Ynt: hangi renk...siyah mı? beyaz mı? yoksa kırmızı İnsignia mı? almalı
Kırmızısı şu aşağıdaki şekil oluyor eeyore...Istanbulpark'da kullanmışlığımız da oldu, zaten bu renk yüzünden daha önce "Insignia dediğin beyaz olur" sloganımızda ufak bir revize yapmış ve "Insignia Türkiyedir. Ya beyaz olur ya da kırmızı" şekline getirmiştik :P
siyah arabaya bakmak çok zor ama yaaa.. bkz:güven ne küfür ederdii corsa'sına.. ki ablamın arkadaşı vardı rahmetli siyah scirocco almıştı 11 hoş şu an noldu araba bilmiyorum ama bayaa dert yanardı arabanın siyahlığından.. evet hoş çok güzel duruyor ama bakımı...
Yaz aylarında veya havada yağış yok ise beyaz araç her zaman avantajlı.Tozu göstermiyor.Ama siyahın yeri ayrı tabiki.Ben haftada bir kendim yıkıyorum ki aracım beyaz.Siyah olsa kafayı yerdim herhalde 3 günde bir yıkamam gerekir ki buna bedenim dayanmaz...
Orjinal yazı sahibi: eymenkul
Yaz aylarında veya havada yağış yok ise beyaz araç her zaman avantajlı.Tozu göstermiyor.Ama siyahın yeri ayrı tabiki.Ben haftada bir kendim yıkıyorum ki aracım beyaz.Siyah olsa kafayı yerdim herhalde 3 günde bir yıkamam gerekir ki buna bedenim dayanmaz...
bizde zateeennn 2 ay kış yaşayıp 10 ay yaz yaşıyoruz ya
Yorum