Ynt: hangi renk...siyah mı? beyaz mı? yoksa kırmızı İnsignia mı? almalı
benim düşüncem; Insignia alacak olsam siyah, beyaz, teknik gri hiçbirini tercih etmezdim
3'ü de herkesde var, biraz farklı olmak lazım :P siyahı seçersem sadece cila yapıp yapıp oturup izlemek için seçerdim sanırım
1- Mahogany kahverengi (iç döşemede Indian Summer veya yeni OPC Line döşemeler olsa tadından yenmez )
2- Panacotto
3- Power kırmızı
nar çiçeği rengi ben birkaç kez canlı gördüm ve malesef bu fotodaki halinden bile daha çirkin... bakarım derseniz siyah alın olduğundan daha hacımlı ve siyaha göre daha yaygın her yerde görüyüm derseniz beyaz...
panacotta ve nar çiçeği gibi renkler herhangibr parçanın boyanması halinde renk tutmama riski en yüksek olan araçlar opelde kırmızı gibi renklerde boya plastik parçalarda daha canlı diğer parçalarda daha mat kalıyor bakımı siyahtan daha zor
Orjinal yazı sahibi: ozas
panacotta ve nar çiçeği gibi renkler herhangibr parçanın boyanması halinde renk tutmama riski en yüksek olan araçlar opelde kırmızı gibi renklerde boya plastik parçalarda daha canlı diğer parçalarda daha mat kalıyor bakımı siyahtan daha zor
beyazın duruşu siyahın asilliği var diyorum
Teknik Gride her ikiside var diyorum
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Orjinal yazı sahibi: Sufy
Orjinal yazı sahibi: ozas
Yorum