evet sayın forum üyeleri çok uzun zamandır buradan insignia yı takip ediyorum. katılımcıların belli bir eğitim seviyesine sahip olduğu , objektif görüşlerini buradan paylaştığını gördüm. şimdi sizlerden bir kez daha düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyorum.
, sıra bende insignia almayı gerçekten istiyorum çünkü;
1- araba beni heyacanlandırıyor
2- donanım bana yeterli gibi geliyor.
3- beyaz renk ve filimli camlar çok etkiyleyici
4- büyük ve geniş araba
KORKUYURUM ÇÜNKÜ; Yılda 20.000 km yapıyorum . yakıt tüketimi ürkütüyor
alternatif araçlara baktım, latitude, 508, passat, hepsi nin de dizeli var ve az yakıyor. donanımlar da birbirine yakın D segmenti arabalar
fiyat konusunda ise 58-59.000- TL civarında olacaktır. insignia yoğunlaştığım için diğerlerinin fiyatını bilmiyorum (umarım sunroof uda ekleyebilirim)
sorum şu; benim yerinde olsanın siz ne yapardınız. dizel başka bir D segment araç mı? yoksa illede insignia mı? gerekçelerinizle birlikte neden sorusuna cevap verirseniz sevinirim. (AYIN 15 de allah nasip ederse almayı düşünüyorum.)
not:Yıl sonunu bekleyip fiyatın biraz daha düşmesini beklemelimiyim?
, sıra bende insignia almayı gerçekten istiyorum çünkü;
1- araba beni heyacanlandırıyor
2- donanım bana yeterli gibi geliyor.
3- beyaz renk ve filimli camlar çok etkiyleyici
4- büyük ve geniş araba
KORKUYURUM ÇÜNKÜ; Yılda 20.000 km yapıyorum . yakıt tüketimi ürkütüyor
alternatif araçlara baktım, latitude, 508, passat, hepsi nin de dizeli var ve az yakıyor. donanımlar da birbirine yakın D segmenti arabalar
fiyat konusunda ise 58-59.000- TL civarında olacaktır. insignia yoğunlaştığım için diğerlerinin fiyatını bilmiyorum (umarım sunroof uda ekleyebilirim)
sorum şu; benim yerinde olsanın siz ne yapardınız. dizel başka bir D segment araç mı? yoksa illede insignia mı? gerekçelerinizle birlikte neden sorusuna cevap verirseniz sevinirim. (AYIN 15 de allah nasip ederse almayı düşünüyorum.)
not:Yıl sonunu bekleyip fiyatın biraz daha düşmesini beklemelimiyim?
Yorum