Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yol Tutuş

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yol Tutuş

herhafta olmazsa bile iki haftada bir ankaraya gidiyorum yol tutuş bakımından fazla bişey yaşamadım sadece ani hızlanmalarda direksiyon tepkimesi yaşamaktayım aslında biz aracı çok büyütüyoruz gözümüzde 1600 kg araç 18-19 jantlar var birde turbo var bunları göz önüne almalıyız ama yol tutuş olarak focustan vazgeçmem
    2015 leon fr

Yorum

Ben de göcek e gidicem bayramda bakalım orda anlarız hanyayı konyayı

Yorum

Bugün bir arkadaşımın Subaru imprezası ile E-5 te tur attık..Aman yarabbi vahşetül dehşet bir araçmış Şimdi ben o araçtan inip kendi aracımla aynı yollarda aynı hareketleri yapsam aranızda olmazdım
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
          Bugün bir arkadaşımın Subaru imprezası ile E-5 te tur attık..Aman yarabbi vahşetül dehşet bir araçmış Şimdi ben o araçtan inip kendi aracımla aynı yollarda aynı hareketleri yapsam aranızda olmazdım
          haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha haha

aman abi sen bize lazımsın

Yorum

allah göstermesin dikkat et kendine sen bize lazımsın bülentc im

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Yaw beyler araç 2,5 330 bg. bagajda metanol kit dediği bişey vardı.Onunla 15 bg falan daha alınıyormuş.0-100 KM. 5 sn. E-5 yan yolda,300 metrelik bir yerde ibre 180 Sonra drift falan..Kendimi bir anda Tokyo drift filminde hissettim haha haha haha
              Baya keyifliydi
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Yaw beyler araç 2,5 330 bg. bagajda metanol kit dediği bişey vardı.Onunla 15 bg falan daha alınıyormuş.0-100 KM. 5 sn. E-5 yan yolda,300 metrelik bir yerde ibre 180 Sonra drift falan..Kendimi bir anda Tokyo drift filminde hissettim haha haha haha
                Baya keyifliydi
                Sen bize lazımsın drift falan boşver bunları...

Yorum

Sağolun arkadaşlar,hepimiz birbirimize lazımız Ama Subaru go-kart pistinin şehir versiyonu gibi Arada bir yapmak lazım haha haha
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

abi o tarz araçlara bindikten sonra bizim araçlardan soğuyabilirsin, o yüzden binmemekta fayda görüyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                      herhafta olmazsa bile iki haftada bir ankaraya gidiyorum yol tutuş bakımından fazla bişey yaşamadım sadece ani hızlanmalarda direksiyon tepkimesi yaşamaktayım aslında biz aracı çok büyütüyoruz gözümüzde 1600 kg araç 18-19 jantlar var birde turbo var bunları göz önüne almalıyız ama yol tutuş olarak focustan vazgeçmem
                      Nasıl yani,Focus daha mı iyi yol tutuş konusunda İnsgnia'dan?
                      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

evet ikisinide kullanan biri olduğumdan focus daha iyi esp gerek bile yok araçta hele insignia gibi 18 jant koyup 5cm yayları takarsan aracı devirmenin mümkünü yok zaten focusun türkiyede satma sebeblerinden birisi yol tutuşudur ama ne olursa olsun insignia bambaşka bir makina
                        2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                          evet ikisinide kullanan biri olduğumdan focus daha iyi esp gerek bile yok araçta hele insignia gibi 18 jant koyup 5cm yayları takarsan aracı devirmenin mümkünü yok zaten focusun türkiyede satma sebeblerinden birisi yol tutuşudur ama ne olursa olsun insignia bambaşka bir makina

geçenlerde insigniamda ufak bi kaza sonucu kasko bana 2010 focus 1.6 tdi vermişti, insigniaya göre yol tutuşu filan hiç hoşuma gitmedi...

Yorum

araç titanyummuydu yoksa bu bildiğimiz şirket araçları gibi kapaklı jantlı focuslardanmıydı
                            2015 leon fr

Yorum

Focus bende istedim aslında başta hb dizel titanum xpaket rs body kit rs jantlar rs iç donanım beyaz renk fakat siyah ve sedan vardı çıktığımız gibi insignia'ma dönüş yapmışım iyikide böyle birşey yapmışım Ve focus sınıfındaki en iyi yol tutuşuna sahip araçmış söylenenler bu yönde kullananlarda çok memnun.
                              2016 w205 AMG

Yorum

İnsignia'dan daha iyi olmaması lazımdı ya!
                                2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

İşleniyor...
                                X