dün ankaraya gederken lastiklerimin bittiğini daha iyi anladım araç üzerinde briston var ama briston düşünmüyorum daha önceki aracım focusta michlen vardı sessiz yumuşak lastikti ama continental en iyi lastik olaarak biliyorum continental kullanan varmı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
lastikler bitti
Collapse
X
-
Ynt: lastikler bitti
Abi en iyisi Michelin ve bridgestone dur. Yumuşak lastik tercihi yaparsan aracın yakar konfor sağlar ancak kısa sürede biter. Sert alırsan konforun olmaz ses çok alır ama uzun süre gider. Tabi bunların yanı sıra senin de kullanımın önemli. Ama bana soracak olursan ben Michelin alırım. Güzel lastik. Yanlışım varsa affola.
-
bırcok markanın ıyı lastıgı vardır tamamen lastıkcımın yorumunu yapıyorum
abı aracın uzerınde gelen lastıkler tamamen fırmanın dogrultusunda fıyata gore ayarlanıyr dedı yanı 0 arabanın uzerınde gelen lastıkle bızden aldıgınız lastık aynı kalıte olmuyor dedı lastıkcının yalancısıyım
contı ıyı lastık tabıkı de mıchellin de ancak mıchelınde lastık yarı olunca degıstırmenız gerekıyor cunku arabanız yolda kaymaya baslıyor 17 jant mıchellın kullanıcısı olarak bızzat yasamıs bulunuyorum lastıkcı nın yorumu ıle de kanıtlamıs oldum2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC
Yorum
-
Michelin hem yumuşaktır hemde aşınma değeri en az olan lastiktir... Kesinlikle tercihinizi Michelin'den yana yapın...
www.adac.de sitesindeki testlere bakın ve aşınma değerlerine bakın - Verschleiß - örneğin
Im ADAC Sommerreifen Test werden die besten Reifen der verschiedenen Reifengrößen ermittelt. Welche Reifen haben sicheren Grip, welche sparen am meisten Sprit?
Tabiki ebattan ebetada değişiyor ancak her türlü michelin'e - bridgestone'dan daha fazla güvenirim =)
Yorum
-
Continental'den BEN şikayetçiyim... Aracımdaki Continental Premium Contact 2 ler var 0 aldığımdan beri, ancak lastikler ile 35bin km yol yaptım bittiler - ıslak - kuru - ıslak geçişlerinde 0 tutunma var, lastik içleri bile neredeyse çatladı ve eskidi... Asla ama asla Continental almam...
Yorum
-
michelinde piyasadaki en pahalı lastik bu aradaama kalitesi on numara, sessiz ve konforlu, yumuşak da... eski araçta 17 jant ve michelin vardı, bu 18 ve bridgestone, buna göre aşırı konforluydu, tamam yanak küçüldü, jant büyüdü filan da bu kadar da fark olmaz, yaa, sanki suvdan indim ferrariye bindim gibi oldu
sonuç olarak aynı araba, aynı süspansiyon sistemi, michelin on numara, tercih michelin...
Yorum
-
potenzaya göre michelin çok daha yumuşak, konforlu ve yol sesi çok daha az, 20000 km potenza kullandım, ardından lastikleri değiştirmem gerekti ve michelin pss aldım, tanesi 750 lira ama çok güzel bi lastik, özellikle ıslak zeminde harika, asla kayma yapmıyor, kuru zemine göre ıslak zeminde daha başarılı...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18bugün lastiklerimi aldım continental sport contac3 kdv dahil 285 tl geldi bristonu çıkardıktan sonra aracın sesi bile değiştiGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
Yorum