Duyuru

Collapse
No announcement yet.

lastikler bitti

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• lastikler bitti

dün ankaraya gederken lastiklerimin bittiğini daha iyi anladım araç üzerinde briston var ama briston düşünmüyorum daha önceki aracım focusta michlen vardı sessiz yumuşak lastikti ama continental en iyi lastik olaarak biliyorum continental kullanan varmı
    2015 leon fr

Ynt: lastikler bitti

Abi en iyisi Michelin ve bridgestone dur. Yumuşak lastik tercihi yaparsan aracın yakar konfor sağlar ancak kısa sürede biter. Sert alırsan konforun olmaz ses çok alır ama uzun süre gider. Tabi bunların yanı sıra senin de kullanımın önemli. Ama bana soracak olursan ben Michelin alırım. Güzel lastik. Yanlışım varsa affola.

Yorum

bırcok markanın ıyı lastıgı vardır tamamen lastıkcımın yorumunu yapıyorum
      abı aracın uzerınde gelen lastıkler tamamen fırmanın dogrultusunda fıyata gore ayarlanıyr dedı yanı 0 arabanın uzerınde gelen lastıkle bızden aldıgınız lastık aynı kalıte olmuyor dedı lastıkcının yalancısıyım
      contı ıyı lastık tabıkı de mıchellin de ancak mıchelınde lastık yarı olunca degıstırmenız gerekıyor cunku arabanız yolda kaymaya baslıyor 17 jant mıchellın kullanıcısı olarak bızzat yasamıs bulunuyorum lastıkcı nın yorumu ıle de kanıtlamıs oldum
      2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

En iyi lastikler Michelin ve Continentaldır bu bilinen birşey, fiyatlarıda aşağı yukarı aynı sayılır

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

bristone mi aslaaaaaa!!!! benim arabamda 28 binde bitti ve inanılmaz yol sesiyle birlikte sertlik var..
            F30 Sport+

Yorum

Michelin hem yumuşaktır hemde aşınma değeri en az olan lastiktir... Kesinlikle tercihinizi Michelin'den yana yapın...

www.adac.de sitesindeki testlere bakın ve aşınma değerlerine bakın - Verschleiß - örneğin

Im ADAC Sommerreifen Test werden die besten Reifen der verschiedenen Reifengrößen ermittelt. Welche Reifen haben sicheren Grip, welche sparen am meisten Sprit?

Tabiki ebattan ebetada değişiyor ancak her türlü michelin'e - bridgestone'dan daha fazla güvenirim =)

Yorum

açıkçası koç grubu çalışanı olduğum için continental lastiklerde indirimim var. ya michelin yada continental ama continentaldan hiç şikayet duymadım sonuçta alman üretiyo ihihi
                2015 leon fr

Yorum

Continental'den BEN şikayetçiyim... Aracımdaki Continental Premium Contact 2 ler var 0 aldığımdan beri, ancak lastikler ile 35bin km yol yaptım bittiler - ıslak - kuru - ıslak geçişlerinde 0 tutunma var, lastik içleri bile neredeyse çatladı ve eskidi... Asla ama asla Continental almam...

Yorum

michelinde piyasadaki en pahalı lastik bu arada ama kalitesi on numara, sessiz ve konforlu, yumuşak da... eski araçta 17 jant ve michelin vardı, bu 18 ve bridgestone, buna göre aşırı konforluydu, tamam yanak küçüldü, jant büyüdü filan da bu kadar da fark olmaz, yaa, sanki suvdan indim ferrariye bindim gibi oldu sonuç olarak aynı araba, aynı süspansiyon sistemi, michelin on numara, tercih michelin...

Yorum

Benim tercihimde michelin

Yorum

potenzaya göre michelin çok daha yumuşak, konforlu ve yol sesi çok daha az, 20000 km potenza kullandım, ardından lastikleri değiştirmem gerekti ve michelin pss aldım, tanesi 750 lira ama çok güzel bi lastik, özellikle ıslak zeminde harika, asla kayma yapmıyor, kuru zemine göre ıslak zeminde daha başarılı...

Yorum

bugün lastiklerimi aldım continental sport contac3 kdv dahil 285 tl geldi bristonu çıkardıktan sonra aracın sesi bile değişti
                          2015 leon fr

Yorum

hayırlı olsun. ses çok mu değişiyor hakkaten?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                              bugün lastiklerimi aldım continental sport contac3 kdv dahil 285 tl geldi bristonu çıkardıktan sonra aracın sesi bile değişti
                              18'' mi bu lastikler? Öyle ise çok iyi fiyat gibi geldi bana..
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                              X