Rica ederim arkadaşlar,abilerim..Artık yapmasamda gerçek mesleğimle alakalı olduğu için paylaşma gereği duydum.İnşaallah böyle bir felaket hiçbirimizin başına gelmez.Gelirse de belki bu yazı sayesinde birilerinin hayatı kurtulur.Benim ricam bu yazıyı mümkün olduğunca çok kişi ile paylaşalım...
aranızda en rütbeli olanı benim heralde arkadaşlar 45 dk sonra göçük altından cıkan biri olarak allah kimseye yaşatmasın diyorum ve ateş düştüğü yeri yakıyor 1 hafta sonra unutur gideriz düzce depremini unuttukları gibi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Allah kalanlara dayanma gücünü ve sabrını versin.
bunun yanı sıra önlemler işte yapılması gerekenler diye uzmanlar yırtınıyorlar ama o anı yaşadığınızda kusura bakmayın ama kimse onları aklına getirmiyor çünkü neye uğradığınıza şaşırıyorsunuz kimi düşüneceğinizi ne yapmanız gerektiğini o an çok kopuk evde kim var onları düşünüp kendinizi kurtarmak yerine onlara yardım etmeniz gerektiği ve öncelik onların olduğunu düşünüyorsunuz falan filan. deprem oluyor bitiyor ondan sonra soğuk kanlılığınızı koruma sırası geliyor ya gidip mum bişi ayarlıyorsunuz yada ne durumdaysanız ondan çıkmaya çalışıyorsunuz ama o an kimse hiçbirşey yapılamıyor çünkü böyle bir sallanma YOK.
99 depremi.. çınarcıktaydım ve babaannem yanımdaydı. depremin gerçekleştiği "çınarcık çukuru" ise bizim evin önündeki denizin açıklarındadır.
Yorum