merhaba arkadaşlar. dün başıma gelen ve hala buz kestiğim bi olayı anlatmak istiyorum.. aracımın hızı 160 170 cıvarındaydı ve hafıf tatlı bı vıraja gırdım bıranda arabanın arkası kaydı ve önce sola dogru dondu daha sonra saga kırıp toplamak ıstedım bu seferde aynı sekılde hızlı bı sekılde saga savruldu ve dondum kaldım dıreksıyonu tuttugumu bıle hatırlamıyorm onumdede kopru wardı ve bıldıgın asagı dogru ucucam derken bıranda araba o hızla olmama rağmen kendını toparladı 5 dakıka kendıme gelemedım bu hızla gıderken bıle bu sekılde bır savrulmayı nasıl olurda toparlamayı basardı soktayım cunku cok fazla savruldu.. gerçekten elım ayagım tıtredı ucuyordm resmen.. ama sanırım ucuz atlattım.. bir daha virajlara bu hızla gırmekten yana degılm her zman toparlarmı bılemıyorm ama allah korudu
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
esp sistemini bulandan allah razı olsn:)
Collapse
X
-
Ynt: esp sistemini bulandan allah razı olsn
Çok Büyük Geçmiş Olsun... Aracımız gerçekten çok iyi ama bu zamanlarda havaların soğumasıyla birlikte gizli buzlanmalar da olabilir.
LÜTFEN! dikkat dikkat dikkat.
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: seb0merhaba arkadaşlar. dün başıma gelen ve hala buz kestiğim bi olayı anlatmak istiyorum.. aracımın hızı 160 170 cıvarındaydı ve hafıf tatlı bı vıraja gırdım bıranda arabanın arkası kaydı ve önce sola dogru dondu daha sonra saga kırıp toplamak ıstedım bu seferde aynı sekılde hızlı bı sekılde saga savruldu ve dondum kaldım dıreksıyonu tuttugumu bıle hatırlamıyorm onumdede kopru wardı ve bıldıgın asagı dogru ucucam derken bıranda araba o hızla olmama rağmen kendını toparladı 5 dakıka kendıme gelemedım bu hızla gıderken bıle bu sekılde bır savrulmayı nasıl olurda toparlamayı basardı soktayım cunku cok fazla savruldu.. gerçekten elım ayagım tıtredı ucuyordm resmen.. ama sanırım ucuz atlattım.. bir daha virajlara bu hızla gırmekten yana degılm her zman toparlarmı bılemıyorm ama allah korudu
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Büyük geçmiş olsun diyerekten arabanın toplamasından ziyade viraj konusu çok dikkat isteyen bir konudur esp den önce tecrübe ve deneyim viraj teknikleri hakkında bilgi sahibi olmak çok önemli bir ayrıntı arabalarımızın maşallahı var evet gayet güzel savrulmalarda hemen toparlamaya çalışıyor ama bu her zaman şansla beraber yaver gitmeyebilir bu nedenle en iyisi güvenli sürüş için virajlara max. güvenlik süratleri ile girmeniz...
Bununla geçmiş olsun...
Yorum
-
Bence de Ferrari bile yoldan çıkarılabilir,virajda savrulabilir. Sınırları çok zorlammak lazım. Geçmiş ola...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
Yorum