Duyuru

Collapse
No announcement yet.

lastikler bitti

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: lastikler bitti

18 bülent abi, koç çalışanı olduğumdan %15 indirimim oldu zaten continentalden başka lastik bakmadım fiyat aralıklarıda ne tam bilmiyorum ama michelinla yarı yarıya fark ettigibi bişey oldu
    2015 leon fr

Yorum

Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin..
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

sağolasın abi
        2015 leon fr

Yorum

Yiğit Kardeşim son arabalarımın hepsinde continental kullandım. Dayanıklılık performans yol tutuş hepsi optimum düzeyde.Ancak performans michelinde daha iyi dayanıklılık zayıf. Konfor michelinde daha iyi. Ancak hepsinin üst düzeyde olduğu tek lastik continental.Ama bu sefer benim araçta beygir yükseltmesi ve sprint booster nedeniye çok fazla patinaja girmeye başladı o nedenle yüksek performans lastiği için michelin pilot sport veya bridgestone RE050 alacağım. Bu arada güle güle kullan o fiyata mükemmel bir lastk almışsın....

Yorum

285 tl süppper fiyat. %15 değil %40 gibi falan olmuş indirim.
            ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
            ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Bencede çok iyi fiyat.Bu fiyattan bizde isteriz.

Yorum

fıyat baya ıyı
                2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

koç holding şirketlerinden birinde çalıştığın zamn örneğin yapıkredi aygaz tofaş ford arçelik vs bunlardan indirimli alış veriş yapmak için koçailem üyesiyesi olmanız ve koç ailem wordcardtınız olması gerekiyor bu kartla extra indirim ve %15 indirim hakkı kazandım tabi bu her ay değişiyor continentalde koç grubuna bağlı olduğundan bu fiyata aldım tabi bu yılda bir sefere mağsuz lastik için. koç grubuna bağlı her üründen yılda bir sefer alabiliyoruz fiyatın ucuz olması bu nedendendir.
                  2015 leon fr

Yorum

İşleniyor...
                  X