Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia'ma zarar veren kişiyi yakaladım...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: INSIGNIA'MA ZARAR VEREN KİŞİYİ YAKALADIM...

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
    Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
    Orjinal yazı sahibi: Yakup
    Herkes bir köşesinden tutup çekiştirmiş yazdıklarımı istediği yöne.
    Özellikle madenci arkadaş hızını alamayıp diğer açtığım yorumsuz konularda bile ciğerini soğutabilmek için belden aşağı vurmuş bakalım nereye kadar gidecek merak ediyorum..
    Yoo sen hala manasızca mesaj yazmaya devam et ben ne içimi soğutacam şurda onca adam bişeyler yazmış sana arkadaşlar yanlış anlaşılma var kusura bakmayın diyeceğine hala bana laf yetiştiriyorsun bu arada benim Soy adım Madenci değil MADENOĞLU bilgin olsun...
    Emre biraz sakin olalım lütfen, Yakup bey belki mesajını düzeltecektir belki yanlış anlamış olabiliriz...
    Sakinim Gökhan kardeşim sakin olmayacağım bir durum teşkil etmiyor şuan düzeltecek adam bana mesajı yazmadan düzeltsin sonra yazsın o zaman...

Yorum

Yakup Bey sizde yanlış anlaşıldığınızı düşünüyosanız düzeltirsiniz mesajlarınızı...

Yok ben söylediklerimin arkasındayım gayet ciddiyim şaka yapmıyorum derseniz ona göre muhabbet edilir...

Mesajlarınız dan ciddimisiniz şakamı yapıyosunuz anlaşılmıyor...

İnsanları gereksiz yere germenin anlamı yok...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skydroll
        Yakup Bey sizde yanlış anlaşıldığınızı düşünüyosanız düzeltirsiniz mesajlarınızı...

Yok ben söylediklerimin arkasındayım gayet ciddiyim şaka yapmıyorum derseniz ona göre muhabbet edilir...

Mesajlarınız dan ciddimisiniz şakamı yapıyosunuz anlaşılmıyor...

İnsanları gereksiz yere germenin anlamı yok...
        nail kardeşim aradıgınız kişiye ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyin ihihi
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

sabah yine arabanın yanına geldim, kedi arabanın lastiğinin kenarında bi bekçi gibi arabayı bekliyor

Yorum

Kediler tamamda benim arabayla geçen tiner kullanan bir genç arkadaş konuşuyodu..
            Balkondan baktım benim şofor tarındaki cama bakıp birşeyler anlatıyor..
            Bende seslenmedim 5dk konuştuktan sonra gitti.

Çocuğu 3. kattan aşağayamı atayım şimdi.Zaten tineri yemiş Nirvana ya çıkmış...

Yorum

ben bir kargaya bağıramam konuşsa 15.snyden itibaren http://www.youtube.com/watch?v=mmlPaFN_s5U
              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

vay be ne kadar abartmışlar ortada kedi ölmemiş anlaşılan adam da ayıp valla birbirinzi üzüp duruyorsunuz
                1.6 turbo220 hp 360 tork 

Yorum

Bence daha fazla uzatmaya gerek yok. Bir anlık gazla yazılmış gibi geldi bana. Bir canlının hayatından daha degerli olmayacagından eminim buradaki herkes hem fikirdir.

Yorum

İşleniyor...
                  X