Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia'ma zarar veren kişiyi yakaladım...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: INSIGNIA'MA ZARAR VEREN KİŞİYİ YAKALADIM...

Arkadaşlar arabalarımız çok değerli buna söyleyecek hiçbir şey yok.Hatta bazılarımız için yani benim gibiler için dost . Ancak ne kadar yakın olursa olsun hiçbir canlının yerini alamaz. Yani hiçbir canlıyı öldürmek için bir sebep olamaz. Unutmayın ki bu dünya sadece bizim değil onalrın da dünyası ayrıca çoğunlukla da biz bu canlıların yaşam alanlarını kısıtlıyoruz ve onlara zarar veriyoruz. O yüzden yok benim aracım çok önemli bu nedenle öldürebilirm gbi ifadeler özellikle de onlarla yaşayan insanları ve bu konuda duyarlı olan bizleri üzüyor.Lütfen ifadelerimize dikkat edelim. Ayrıca bu forumda yaşı daha küçük olan ve bizlerin ağzından çıkan kelimelere dikkat eden küçük kardeşlerimiz oğullarımız var. Bizm onlara iyi birer örnek olmamız gerkiyor.Saygılar sevgiler

Yorum

benim aracin rengi power-red. dusunun artik o kuslarin pislemek icin nasil bir arac sectiklerini. bir de iki gunde bir mutlaka pisliyorlar. bu kadar nokta atisi yapilir ancak.

Yorum

bu ne şiddet bu celal yakup seni kesinlikle kınıyorum birazdaha seviyeli lütfen
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yakup
          Yakındır katil olmam..
          laf olsun diye söylemiş arkadaşlar sizde hemen yüklenmeyin büyütmeye gerek yok yolda görse sağa sola kırar kedi köpeğe vurmamak ezmemek için hepimiz için öyle biz vermedik canı niye biz alalım..

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

hayvanı sevmeyen sevmez de,durduk yere sırf korktugu için topa vurur gibi hayvana tekme atan,ensesinden kaldırıp acı çektiren yaratıklardan ben nefret ediyorum
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              Arkadaşlar arabalarımız çok değerli buna söyleyecek hiçbir şey yok.Hatta bazılarımız için yani benim gibiler için dost . Ancak ne kadar yakın olursa olsun hiçbir canlının yerini alamaz. Yani hiçbir canlıyı öldürmek için bir sebep olamaz. Unutmayın ki bu dünya sadece bizim değil onalrın da dünyası ayrıca çoğunlukla da biz bu canlıların yaşam alanlarını kısıtlıyoruz ve onlara zarar veriyoruz. O yüzden yok benim aracım çok önemli bu nedenle öldürebilirm gbi ifadeler özellikle de onlarla yaşayan insanları ve bu konuda duyarlı olan bizleri üzüyor.Lütfen ifadelerimize dikkat edelim. Ayrıca bu forumda yaşı daha küçük olan ve bizlerin ağzından çıkan kelimelere dikkat eden küçük kardeşlerimiz oğullarımız var. Bizm onlara iyi birer örnek olmamız gerkiyor.Saygılar sevgiler
              +1000

Yorum

Yakup Bey,Allah'ın verdiği canı ancak Allah alır.Bizim ne haddimize ? Sanırım istem dışı bir sinirle yazdınız o cümleleri...Clubumüze üye bir arkadaşımıza yakışmayan kelimeler bunlar,yazdıklarınızı silmenizi rica ediyorum....
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

kediler bazen benim aracımında tavanına çıkıyor, hatta sabahları annem bak kedi senin arabanın tavanında ne güzel uyuyor diyor, bu durum kediye nefret duymanın aksine benim hoşuma gidiyor, hayvan bile arabadan anlıyo diyorum, şaka bi yana bu güne kadar bi çok araba değiştirdim, kediler gerçekten seçici, lüks araçların tavanları vazgeçemedikleri uyuma yerleri....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yakup
                    Cemil bey kınayabilirsiniz, her insan farklı yaratılır, her insan her şeyi sevimli karşılayıp sevmek zorunda da değildir. Kedilerden zaten oldum olası haz etmem sevmemde.
                    Önceki aracımın bağaj kapağı ve arka kapısı (camdaki yapılışı duran oyuncaktan dolayı ki bunu keşfetmem epey uzun sürdü) köpeğimin tırnak izleriyle doluydu. Serbest dolaştığı için canı sıkıldıkça tırmalardı benim aracı.
                    Pasta cila bi şekilde hallediyordum.

Kedileri zaten sevmem birde aracımın üzerinde görünce o hayvanı 4. kattan aşağı atarak gerçekten 4 ayak üzerine düşüp düşmediği lafını test etmek istiyorum.
                    Allahın verdiği canı Allah alır,
                    misal ben asla bir hayvana zorunda kalmadıkca zarar vermem yaralamam ama insana veririm yaralarım şuan yaralamadan cezamda var neden ?
                    çünkü karşımdakinin aklı var benim gibi düşünebiliyor benim kadar kendini savunabiliyor ne yaptığını ne yapması gerektiğini öleçebiliyor ama hayvanlar öyle değil onlar savnmasız bir silahın tetiğinde ters istikameti hesap edip kaçamaz yada onu seviyorum gibi yapıp canını acıtacağını bilmez insanın konuşmalarından küfürden anlamaz...

Bende kedilere karşı bir kaplana bir köpeğe bir yılana bir örümceğe bir ne bileyim kartala duyduğum hayranlığı ve sevgiyi taşımıyorum sevmediğim için ama öldürmüyorum arabama zarar veiyor diye kızmıyorum dolu yağdığında Allahada mı hakeret edelim öldürecem kesecem diyelim bu ne aymazlık olur değil mi ?
                    Canı veren Allah herşeyin sebebide Allah...
                    Velhasıl gecenlerde tv de izledim birtakım ipsiz sapsız velet bi kediye sokakta işkence ediyordu köpeklerine yem ettiler kediyi bir bu birde kızın teki yavru köpekleri nehire atıyordu ben bu ikisinede çookk küfür ettim elime verseler aynısı yapmak için nasıl yaparım ederim diye türlü planlar kurdum şimdi ben sadece bir şey merak ediyorm Yakup bey siz bu mesajlarınızda ciddimisiniz ona göre bir mesaj daha yazacam buraya yoksa yine radikal olmak için yazdığınız mesajlardan mı buda ?

Yorum

Ben bir başka konuya dikkat çekmek istiyorum, malum havalar soğudu kediler için bizim araçların motor bölümü eşsiz bir sığınak haline geldi. Kısa süreli bile olsa arabayı bırakma durumunda tekrar çalıştırmadan en azından kaputa vurarak gürültü yapmak ve motor bölümüne sığınmış kediyi kaçırmak uygun olacaktır diye düşünüyorum. Şahsen ben geçen kış davlumbazın içine kaçan kediyi çıkarmak için yarım saat uğraştım.
                      2010 1.6T COSMO+DVD 800 NEHİR GRİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HKN7Y
                        Ben bir başka konuya dikkat çekmek istiyorum, malum havalar soğudu kediler için bizim araçların motor bölümü eşsiz bir sığınak haline geldi. Kısa süreli bile olsa arabayı bırakma durumunda tekrar çalıştırmadan en azından kaputa vurarak gürültü yapmak ve motor bölümüne sığınmış kediyi kaçırmak uygun olacaktır diye düşünüyorum. Şahsen ben geçen kış davlumbazın içine kaçan kediyi çıkarmak için yarım saat uğraştım.
                        Hiç uğraşmasaydın Hakan abi çekip vuraydın ne gerek var onunda canını düşünmeye...yada çalıştırsaydın motoru arac seyir halinde iken düşüp geberirdi...

Yorum

Yaradılanı severim yaradandan ötürü.
                          2010 1.6T COSMO+DVD 800 NEHİR GRİ

Yorum

Yakup Bey sizi şiddetle kınıyorum...!Allahın verdiğini siz nasıl alıyorsunuz?Lütfen üslübunuza dikkat etmenizi rica ediyorum..

Yorum

Öok yüklendiniz sanırım arkadaşa ..bence arkadaş bunu söylemek istemedi (sanırım) .. maksadı aşan sözleri bizlerde söylüyoruz bazen hele bu sanal ortamda daha çok belirgin oluyor.. aslında onu demek istemedim ama öyle anlaşıldı gibisinden deriz bazen... BİRAZ ABARTILI TEPKİ DİYELİM ve lütfen bu konu kapansın...
                              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                              [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HKN7Y
                                Yaradılanı severim yaradandan ötürü.
                                +1000

Yorum

İşleniyor...
                                X