Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia'ma zarar veren kişiyi yakaladım...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: INSIGNIA'MA ZARAR VEREN KİŞİYİ YAKALADIM...

Orjinal yazı sahibi: Sufy
    Öok yüklendiniz sanırım arkadaşa ..bence arkadaş bunu söylemek istemedi (sanırım) .. maksadı aşan sözleri bizlerde söylüyoruz bazen hele bu sanal ortamda daha çok belirgin oluyor.. aslında onu demek istemedim ama öyle anlaşıldı gibisinden deriz bazen... BİRAZ ABARTILI TEPKİ DİYELİM ve lütfen bu konu kapansın...
    Sufyan abim herhangi bir aşırı yüklenme yok bence.Madem öyle istemeden yazdı.ilk yazdığı mesaj;
    ''Sırf bu yüzden kedinin birini öldürebilirim.
    Ofiste 9 tane araç var sürekli benim aracın üstünde yatıyor bi türlü yakalayamadım pis hayvanı.''

Ardından söylediğinin yanlış olduğu söyleniyor.Buna rağmen hala devam ederek söylediğinin arkasında olduğunu gösteriyor,

''Kedileri zaten sevmem birde aracımın üzerinde görünce o hayvanı 4. kattan aşağı atarak gerçekten 4 ayak üzerine düşüp düşmediği lafını test etmek istiyorum''

Şimdi canım abim bunun neresi doğru?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
      Öok yüklendiniz sanırım arkadaşa ..bence arkadaş bunu söylemek istemedi (sanırım) .. maksadı aşan sözleri bizlerde söylüyoruz bazen hele bu sanal ortamda daha çok belirgin oluyor.. aslında onu demek istemedim ama öyle anlaşıldı gibisinden deriz bazen... BİRAZ ABARTILI TEPKİ DİYELİM ve lütfen bu konu kapansın...
      Cemil abinin usturuplu yazdığı tepki mesajına verdiği mesajdan (sanırım) ne ciddiyette olduğu belli oluyor Cemil abi 50 yaşında ki abimiz güzelce uyardı (yaşa Hürmet )varmı ötesi mesajın ciddiyeti yoksa şakaya vurulup yanlış anlaşılma denirdi neyse ben daha bişey demiyorum...

Yorum

Belli ki Yakup abi aracına çok değer veriyor ve bir an için öyle düşünmüş olabilir ama fiiliyata geçirmeyeceği aşikar çünkü o bir İnsignia sahibi Sonuçta hepimizde birer kaplan var...Kedi familyasındandır kendisi.

Bizim apartmanda da kediler var.Çocuklar besliyor hatta bu yaz doğum yaptılar ve populasyon baya bir arttı.Ben de aracı temiz tutmayı seviyorum her geldiğimde ayak izlerini takip ederek diyorum ki hmmm kaputtan çıkmış tavanda dinlenip bagajdan inmiş Patileri hep bu yönde kerataların.Ben de onları görünce bir anlık öfkeyle yine mi çıktınız üstüne diye sinirleniyorum ama sonra da bir bakıyorum aracın üzerinde mis gibi UQD kokuyor dokunuyorum ipek gibi tabi onlar da keyif almayı biliyor diyorum kendi kendime.
        2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
          Belli ki Yakup abi aracına çok değer veriyor ve bir an için öyle düşünmüş olabilir ama fiiliyata geçirmeyeceği aşikar çünkü o bir İnsignia sahibi Sonuçta hepimizde birer kaplan var...Kedi familyasındandır kendisi.

Bizim apartmanda da kediler var.Çocuklar besliyor hatta bu yaz doğum yaptılar ve populasyon baya bir arttı.Ben de aracı temiz tutmayı seviyorum her geldiğimde ayak izlerini takip ederek diyorum ki hmmm kaputtan çıkmış tavanda dinlenip bagajdan inmiş Patileri hep bu yönde kerataların.Ben de onları görünce bir anlık öfkeyle yine mi çıktınız üstüne diye sinirleniyorum ama sonra da bir bakıyorum aracın üzerinde mis gibi UQD kokuyor dokunuyorum ipek gibi tabi onlar da keyif almayı biliyor diyorum kendi kendime.
          +1
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

komşunun aracında ölmüştü bir kedi adam farketmemiş,kartel muhafazası olan araçlara giremiyor diye biliyorum
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Sizin aracınızın üzerinde mışıl mışıl uyuyan kedicikler, park halinde aracınıza tamponunu sürttürmesi olası kazmalardan, uzun yolda seyir halindeyken camlarımıza taş sıçratabilmesi kuvvetle muhtemel sürücülerden, aracımızı yıkarken içi çakıllı kumlu bezlerle aracımızı caart cuurt diye çizdiren oto yıkamacılardan...... çok daha masumdur, nefret edilme sıralamasında da bu saydıklarımdan çok daha geridedir.

Madem aracınıza, masum kediciklere bu sözleri bilinç altınızdan da olsa söyleyebilecek kadar kıymet veriyorsunuz, kolaysa 4. kattan aşşağıya atma deneyinizi bu saydıklarımın üzerinde de yapın!

2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                Orjinal yazı sahibi: Yakup
                Cemil bey kınayabilirsiniz, her insan farklı yaratılır, her insan her şeyi sevimli karşılayıp sevmek zorunda da değildir. Kedilerden zaten oldum olası haz etmem sevmemde.
                Önceki aracımın bağaj kapağı ve arka kapısı (camdaki yapılışı duran oyuncaktan dolayı ki bunu keşfetmem epey uzun sürdü) köpeğimin tırnak izleriyle doluydu. Serbest dolaştığı için canı sıkıldıkça tırmalardı benim aracı.
                Pasta cila bi şekilde hallediyordum.

Kedileri zaten sevmem birde aracımın üzerinde görünce o hayvanı 4. kattan aşağı atarak gerçekten 4 ayak üzerine düşüp düşmediği lafını test etmek istiyorum.
                Beyfendi neticede bir canlıdan bahsediyorsunuz. Kınama kelimesi hafif bile kalmış. Sevmediğimiz insanlarıda öldürelim o zaman??
                bence yakup bey şaka yapmıştır, yoksa böyle amacını aşmış kelimeler ve haddini bilmez cümleler kurmaz diye düşnüyorum.. ben şahsen ve çok ciddiyim kedi olur köpek olur herhangi bir canlı için kendi aracım başta olmak üzere çevredeki her aracı feda edebilirim...
                F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                  Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                  Cemil bey kınayabilirsiniz, her insan farklı yaratılır, her insan her şeyi sevimli karşılayıp sevmek zorunda da değildir. Kedilerden zaten oldum olası haz etmem sevmemde.
                  Önceki aracımın bağaj kapağı ve arka kapısı (camdaki yapılışı duran oyuncaktan dolayı ki bunu keşfetmem epey uzun sürdü) köpeğimin tırnak izleriyle doluydu. Serbest dolaştığı için canı sıkıldıkça tırmalardı benim aracı.
                  Pasta cila bi şekilde hallediyordum.

Kedileri zaten sevmem birde aracımın üzerinde görünce o hayvanı 4. kattan aşağı atarak gerçekten 4 ayak üzerine düşüp düşmediği lafını test etmek istiyorum.
                  Beyfendi neticede bir canlıdan bahsediyorsunuz. Kınama kelimesi hafif bile kalmış. Sevmediğimiz insanlarıda öldürelim o zaman??
                  bence yakup bey şaka yapmıştır, yoksa böyle amacını aşmış kelimeler ve haddini bilmez cümleler kurmaz diye düşnüyorum.. ben şahsen ve çok ciddiyim kedi olur köpek olur herhangi bir canlı için kendi aracım başta olmak üzere çevredeki her aracı feda edebilirim...
                  +1

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

sinirden beni öldürmessen gülmekten yarılacam kargalara bak be

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                      sinirden beni öldürmessen gülmekten yarılacam kargalara bak be
                      haha haha haha haha

Yorum

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Herkes bir köşesinden tutup çekiştirmiş yazdıklarımı istediği yöne.
                          Özellikle madenci arkadaş hızını alamayıp diğer açtığım yorumsuz konularda bile ciğerini soğutabilmek için belden aşağı vurmuş bakalım nereye kadar gidecek merak ediyorum..

Yorum

Özellikle madenci arkadaş hızını alamayıp diğer açtığım yorumsuz konularda bile ciğerini soğutabilmek için belden aşağı vurmuş bakalım nereye kadar gidecek merak ediyorum..
                            Yoo sen hala manasızca mesaj yazmaya devam et ben ne içimi soğutacam şurda onca adam bişeyler yazmış sana arkadaşlar yanlış anlaşılma var kusura bakmayın diyeceğine hala bana laf yetiştiriyorsun bu arada benim Soy adım Madenci değil MADENOĞLU bilgin olsun...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                              Yoo sen hala manasızca mesaj yazmaya devam et ben ne içimi soğutacam şurda onca adam bişeyler yazmış sana arkadaşlar yanlış anlaşılma var kusura bakmayın diyeceğine hala bana laf yetiştiriyorsun bu arada benim Soy adım Madenci değil MADENOĞLU bilgin olsun...
                              Emre biraz sakin olalım lütfen, Yakup bey belki mesajını düzeltecektir belki yanlış anlamış olabiliriz...
                              F30 Sport+

Yorum

Yorum

İşleniyor...
                                X