Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 140 hp İnsignia alma zamanı geldi mi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4 140 hp İnsignia alma zamanı geldi mi?

evet sayın forum üyeleri çok uzun zamandır buradan insignia yı takip ediyorum. katılımcıların belli bir eğitim seviyesine sahip olduğu , objektif görüşlerini buradan paylaştığını gördüm. şimdi sizlerden bir kez daha düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyorum.
    , sıra bende insignia almayı gerçekten istiyorum çünkü;
    1- araba beni heyacanlandırıyor
    2- donanım bana yeterli gibi geliyor.
    3- beyaz renk ve filimli camlar çok etkiyleyici
    4- büyük ve geniş araba

KORKUYURUM ÇÜNKÜ; Yılda 20.000 km yapıyorum . yakıt tüketimi ürkütüyor

alternatif araçlara baktım, latitude, 508, passat, hepsi nin de dizeli var ve az yakıyor. donanımlar da birbirine yakın D segmenti arabalar
    fiyat konusunda ise 58-59.000- TL civarında olacaktır. insignia yoğunlaştığım için diğerlerinin fiyatını bilmiyorum (umarım sunroof uda ekleyebilirim)

sorum şu; benim yerinde olsanın siz ne yapardınız. dizel başka bir D segment araç mı? yoksa illede insignia mı? gerekçelerinizle birlikte neden sorusuna cevap verirseniz sevinirim. (AYIN 15 de allah nasip ederse almayı düşünüyorum.)

not:Yıl sonunu bekleyip fiyatın biraz daha düşmesini beklemelimiyim?

Ynt: 1.4 140 hp İnsignia alma zamanı geldi mi?

bence şimdi almayın araba aralık ayı sonlarında alın. bayilerin 1 alana 1 bedava kampanyaları oluyor onlardan yararlanın

Yakıt konusunda 1.4 ler okudugum kadarıyla normal sevıyede yakıyor fakat edition olması tum avantajlarını siliyor benım gözümde. Cosmo olaydı hiç durmadan bende geçiş yapardım
    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

deniz bey arabamı alırken bende sizin kaldığınız ikilemde üçlemde kaldım.çok araştırma yaptım.tv programlarına mailler attım.yorum istedim.yazdığınız belli modelleri(passt,latitude,mondeo,superb) kullandım.güzel arabalar ama hiç biri ne içten ne dıştan insignia kadar beni etkilemedi.temmuz ayında imzamdaki arabayı 57bine aldım.çokta memnunum.diğer arabalar daha yumuşak arabalar opeller daha sert arabalar ama kesinlikle daha sportif kullanıma uygunlar.senede ben 10bin km yapıyorum.o yüzden benzinli aldım.ort yakıt tüketimi 10lt civarı.eğer 20bin km yapıyorsanız dizeli tavsiye ederim.ama benzinli dizel fiyat farkıda bana göre fahiş.o farkı benzin parası yaparı diye düşündüm.hemde 180hp nin keyfini çıkarıyorum.1.4t alma için biraz erken alanları bekle yorumları oku(Ikimse kötü demez sanırım).ancak arabalarımız 1600kg bu kasayı düzgün çeker mi?(122bg passatı nasıl çekiyorsa o da çekecektir diyenler olacaktır ama sen hem 1.6t yi hemde 1.4t yi kullan.benim fikrim alıcaksan 1.6t al.yakıttada çok fark olacağını düşünmüyorum.1-3 lt içinse kimse bu arabayı almasın.eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu.şunu unutma en doğru karar senin vereceğin karardır.iyi günler...
      2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

kasayı taşıma konusunda ben çok rahat taşıyacağını düşünüyorum. 140hp 200nm güzel değer. Fakat anlamadığım 1.6T 180hp bir modeliniz varken 1.4T çıkarmak mantıksız geldi. VW grubunda da 1.4tsi var ama onlarda 1.6tsi yok.
        2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
        2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hi_cazz
          kasayı taşıma konusunda ben çok rahat taşıyacağını düşünüyorum. 140hp 200nm güzel değer. Fakat anlamadığım 1.6T 180hp bir modeliniz varken 1.4T çıkarmak mantıksız geldi. VW grubunda da 1.4tsi var ama onlarda 1.6tsi yok.
          1.2 TSI var ihihi
          InsigniaTEAM

Yorum

Insignia 2.0 CDTI 130HP
            çok km yapıyorsanız unuda değerlendirmeye alın derim
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
              1.2 TSI var ihihi
              105 hp 1.6 Fsi vardı jetta eniştemde 105 hp araç gitmiyordu bu 1.2 daha iyidir belki cağrı abi 1.6fsi'a göre
              2016 w205 AMG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                1.2 TSI var ihihi
                onu unutmuşum
                2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)

Yorum

Cosmo olmadıktan sonra inanın hiç cazip gelmiyo...
                  Tüketim değerleri çok iyi ama AFL yok...Bluetooth yok...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skydroll
                    Cosmo olmadıktan sonra inanın hiç cazip gelmiyo...
                    Tüketim değerleri çok iyi ama AFL yok...Bluetooth yok...
                    ben AFL farların hala sonradan yapılabileceği taraftarıyım. Şükrü kaptan ile görüşmek lazım.

Yorum

motorun küçük olması aslında bir avantaj olmaktansa ilerliyen zamanda dezavantaja dönüşür. 1.6 suan 170000km gördüm sorunsuz hala ama 1.4 görmedik. motor ne kadar küçülürse motorun ömrü kısalmaktadır 1.4 motora 200nm üretmek için o pistonların nasıl çalıştığı ilerliyen zamanlarda ne olacağını bilmiyoruz biraz beklemek lazım forumda gördüğümm kadarıyla yakıt ortalamaları düşük ama düşük hızlarda

aslında 1.4t 16t 180sabitleyip ikisinin ne yaktığına bakmak lazım ben hala 1.6 yüksek hızla daha az yakacağına inanıyorum
                      2015 leon fr

Yorum

Beyler burası çarşamba pazarına dönmüş.... ihihi

Üstadım sana şahsi fikrimi söyleyim illa insignia alıcaksan 20.000 km yapan birisine 2.0 130 hp cdti AT yakışır. Ben yılda 16.000 km zar zor yapıyorum o yüzden 1.4 turbo tercih ettim ve tüketim 8 lt. civarında bu seni üzmez ise inan çok güzel bir alternatif 1.4 turbo 17" jant+ beyaz + sunroof 60.000 tl ye alabilirsin......
                        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

14 ler zaten 2012 model degıl mı yıl sonunu beklemenın faydası olurmu
                          2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                            14 ler zaten 2012 model degıl mı yıl sonunu beklemenın faydası olurmu
                            Araç zaten kampanya da belki kredili alınırsa faiz oranları aralıkta biraz daha düşük olabilri........
                            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

1.6 Turbo alın sakin kullanımda gerçekten normal yakıyor o kasaya 180hp ve kiloya rağmen 8-10lt civarı şuan bizim araç 1.4 zaten şuan 8 demiş arkadaş düşse düşse 7 ye düşer.Ne kadar kilometre yapıcağınızada bağlı bu tabiki seçim sizin.
                              2016 w205 AMG

Yorum

İşleniyor...
                              X