Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ANA SAYFA

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ANA SAYFA

AÇILIŞ SAYFASI OLAN ANA SAYFADA ULU ÖNDER ATATÜRKÜN RESMİ VE 29 EKİM BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN OLAN PORTRE TÜRKİYE HARİTASI VE BAYRAĞIMIZI BÖLMÜŞ DURUMDADIR.

BİZİM GİBİ SEVİYELİ BİR SİTENİN VE TÜRKİYEYE TÜRK BAYRAĞINA AŞIĞI OLAN İNSANLARIN GİRDİĞİ BİR SİTEDE BUNUN İSTENMEYEREK DAHİ OLMASI BENİ İNCİTMİŞTİR KUSURA BAKMAYIN ÖZÜR DİLERİM YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMEM AMA ONU ADMİNLERİN DÜZELTMESİNİ İSTİYORUM
    2015 leon fr

Ynt: ANA SAYFA

Yiğit bey;

Ana sayfadan kastınız ve sorun nedir anlayamadım alala

Sol üst köşedeki bu tasarımdamı sorun gördünüz ?

Ana Sayfa olarak
    InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Forum olarakta

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

evet fatih abi o tasarımdan bahsediyorum yanında duran türk bayrağının üstüne konumlanmış ege ve marmaranın yarısı yok gözükmüyor
      2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
        AÇILIŞ SAYFASI OLAN ANA SAYFADA ULU ÖNDER ATATÜRKÜN RESMİ VE 29 EKİM BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN OLAN PORTRE TÜRKİYE HARİTASI VE BAYRAĞIMIZI BÖLMÜŞ DURUMDADIR.

BİZİM GİBİ SEVİYELİ BİR SİTENİN VE TÜRKİYEYE TÜRK BAYRAĞINA AŞIĞI OLAN İNSANLARIN GİRDİĞİ BİR SİTEDE BUNUN İSTENMEYEREK DAHİ OLMASI BENİ İNCİTMİŞTİR KUSURA BAKMAYIN ÖZÜR DİLERİM YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMEM AMA ONU ADMİNLERİN DÜZELTMESİNİ İSTİYORUM
        Yiğit abi Hassasiyetinden ötürü Ben çok mutlu oldum böyle Atatürk'e Bayrağa bu denli değer veren abilerimizi görmek ayrı bir mutluluk ama şimdi bir yanlış anlaşılma oldu tahminimce Türkiye haritasının Marmara ve Ege bölgelerimiz Cumhuriyet kutlaması olan logonun altında kalıyor sende bundan bahsediyorsun öyle değil mi abi ?

Yorum

evet fatih abi o tasarımdan bahsediyorum yanında duran türk bayrağının üstüne konumlanmış ege ve marmaranın yarısı yok gözükmüyor
          Tamam anlatmaya çalıştığımı yazmışsın abi o durum küçük inc li monitörlerde oluşuyor şuan iş yerimde 15" inclik diz üstünde bendede öyle gözüküyor, ama daha büyük ekranda siteyi açtığımızda tamsağ ve sol oluyor aralarında baya boşluk bile var,
          bu ikiside harika gözükyor biraz büyük ekranda...

Yorum

evet emre onu kastediyorum. bilerk bunu kimsenin yapmıyacağını biliyorum hele bizim gibi saygın bir sitede
            2015 leon fr

Yorum

evet emre onu kastediyorum. bilerk bunu kimsenin yapmıyacağını biliyorum hele bizim gibi saygın bir sitede
              Yok abi dediğim gibi o ekran boyutundna kaynaklanan bir durum evde ki bilgisayarımda 1080p görüntüde biri tam sağda diğeri tam solda çok güzel gözüküyor abi ama 15" ekranlar birazgöze garip geliyor farkındayım abi ama art niyetten ötürü değil...

Yorum

bunu bilmiyordum şuan mahçup duruma düştüm kusura bakmayın bende 14 inclik diz üstünden bağlanıyorum ekrandan bu olabileceğini fark etmedim
                2015 leon fr

Yorum

bunu bilmiyordum şuan mahçup duruma düştüm kusura bakmayın bende 14 inclik diz üstünden bağlanıyorum ekrandan bu olabileceğini fark etmedim
                  Nr mahcup olacan abi olur mu öyle şey ben şahsen bir kardeşin olarak senin için bir abim olarak gururlandım böyle bir durumda hemen müdahale ettiğin için yanlış anlama olmuş ama niyet güzel olduktan sonra gerisi önemli değil...

Yorum

sağolasın kardeşim , böyle bir siteye üye olmaktan bir kere daha mutluluk duyuyorum
                    2015 leon fr

Yorum

bende haritaları büyülteçle bakıyordum küçük adalar yok bunun dışında büyük bir eksiklik yok

Yinede uyarınız için teşekkürler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bende başka bir şikayet dile getireyim konu açılmışken.Her yazdığımız da konu başa geliyor.diğer konular kaybolup gidiyor.Onun yerine yeni yazılan başlığın altında açılsa daha ii olur gibime geliyor.

Yorum

güzel espiri abi gülme krizine girdim valla
                          2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KrM
                            Bende başka bir şikayet dile getireyim konu açılmışken.Her yazdığımız da konu başa geliyor.diğer konular kaybolup gidiyor.Onun yerine yeni yazılan başlığın altında açılsa daha ii olur gibime geliyor.
                            Olması gereken bu abi. Hangi konuya yeni mesajj yazılmışsa en başa gelir, forumun en kolay kullanım şekli böyledir. Aksi olsaydı çoğu kişi yeni mesajlardan haberdar olamazdı
                            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                              Orjinal yazı sahibi: KrM
                              Olması gereken bu abi. Hangi konuya yeni mesajj yazılmışsa en başa gelir, forumun en kolay kullanım şekli böyledir. Aksi olsaydı çoğu kişi yeni mesajlardan haberdar olamazdı
                              sağ üst köşeden okumadığım son konulardan mesaj yazılan konuları takip çok kolay düzenli takiple gayet kullanışlı

Yorum

İşleniyor...
                              X