Duyuru

Collapse
No announcement yet.

esp sistemini bulandan allah razı olsn:)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: esp sistemini bulandan allah razı olsn

Geçmiş olsun ALLAH korumuş gidin sadaka verin ve esp siz arabaya binmeyin Aracınızın jantı kaç inç ti? Girdiğiniz viraj ıslakmıydı?
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Geçmiş olsun başınızdan bu videodaki gibi bir şeymi geçti ?

Thatcham -- Vauxhall (Opel) Insignia -- PASSThatcham is testing cars according to a global regulation to assess their Electronic Stability Control (ESC) syst...

evet kesinlikle bunun gibi birşeydi fakat hız cok fazlaydı dedıgım gıbı.. vırajdan kastım daha cok soyle acıklayım kavsaktan gecıyordum. hafıf sag sonra sol gerektıren bır durumdu yanı ben sag yaptım sonra sol yapınca kaymaya basladı.. muhtemelen gızlı buzlanma olabılır.. ıslaklıkta yoktu yolda. hava sartları gayet normaldi ama. ben dedıgım gıbı toparlanmasını mucıze olarak goruyorum suratten dolayı.. ayrı gecmıs olsun dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederm. araclarımız ne kadar guvenılır olsada. her zman dıkkat etmemız gerekıyormus bır daha bu sekılde bı rısk almakmı asla..

Yorum

geçmiş olsun...

Yorum

büyük gecmiş olsun yaşasın esp ihihi
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

öncelikle geçmiş olsun sizin durumuzun videosunu amcam çekime almış
            Audi A4 Loses control on some highway (Portugal if not mistaken) but good driving skills from the driver helps to put the car back into its normal mode

her nekadar dayanıklı ve sistemli araçlarımız olursa olsun kaçımızın araçlarında Q ve üstü hız limitine
            sahip lastik var da bu virajlarda araçtan performans bekleriz.. önce emniyet kontrolsuz olan hız ölüm getirir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
              öncelikle geçmiş olsun sizin durumuzun videosunu amcam çekime almış
              Audi A4 Loses control on some highway (Portugal if not mistaken) but good driving skills from the driver helps to put the car back into its normal mode

her nekadar dayanıklı ve sistemli araçlarımız olursa olsun kaçımızın araçlarında Q ve üstü hız limitine
              sahip lastik var da bu virajlarda araçtan performans bekleriz.. önce emniyet kontrolsuz olan hız ölüm getirir
              araç audi. araba kayarken müzikte "quattro" diyor. ))

Yorum

İşleniyor...
              X