Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.
Arkadaslar videoda gördüğünüz gibi aracım vites atsam bile cc yi devreden çıkartmıyor ayrıca vites yükselt göstergesi bile çıkıyor bakınız 37. sn ye de yol bilgisayarında beliriyor.
Sizce bu yeni bir özellikmi problemmi sizce?
normalde debriyaja bastığında hız sabitleyiciden çıkması lazım..
İşte bu bir sorunmu? yoksa yeni bir yazılım farkımı? Bana çok daha kaliteli geldi sadece vites atmak için uğraşıcam uzun yolda gaza basmama hiç gerek yok.
Genel Mantık Fren veya Debriyaja bastığınızda sistem devre dışı kalır bunu bir sormak lazım mantıklı değil cc de hız artırmayı gaz pedalına mı bağladılar haha
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Birde şu dikkatimi çekti aracı yanlışlıkla stop ettirdiniz debriyajdan fazla çektiniz normalde marşı kapatıp sonra yeniden çalıştırırsanızya bende ona da gerek yok tekrar debriyaja sonuna kadar basın araç yeniden çalışıyor bu aracı stop ettrime şansınız yok bilinçli kapatmadığınız sürece.
Ben şimdi ne yapsam anlamadım?
valla değişik bişey, vites değiştirmek gerekirse tekrar tekrar cc'ye basmana gerek kalmıyor otomatik vites sanki
ama stop ettirince bile debriyajla çalışması çok garip ya
valla değişik bişey, vites değiştirmek gerekirse tekrar tekrar cc'ye basmana gerek kalmıyor otomatik vites sanki
ama stop ettirince bile debriyajla çalışması çok garip ya
Onunda videosunu çıkınca koyarım ama aracı bilinçli olarak nasıl stop ettirebilirim onu bilmiyorum haha denk gelince video eklerim dik bir rampayı geri geri çıkarsam oluyor bu olay tabi eco düğmesi açık olucak aracın yoksa marşı kapatıp yeniden açmalısınız. Devir saatide zaten eco açık olursa ve stop ettirirsen off konumunda değil autostop konumunda bekliyor aracı sen debriyaja tekrar dibine kadar bas ben çalışayım diye.....
Birde şu dikkatimi çekti aracı yanlışlıkla stop ettirdiniz debriyajdan fazla çektiniz normalde marşı kapatıp sonra yeniden çalıştırırsanızya bende ona da gerek yok tekrar debriyaja sonuna kadar basın araç yeniden çalışıyor bu aracı stop ettrime şansınız yok bilinçli kapatmadığınız sürece.
Ben aradım senin yerine Adana Arpeli. Bilmiyorlar.
Ama hala aynı düşüncedeyim:
160 la gidiyorsun araba çıktı 50 ye düştün sonra eski hıza getirme tuşuna bastın, araba o esnada 6. viteste, 50-160 hızlanmasını üç günde tamamlar, e hadi diyelim vitesleri 3-4-5-6 diye attın gaza kendin basarsan o tuşun manası ne olacak? Her vites yükseltmende tuşa basmak zaten saçmalık olur. Bence devreden çıkmaması daha doğru
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
aslında birde 0-100 ve ara hızlanma videoları aracın performansını görmek açısından iyi olurdu ihihi
Onuda ekliyeceğim arkadaslar ama önce rodajı bitmesini bekleyeceğim yani 1000 km sonra şuan sıkıştırmak istemiyorum aracı ama seri bir makina sezdim ben.....
Amacım foruma yeni şeyler paylaşıp bunun üstünde tartışmak daha ne videolar gelicek sabredin...
Ben aradım senin yerine Adana Arpeli. Bilmiyorlar.
Ama hala aynı düşüncedeyim:
160 la gidiyorsun araba çıktı 50 ye düştün sonra eski hıza getirme tuşuna bastın, araba o esnada 6. viteste, 50-160 hızlanmasını üç günde tamamlar, e hadi diyelim vitesleri 3-4-5-6 diye attın gaza kendin basarsan o tuşun manası ne olacak? Her vites yükseltmende tuşa basmak zaten saçmalık olur. Bence devreden çıkmaması daha doğru
Sende haklısın kardeşim şimdi bunu servise götürsem yeni bir motor korkuyorum problemi olmayan bir aracı durduk yere didik didik incelerler birde eminim araçta yakıt var plakada çıkmış bu aracı kullanırlar nasıl gidiyor diye bunu görürsem zaten o bayinin benden çekiceği var. Aynısını astramda yapmıştı adam yıkamaya götürürken devir kesiciyi bildiğin hissettim araç giderken bende peşinden saydırdım sonra hırsımı alamadım temsilciye gittim ona anlattım durumu falan filan..... Ben kullanabilirim aracımı istediğim gibi ama başkasının kullanmasına dayanamıyorum.....
Bizde digital ekran bu şekilde görünmüyor. Nasıl olduğunu bilen var mı?
Bende bunu merak ediyorum.
Bu ilk 1.4 turbo ile geldi yağ ömrünü felan görme şansıda var eskilerinde böyle bir sistem varmıydı? Herşey gayet iyi bir şekilde düşünülmüş bu araçta......
Yorum