2011 1.6t cosmo da bu özellik varmı varsa nasıl yapılıyor pekiiii???
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
uzaktan çalıştırma
Collapse
X
-
Ynt: uzaktan çalıştırma
Uzaktan aracı çalıştırmanın kime ne faydası var?Tek başıma banka soyacak olsam hani hızlı kaçmak için olabilir ama onu da hayatta kaç kere yapıcaz... haha haha haha2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
- Beğenmeler 1
Yorum
-
uzaktan araba çalıştırma şu koşullarda kullanılır;
hava çok soğuk sizinde işe/okula gitmeniz lazım arabayı çalıştırdığınızda o hazır konumda bekler motor ısınır ve sizde donmaktan kurtulursunuz
veya tam tersi. ki bazı otomobillerin farklı modellerinin paketlerinde vardır bu özellik (kim olduğunu söyleyemeyeceğim hatırlamıyorum çünkü)~~MuGi~~
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eeyoreuzaktan araba çalıştırma şu koşullarda kullanılır;
hava çok soğuk sizinde işe/okula gitmeniz lazım arabayı çalıştırdığınızda o hazır konumda bekler motor ısınır ve sizde donmaktan kurtulursunuz
veya tam tersi. ki bazı otomobillerin farklı modellerinin paketlerinde vardır bu özellik (kim olduğunu söyleyemeyeceğim hatırlamıyorum çünkü)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Onat89Orjinal yazı sahibi: eeyoreuzaktan araba çalıştırma şu koşullarda kullanılır;
veya tam tersi. ki bazı otomobillerin farklı modellerinin paketlerinde vardır bu özellik (kim olduğunu söyleyemeyeceğim hatırlamıyorum çünkü)~~MuGi~~
Yorum
Yorum