Duyuru

Collapse
No announcement yet.

esp sistemini bulandan allah razı olsn:)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• esp sistemini bulandan allah razı olsn:)

merhaba arkadaşlar. dün başıma gelen ve hala buz kestiğim bi olayı anlatmak istiyorum.. aracımın hızı 160 170 cıvarındaydı ve hafıf tatlı bı vıraja gırdım bıranda arabanın arkası kaydı ve önce sola dogru dondu daha sonra saga kırıp toplamak ıstedım bu seferde aynı sekılde hızlı bı sekılde saga savruldu ve dondum kaldım dıreksıyonu tuttugumu bıle hatırlamıyorm onumdede kopru wardı ve bıldıgın asagı dogru ucucam derken bıranda araba o hızla olmama rağmen kendını toparladı 5 dakıka kendıme gelemedım bu hızla gıderken bıle bu sekılde bır savrulmayı nasıl olurda toparlamayı basardı soktayım cunku cok fazla savruldu.. gerçekten elım ayagım tıtredı ucuyordm resmen.. ama sanırım ucuz atlattım.. bir daha virajlara bu hızla gırmekten yana degılm her zman toparlarmı bılemıyorm ama allah korudu

Ynt: esp sistemini bulandan allah razı olsn

büyük geçmiş olsun,demek oluyorki araçalar nekadar güven hissi versede virajlarda tedbirli olmakta fayda var.
    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

geçmiş olmuş.biraz daha dikkat ltf.
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

kesinlikle dediğim gibi hala soktaym. o hızla toplaması o savrulmayı gerçekten donup kaldım..

Yorum

gecmıs olsun. arabalarda ne kadar guvenlık onlemı olursa olsun sonucta fizik kurallarının dışına çıkamazlar.

Yorum

Çok Büyük Geçmiş Olsun... Aracımız gerçekten çok iyi ama bu zamanlarda havaların soğumasıyla birlikte gizli buzlanmalar da olabilir.

LÜTFEN! dikkat dikkat dikkat.

Yorum

Geçmiş olsun, öncelikle esp nin devreye girip savrulmanızı önlemesi tabiki çok iyi, fakat neden savrulduğunuz ayrı bir sorun. Viraj çok keskin bir virajmıydı?

Yorum

Geçmiş olsun başınızdan bu videodaki gibi bir şeymi geçti ?

Thatcham -- Vauxhall (Opel) Insignia -- PASSThatcham is testing cars according to a global regulation to assess their Electronic Stability Control (ESC) syst...

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Geçmiş olsun....
                  Virajın eğimi yolun kaygan olması asfalt kalitesi lastiklerin durumu çok fazla etken var...
                  Dikkatli olmak gerekir...

Yorum

Geçmiş olsun...
                    İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: seb0
                      merhaba arkadaşlar. dün başıma gelen ve hala buz kestiğim bi olayı anlatmak istiyorum.. aracımın hızı 160 170 cıvarındaydı ve hafıf tatlı bı vıraja gırdım bıranda arabanın arkası kaydı ve önce sola dogru dondu daha sonra saga kırıp toplamak ıstedım bu seferde aynı sekılde hızlı bı sekılde saga savruldu ve dondum kaldım dıreksıyonu tuttugumu bıle hatırlamıyorm onumdede kopru wardı ve bıldıgın asagı dogru ucucam derken bıranda araba o hızla olmama rağmen kendını toparladı 5 dakıka kendıme gelemedım bu hızla gıderken bıle bu sekılde bır savrulmayı nasıl olurda toparlamayı basardı soktayım cunku cok fazla savruldu.. gerçekten elım ayagım tıtredı ucuyordm resmen.. ama sanırım ucuz atlattım.. bir daha virajlara bu hızla gırmekten yana degılm her zman toparlarmı bılemıyorm ama allah korudu
                      çoğu kullanıcı esp nin ne olduğunu tam bilmiyor ciddi bir kayma yaşamadıkça ..gerçekten abs ten çok daha iyi bir buluştur esp gerçi abs ile beraber çalışır araç kayarken kayan tarafa fren yapıp kaymayan tarafada gaz verip arabanın yoldan çıkmasını önlüyor en iyi ralliçi bile bukadarını yapamaz bir tekere fren yaptırıp öbürüne gaz verdiriyor bildiğimkadarıyla

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

geçmiş olsun, Allah korumuş verilmiş sadakanız varmış abi...

Yorum

Büyük geçmiş olsun diyerekten arabanın toplamasından ziyade viraj konusu çok dikkat isteyen bir konudur esp den önce tecrübe ve deneyim viraj teknikleri hakkında bilgi sahibi olmak çok önemli bir ayrıntı arabalarımızın maşallahı var evet gayet güzel savrulmalarda hemen toparlamaya çalışıyor ama bu her zaman şansla beraber yaver gitmeyebilir bu nedenle en iyisi güvenli sürüş için virajlara max. güvenlik süratleri ile girmeniz...
                          Bununla geçmiş olsun...

Yorum

Aman diyelim Çok geçmiş olsun.Tedbiri elden bırakmamak lazım..
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Bence de Ferrari bile yoldan çıkarılabilir,virajda savrulabilir. Sınırları çok zorlammak lazım. Geçmiş ola...
                              2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

İşleniyor...
                              X