ben ıspartada arabama opel bayisinin cam filmi işlerini yere yaptırdım.adı gümüş diye geçiyor.markasını unuttum.(öğrenebilirim)beyaz arabaya mükemmel duruyor. 1 numara 2 numara tüm filmleri camın arkasına tuttuk ana hiç birisi gümüş kadar şık durmadı. böyle parlak aynalı birşey değil.hafif koyu biraz yeşilimsi ama gölgede tatlı gümüşümsü rengi var.diğerleri kadar koyu durmuyor polisle işin olmaz.orjinal desen yer. o kadar güveniyorum. görsen hak verirsin.fırsat bulursam foto koyarım.bu film kalın bir film ve diğerlerinin iki katı para(normal film piyayasına göre.)ben 350 tl ye yaptırdım. ziebart 1500tl istedi o da ayrı mevzu.
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Benim arabamda ön arka 1 numara. Aracin ici bej oldugu icin cok koyu durmuyor. Ben arka perdeleride acik kullaniyorum. Ancak simdi babamin arabasi icin on arka 2 dusunuyorum. Llumar marka 300 tl seyrantepe oto sanayi, bolge bayisi ayni zamanda. Daha onceki vectramida orda yaptirmistim cok memnundum.
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Bursa da Ziebart ve Sonax mevcut. Internet üzerinden fiyat listelerine baktım. Her ikisinde de 5 cam(ön cam hariç) fiyatlar 600 TL olarak gözüküyor. Çok çok yüksek geldi.
Acaba pazarlıkla yarı yarıya falan düşerler mi, zor heralde
300 TL falan tamam da 600TL de vermem bu işe..
Bursa da kim yapar başka acaba???
Ön cam a pek yaptırılmıyor sanırım. 4xYan cam + Arka cam şeklinde mi uygulama?
Bu arada benim araç beyaz, iç döşeme siyah. Ne seviyede film önerirsiniz?
Llumar bu işin uzmanı ve fiyat 300tl, sonax ve ziebartın işi boya koruma parlatma vs.. herkes kendi işine bakmalı. Bu iş Armani'den Gucciden gözlük almaya Diesel'den saat almaya benziyor. Gözlük RayBan'dan saat Seiko'dan alınır
Ön cama tavsiye etmem, daha önceki aracımda vardı, çok karanlık oluyor, gece yağmurlu havada sıkıntı olabiliyor.. Bursada polislerin tutumu nasıl bilemiyorum ama 2 numara gayet hoş oluyor.. Diğer yandan premium class yada D sınıfı araçların cam filmi ile ilgili sıkıntı yaşadığına pek şahit olmadım..
Merhaba arkadaşlar tüm yorumları okuyamadım ama beyaz insigniaya en ön cam yapılacak 0.50 yani 1 numaralı tonun yarısı
diğerlerini 1 numara bile yapsanız sorun olmaz yani
mesela 2 ton yapsanız araç camları önden dahi çok karanlık olur en güzeli ön cam yapılacaksa eğer 0.50 diğerleri 1 numara
yada arka camlar 2 ön yan camlar 1 numara olabilir.
umarım alakasız yorum yapmayıp uygun şekilde cevaplayabilmişimdir.
Yorum