Ynt: Insignia'larınızın bulunduğu gemiyi uydudan takip edin
Listede bir tane Cosmo 1.6D manuel gördüm. Demek ki alan varmış. Ben alacak olsam Sport 1.6D manuel + flexiride alırdım. Henüz test sürüşü yapmadım. Bu motor da diğerleri gibi erken güç patlaması yapıp sonra sönüyormuş Bu yüzden belki de otomatik daha anlamlı olur.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Bugün arkadaş astrasını teslim alırken bende bayii ye gittim ve kötü haberi aldım ne yazık ki grand detroit gemisi bir hafta rötarlı gelecekmiş yani 18'ine moralim bozuldu
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Insignia'larınız şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar. İyi günlerde kullanın. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Aracınızı teslim aldıktan sonra, ilk 1000 km'yi aşar aşmaz, otobanda https://www.youtube.com/watch?v=nlNQaUQAyt4 bu linkteki parça eşliğinde gazlamayı unutmayın. Sanki Insignia'nın o gizemli duruşu için yazılmış. urock
Bizim efsane grand detroit üçüncü kez rötar yapmış bugün bayii evrak eksiğinden dolayı pazartesi gümrüğe gireceğini yazmış ama internete baktığımda gemi İtalya'ya dönüyor görünüyor anlayamadım ne dönüyor , bayii bu arada bir tane insignia 2011 edition (elegance değil) 2.0 cdti 130 hp activeselect verdi şimdilik onu kullanacağım kendilerine teşekkür ederim yinede , moralim bozuldu ama yapacak bişey yok, en azından bende 2.0 cdti 130 hp lik aracın yorumunu yaparım artık ihihi
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum