Duyuru

Collapse
No announcement yet.

uzaktan çalıştırma

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: uzaktan çalıştırma

Uzaktan çalıştırma ve zaman ayarlı çalıştırmanın faydaları çok özellikle vw nin bir kaç modelinde thermal sistem adı altında kullandım ;
    Faydaları sabah işe gideceğiniz zaman o saatten 15 dakika öncesine zaman ayarını yapıp arac motor çalışmadan aracın içini ısıtıyor klima ile,ama bunun aracı çalıştırdıktan sonra motorun ısınmasına faydası yok,
    uzaktan motor arac çalıştırmanın faydası ise daha fazla hem motor çalışıyor hem aracın içi ısınıyor hiç beklemeden yola çıkabiliyorsunuz
    ör. gece hastalanma durumund hastaneye gidilecek siz evde hazırlanırken kapının önünde aracta kendini hazırlıyor...

Bizim araclarımızda mevcut değil bununla ilgili ne bir düzenek var ne opsiyon nede kitapcıkta böyle ibare malesef...

Yorum

alala bende fıyatı 2000 tl yı bulan alarm sıstemı ıle beraber araclara takılıyor du bır aralar dıkkat etmenız gereken sey aracı bos vıdes de bırakmanız vıdes takılı olunca sıstem mars yapmıyor
      Bazı web oto alış-veriş sitelerinde Cyclone marka uzaktan aracı çalıştıran alarm sistemlerinden bahsediliyor. Aynı ürünü başka yerlerde baktığımda nor
      2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

viper marka alarm var o yapıyor hatta ipod/iphone app'i var, bende vardı, ama alarmın fiyatı 499 lira diye bulaşmadım o da çalıştırıyor, far yakıyor, kapı açıyor, bagaj açıyor cart curt...

Yorum

http://www.aliexpress.com/item/car-e...536702735.html

Bu ürünü sipariş ettim, önce megane'ımda deneyeceğim, işe yarar birşeyse insigniaya da getirteceğim
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon

Bu ürünü sipariş ettim, önce megane'ımda deneyeceğim, işe yarar birşeyse insigniaya da getirteceğim
            Merakla bekliyorum.
            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
            2.0 CDTI
            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

İkinizde diyarbakırdasınız ama hiç buluşmuyorsunuz iki aracı yan yana getirip foto çekmiyorsunuz neden çokmu uzaksınız ?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Diyarbakır'ı bir uçtan bir uca yarım saatte arabayla geçersiniz (yanlış anlaşılmasın, diyarbakır küçük değil, sadece trafik yok)
                Ben çok yoğun çalışıyorum, işimin olmadığı zaman da eşim fırsat vermiyor dışarı kaçmama, çocuklarla ilgilen diyor. Geçen bir beyaz kaplandiş gördüm, Umut'un olabilir mi diye düşündüm. Bakalım umarın bir ara buluşuruz ve fotoğraf paylaşırız.

Yorum

Diyarbakır'ı bir uçtan bir uca yarım saatte arabayla geçersiniz (yanlış anlaşılmasın, diyarbakır küçük değil, sadece trafik yok)
                  Ben çok yoğun çalışıyorum, işimin olmadığı zaman da eşim fırsat vermiyor dışarı kaçmama, çocuklarla ilgilen diyor. Geçen bir beyaz kaplandiş gördüm, Umut'un olabilir mi diye düşündüm. Bakalım umarın bir ara buluşuruz ve fotoğraf paylaşırız.
                  3.sanayide caminin hemen yanındayım.Birgün vaktiniz olursa çayımı kahvemi içmeye mutlaka beklerim.
                  Tabi diğer bu tarafa yolu düşen arkadaşlar da her zaman davetlimdir.
                  http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                  2.0 CDTI
                  Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Olur uğrarım bayağı yakınmışız, ben de metronun arkasındayım

Yorum

clapclap clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia

Merakla bekliyorum.
                        Denemeniz ne durumdadır?

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omfaya

Merakla bekliyorum.
                          Denemeniz ne durumdadır?
                          Geçen gün dolapta kutu gözüme ilişti, megane'ı babama verdim, zaman bulursam insignia'da montaj yaptırayım da, arabada düğme için güzel bir nokta bulmak lazım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omfaya

Merakla bekliyorum.
                            Denemeniz ne durumdadır?
                            Geçen gün dolapta kutu gözüme ilişti, megane'ı babama verdim, zaman bulursam insignia'da montaj yaptırayım da, arabada düğme için güzel bir nokta bulmak lazım
                            Olmadı evin kapısına tak abi.. Sistemde yeni bir boyut kazansın.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Bir dizel araçta kesinlikle olması gereken bir sistem. Benzinlilerde ise keyfi... Hem aracını uzaktan çalışma ile soğutma sıvısı ile ısıt kışın sıcak araca bin hem de motor bloğu ısındığını için motorun ömrünü uzat yakıt tasarrufu yap. Yazık ki bu sistem herşeyiyle dopdolu dediğimiz insignia da yok ama Volvo da var, superb ve passat da olduğunu okudum ama görmedim. İnsigniamda bunun olmasını isterdim.
                              Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo AT + Kış Paketi
                              Who needs an SUV when I've got the Insignia sedan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                                Uzaktan çalıştırma ve zaman ayarlı çalıştırmanın faydaları çok özellikle vw nin bir kaç modelinde thermal sistem adı altında kullandım ;
                                Faydaları sabah işe gideceğiniz zaman o saatten 15 dakika öncesine zaman ayarını yapıp arac motor çalışmadan aracın içini ısıtıyor klima ile,ama bunun aracı çalıştırdıktan sonra motorun ısınmasına faydası yok,
                                uzaktan motor arac çalıştırmanın faydası ise daha fazla hem motor çalışıyor hem aracın içi ısınıyor hiç beklemeden yola çıkabiliyorsunuz
                                ör. gece hastalanma durumund hastaneye gidilecek siz evde hazırlanırken kapının önünde aracta kendini hazırlıyor...

Bizim araclarımızda mevcut değil bununla ilgili ne bir düzenek var ne opsiyon nede kitapcıkta böyle ibare malesef...
                                Bu olabilir mi ?
                                https://www.opel-accessories.com/ope..._Isıtıcısı

Yorum

İşleniyor...
                                X