu küçük hacimli yeni benzinli motor ailesini 2013'den itibaren kullanmaya başlayacak.

Yorum

AZ YAKMAZ diyorsun yanı alala
              2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Benim mesajıma istinaden soruyorsan, tüketim konusunda bir bilgim veya tahminim yok. Ben sadece teknik bilgideki hatayı düzelttim

Yorum

ben zaten 14 dusunmuyorum kendı kanatımce 1.4 motorun bu araca az gelecegını dusunuyorum 1.6 kullanmıs bırısı olarak soyluyorum bunu tabıkı suankı hedefım 2,0 dızel hiho

Yorum

Bence de bu arabanın hakkı 2.0
                    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

:/ ızlenımlerıme gore 1200 kg uzerıne 1.6 araclar az gelıyor kı ınsıgnıa 1600 kg gelıyor
                      maglum debraj kokusu bu yuzden

Yorum

Tam şu günlerde Insignia 1.4 Edition alma hazırlığındayım. İlave olarak sadece 18" Jant ve Sunroof düşünüyorum.

Aklımdaki 2. seçenek Peugeot 508 di. Onda da Allure modeline birkaç ekstra opsyionla (NAVI,18"Jant vs..) 74.000 TL fiyat almıştım ama bana ellerindeki renklerden verecekleri için biraz soğudum.(Topaz mavi,Bej,Aluminyum Gri)

Neyse Insignia hem daha hesaplı olacak 61.500 TL, hemde gönlüm 1 adım daha Insignia dan taraftı.

Bu alacağım araç genelde sadece benim günlük işe gidip gelirken kullanacağım bir araç olacak. Yani günlük toplam 10km mesafe yapıcam gibi duruyor. Onun dışında aile kullanımınnda diğer aracımızı kullanıyor olacağız. Bu sebeple oldukça beğensem de Cosmo donanımını pek düşünmedim.
                        Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
                        VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

Madem o kadar az km.yapacaksınız,bence 1.6 180 bg ve kesinlikle cosmo almanızı tavsiye ederim.Sonra cosmo farklıymış dersiniz.benden söylemesi
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

bence 1.4 motorlar kesinlikle az yakmaz 1.6 turbo ile aynı yakar hatta zorlarsan daha fazla yakar o açıdan kesinlikle 1.4T insignia önermem çünkü araba gerçekten ağır, ayrıca cosmo almadıktan sonra insignianın tadı çıkmıyor görüntü çok farklı oluyor,ama 20.000km yıllık az değil benzinli araçta insanı zorlar ben olsam dizel araç alırdım ama 16.D motorları tercih edin 2.0dizeller vergi açısından ve ses açısından avantajlı değil. yok beni benzin zorlamaz derseniz direk 1.6T cosmo insignia alın ama ikinci el alın çok avantajlı km ve fiyatta araçlar var 0 km de zarar çok oluyor umarım yararlı olurum))
                            2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                              Madem o kadar az km.yapacaksınız,bence 1.6 180 bg ve kesinlikle cosmo almanızı tavsiye ederim.Sonra cosmo farklıymış dersiniz.benden söylemesi
                              Az km yapıcam orası doğru, Cosmo nun içini bende özellikle beğeniyorum fakat 1. araç olmayacağı için de 10.000 TL fazladan vermek pek cazip gelmedi. Ben de kararsızlık yaşadım aslında ama bu konuda. En azından 18" Jant ve sunroof ile dış görünüşe biraz artı özellik katmayı hedefliyorum.
                              Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
                              VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

servisten arkadaşım aradı. 250,330 kr gibi yakacak der. ayrıca arabayı da beğenmiş. 1.4 ü haftaya salı test sürüşü için alacam . acaba yakıt tüketimini net olarak anlamam için ne yapmam gerekir

Yorum

İşleniyor...
                                X