Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tebrikler Opel! En Şikayet Edilen Firmasın

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Tebrikler Opel! En Şikayet Edilen Firmasın

Bu arada ben yarin b konuyu opel turkiyeden sorumlulara bir kez daha iletecegim.umarim bir sonuc alirim.saygilar sevgiler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Yılmaz bey;

Fikiri bilgi ile düzeltiyorum ve yineliyorum katılmıyorum diğer bir taraftan zaten size ben birşey söylemedim konuyu siz açtığınız için isminizle başladım

Diğer bir tarafta araçtaki navigasyonun süper olması yada olmaması benim için çok önemli değil ama ben geri planda bu konuyu her fırsatta sorguladım ama haklı yada haksız tartışılır sebepleri var bende farklı bir beklenti içindeydim geri görüş sisteminin olması ama maalesef yoktu bizlerde sonradan geliştirilen bir ekipmanla bunu çözdük

Opelin eksikliklerini görmemezlik yapmıyorum

Tabiki sizin aracınızın facebookta olup olmaması önemli değil orada önemli olan bu forumdaki bilgilere ve şikayetler takip edildiğinin ifadesi

Görüşmek üzere

Bu forum Opel tarafından takip edilmesine ve 3 yıl geçmesine rağmen bu sorun neden hala var buna aklım ermiyor. Sorun bilinmesine rağmen rağmen çözüm üretilmemesine ihmalkarlık deniyor bildiğim.

Diğer araçtaki navigasyonun süper olması yada olmaması benim için de o kadar önemli değil.

Önemli olan şey Nevşehir'i yada Tekirdağ'ı haritada görememek.

Önemli olan biri sorduğunda aracım navigasyonlu diyememek.

Önemli olan bu aracın navigasyon'lu olarak satılması.

Önemli olan bu aracı satan bayilerin "en kısa sürede harita güncellencek" diyerek satması

Hepsinden önemlisi bu haksızlığı hazmedebilmek..

İngiltere, Londa'da 2 zenci, gündüz varkti 67 kişinin gözleri önünde bir kadına tecavuz etti. Vagonda bulunan 67 kişiden hiçbiri, evet aynen aktarıyorum bir allahın kulu bile olaya müdehale edip dur demedi. Belki korktuklarından, belki menfaatlerine uymadığından yada herhangi bir sebepten, ama o kadının yardım çığlıkları sonuçsuz kaldı. İki zenci ellerini kollarını sallayarak vagondan ayrıldı.

Haksızlığa kayıtsız kalmak bir müddet sonra haksızlığa alışmayı hatta hoş görmeyi getirir.

Bu siteye benden çok daha fazla katkınız olmuştur. Çok daha tanıdığınız, çok daha nufusunuz vardır. Ama sorunları çözümsüz bırakmak, yada en azından dile getirenleri susturmak opel'i 2 zenci, bizi de 67 kişilik vagon ahalisine götürür haberiniz olsun.

Burda madem bir topluluğuz, madem bir gücüz, bu sadece toplanıp gezmek için değil, sorunu olanların sorununu çözmek için de kullanılmalı. Yoksa kuru kalabalıktan farkımız kalmaz.

Herhangi bir kişiyi kırdıysam affola.
      1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...
      Mazide güzel bir anı şimdi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sebazios
        Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Yılmaz bey;

Fikiri bilgi ile düzeltiyorum ve yineliyorum katılmıyorum diğer bir taraftan zaten size ben birşey söylemedim konuyu siz açtığınız için isminizle başladım

Diğer bir tarafta araçtaki navigasyonun süper olması yada olmaması benim için çok önemli değil ama ben geri planda bu konuyu her fırsatta sorguladım ama haklı yada haksız tartışılır sebepleri var bende farklı bir beklenti içindeydim geri görüş sisteminin olması ama maalesef yoktu bizlerde sonradan geliştirilen bir ekipmanla bunu çözdük

Opelin eksikliklerini görmemezlik yapmıyorum

Tabiki sizin aracınızın facebookta olup olmaması önemli değil orada önemli olan bu forumdaki bilgilere ve şikayetler takip edildiğinin ifadesi

Görüşmek üzere

Bu forum Opel tarafından takip edilmesine ve 3 yıl geçmesine rağmen bu sorun neden hala var buna aklım ermiyor. Sorun bilinmesine rağmen rağmen çözüm üretilmemesine ihmalkarlık deniyor bildiğim.

Diğer araçtaki navigasyonun süper olması yada olmaması benim için de o kadar önemli değil.

Önemli olan şey Nevşehir'i yada Tekirdağ'ı haritada görememek.

Önemli olan biri sorduğunda aracım navigasyonlu diyememek.

Önemli olan bu aracın navigasyon'lu olarak satılması.

Önemli olan bu aracı satan bayilerin "en kısa sürede harita güncellencek" diyerek satması

Hepsinden önemlisi bu haksızlığı hazmedebilmek..

İngiltere, Londa'da 2 zenci, gündüz varkti 67 kişinin gözleri önünde bir kadına tecavuz etti. Vagonda bulunan 67 kişiden hiçbiri, evet aynen aktarıyorum bir allahın kulu bile olaya müdehale edip dur demedi. Belki korktuklarından, belki menfaatlerine uymadığından yada herhangi bir sebepten, ama o kadının yardım çığlıkları sonuçsuz kaldı. İki zenci ellerini kollarını sallayarak vagondan ayrıldı.

Haksızlığa kayıtsız kalmak bir müddet sonra haksızlığa alışmayı hatta hoş görmeyi getirir.

Bu siteye benden çok daha fazla katkınız olmuştur. Çok daha tanıdığınız, çok daha nufusunuz vardır. Ama sorunları çözümsüz bırakmak, yada en azından dile getirenleri susturmak opel'i 2 zenci, bizi de 67 kişilik vagon ahalisine götürür haberiniz olsun.

Burda madem bir topluluğuz, madem bir gücüz, bu sadece toplanıp gezmek için değil, sorunu olanların sorununu çözmek için de kullanılmalı. Yoksa kuru kalabalıktan farkımız kalmaz.

Herhangi bir kişiyi kırdıysam affola.
        Sonuna kadar destekliyorum........herhangi 100 tl ve üstü navi cihazları.. milletin helasına kadar kayıtlı ve yurt dışından bunu TR ye sokup satabiliyorsa (faturalı olarak) niye Opelde yok ( mersoda veya bmw de bunlar benim araç olmadığı için ilgilendirmiyor aslında ama) lap ciki .............. halaaaaaaaaaa
        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
        [center]

Yorum

Kurdugun cumlelerin hepsinin altina imzami atarim. Ancak bizim birseyleri cozmeye calismamak gibi bir sey yaptigimizi kabul etmem .en azindan kend adima. Burda ozellile Ankara sınırlari icinde bizden yardim isteyen kim olduysa gece yarisi bile opis servis mudurune telefon edip yardim istedim. Onlar da bu konuda yardimci oldular birkac tane insanin arabalarini satmasini engelledik. Sorunlarinn cozulmesine mutlu oldular. Sen diyebilirsin sen istisnasin okey onu da kabul ederim ancak biz bir grup olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya calisiyoruz.İstanbul grubu da cogu zaman odakla islerin sorunlarin cogunu halletti. Ancak su da bir gercek biz opel Turkiye degiliz ve olamayiz yani varolan kurumsal sorunlari biz cozemeyiz. Biz guclendikce daha fazla ses verecegiz. Bir yumruk olacagiz. adamin biri elini yumruk yapmis diger elinin de bes parmagini gostermis ve sormus hangisi daha iyi ve kuvvetli diye hepsi bes tane ditpye parmaklati gostermis ama adam hayir deyip yumrugu gostermis .bu yumruk hepsinden daha kuvvetli diye. İste biz de yumruk olmaliyiz. Konulardaki hakli durusun konusunda seni tebrik ederim ancak realist olmak gerekiyor b konuyu ancak kademe kademe halledebilirz. Mesela kuvvetlendikce Opel Turkiyeden kendmize saglam bir muhattap ayarlayabiliriz.direkt sozumuzu dinleyecek ve bunun uzerine gidebilecek. Bence site olark bndan sonra yapmamiz gerekn sey daha medyatik olamk ve gucumuzu medya yoluyla gostermek. Medya su an dnya uzerindeki yegane guc ve biz de bnu kullanmaliyiz. Oncelkle yerel buyuk sehirler de enel yani ulkesel medyayi kullanmali....saygilar sevgiler

Yorum

Bu arada kötü misal, misal olmaz derler. Yani kötü bir duruma, bunun daha kötüsü de var denmez. Mercedes, bmw yada Audinin araçlarındaki navigasyonlar da çalışmıyor diyerek opel'i maalesef ki haklı gösteremeyiz. Çünkü Renault'un fluance modelindeki navigasyon zehir gibi çalışabiliyorsa bu Opel, Audi, Mercedes ve BMW'nin ayıbıdır.

Neyse, konu yine Navigasyona kilitlendi kaldı. Kusura bakmayın.
            1.6T Cosmo, Flexride, DVD800, Sunroof, Spor Deri, 18", Teleflex GFI, Zeibart Cam Filmi, AutoWax Boya Koruma veee Siyah(tı)...

Yorum

hatta Çağrı iyi bilir, orijinal insignia paspaslarının bayi tarafından çalınmaya kalkışılması olayı gibi daha birçok anlatması dahi güç olay var.

Bu aksaklıkların tüm sorumlusu Opel Türkiye değil ama servis ve bayi'sini adam gibi denetleyemediği için müşterinin madur olmasından sorumlu olan yine Opel Türkiye.
              bu konuda bir düzeltme yapıyım, nedense Insignia gelince işler değişti artık araçla birlikte gelen malzemeleri depoya atmadıklarını gördüm
              biz Vectra'yı bayiden bomboş almıştık, hatta ilkyardım çantasını bile Corsa'dakiyle değiştirmiştik çünkü daha iyiydi. Vectra'daki orjinalmiydi yoksa bayi uyduruk birşey mi koydu bilmiyorum.
              birde nasıl olduysa bagaj filesi vardı, gözlerinden kaçmış heralde

ama 2009'da bir müşteriye Insignia'yı teslim ederken bende yanlarındaydım. paspaslar yerinde, paketi açılmamış ilkyardım çantası, yangın tüpü vs. bagajda duruyordu. bununla ilgili bir uyarı almış olabilirler yada Insignia müşterisinin bilinçli olduğunu gördüler

Denetim konusunda da çok eksik olduğunu gördüm. denetime gelen bölge müdürünün neler yaptığını da gördüm. gerçekten eksiklikler var
              belki bu bölge önemsenmediğindendir bilemem, genel olarak günahlarını almayım

diğer yandan onlarında çalıştığını görebiliyoruz, mesela sorunlu balatalardan bahsediyorduk değişim yapıldı, kontak anahtarı dedik ona da çözüm getirildi, arka tampondaki çamurluk boşlukları vsvs. derken geriye daha iyi baskı balata ve navigasyon kaldı. onlarıda zamanla bir şekilde düzeltirler umarım. navi sistemini değiştirdikleri gibi eski sistem kullanıcılarına da bir çözüm getirirler belki. bir anda parlamak yerine isteğimizi belirtelim, dikkate alınmazsak isyan moduna geçelim bence
              InsigniaTEAM

Yorum

Utku, bu sitenin en faydalı ve en çok sorun çözen adamı olduğuna da ben kalıbımı basarım. Sakın ola üstüne alınmayasın. Benim kızgınlığım burada nevigasyon konusunda esip gürleyen ama burasının dışında tek adım atmayan forum ahalisine.

Yorum

Esatgfurullah Yilmaz kardesim tum sozlerinin altina defalrca imzami atarim. Ancak yine de birlikte cozecegiz. Eninde sonnda senin de dedigin gibi guc olarak birseyleri basaracagiz. Ha diyeceksin ki ee biz araclari satacagiz .olsun bizden sonrakiler rahat eder ve belki biz de yine opel aliriz.......

Yorum

Utku, bu sitenin en faydalı ve en çok sorun çözen adamı olduğuna da ben kalıbımı basarım. Sakın ola üstüne alınmayasın. Benim kızgınlığım burada nevigasyon konusunda esip gürleyen ama burasının dışında tek adım atmayan forum ahalisine.
                    Ben konu açtım işte sabrımın sonuna kadar bekledim yanıma ortak arıyorum işte: .. hadi hep beraber benim konumda yazdığım 3 seçenek (ilave seçenek eklemek isteyen olursa hay hay) bunun üstüne yoğunlaşalım topluca mailmi atacağız torbalıya gidip görüşmüzümü belirteceğiz karar veririz ...... hodri meydan
                    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

[center]

Yorum

sufyan hocam ben yain bastira bastira yetkililerden bazilarina 1100 uye ayaklandi haberiniz olsun diye bu durumu belirtecegim. Umarim nacizane cabam ise yarar. flyaudiolu olarak yapiyorum adamlar dese ki seninki calisiyor ama benim ki sonradan takma diyecegimhahahahahah haha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                        sufyan hocam ben yain bastira bastira yetkililerden bazilarina 1100 uye ayaklandi haberiniz olsun diye bu durumu belirtecegim. Umarim nacizane cabam ise yarar. flyaudiolu olarak yapiyorum adamlar dese ki seninki calisiyor ama benim ki sonradan takma diyecegimhahahahahah haha
                        tek gidilirse yada başvurulursa ............. oluyor şimdiye kadar hep tek başvurduk .. topluca mail . yada topluca aramızdan heyet çıkartıp ruhsat fotokopileri ile torbalıya canlı ziyaret.. Dr 'um

[center]

Yorum

Sufyan Abi, Çağrı ve Utku'dan haber bekleyelim. Baktık onlara da sırtları döndürdüler, çağıralım kameraları, gidelim Opel'in önüne, yakalım arabaları!

Sonra kaskodan parayı alır DVD600'lü bi İnsignia alırız. Bu da bir çözüm )

Yorum

"OPEL TÜRKİYE DVD800 MAĞDURLARI" baskılı bir t-shirt yaptırarak Autoshow fuarında OPEL standının önünde eylem yapabiliriz mesela..

Medya da ilgi gösterir

:P
                            2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Cemil abim bize güzel bir afiş hazırlasın, ''Bu araçta dünyanın en ilkel navigasyon yazılımı kullanılıyor'' diye..Araçlarımıza asıp öyle turlayalım
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Sufyan Abi, Çağrı ve Utku'dan haber bekleyelim. Baktık onlara da sırtları döndürdüler, çağıralım kameraları, gidelim Opel'in önüne, yakalım arabaları!

Sonra kaskodan parayı alır DVD600'lü bi İnsignia alırız. Bu da bir çözüm )
                                hileye hayırrrrrrrrrrrr :P

[center]

Yorum

İşleniyor...
                                X