Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia'ma zarar veren kişiyi yakaladım...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia'ma zarar veren kişiyi yakaladım...

Arkadaşlar Merhaba!

Forumu hergün takip etmeme rağmen sık sık yazamıyorum..Sizleri biraz gülümsetecek bir anımı paylaşmak istedim..

Forumdaki bir çok arkadaş gibi ben de aylarca aracımın gelmesini özlemle beklemiştim..Üstelik ilk aracım olacaktı..Aracımı beklediğim süreçte de ona en iyi bakımı nasıl yaparım,ilk günkü gibi nasıl koruyabilirim diye muhtelif sitelerden araştırmalar yapmış ve birkaç bin liralıkta çeyiz almıştım..

Aracımı teslim alır almaz Meguiars a sokup boya koruma vs yaptırdım ve müteakip 2 yıl boyunca aracıma fırça bile değidirmedim..Bahçedeki açık garajımızda yıkama-kil-polisaj-wax hertürlü uygulamayı kendim yapıyordum..

Birgün aracın tavanında dolu göçüğü görünümünde hafif bir göçük gördüm.Ama yaz ayıydı..Boyada hasar yoktu,ama o kadar üstüne titrediğim için çok moralim bozulmuştu..Aracımın güzelliğini ve ona gösterdiğim ihtimamı kıskanan birinin hasetliğiydi bu...Bir bilseydim kimin yaptığını katil bile olabilirdim..Zamanla aracımın tavanındaki göçük sayıları artmaya başladı..Benim yapan kişiye beslediğim kin ise sürekli artıyordu..Yakaladığımda neler yapacağımı planlıyordum kafamda..

Ve dün yapan kişiyi yakaladım..KARGALAR...

Arka bahçemizdeki ceviz ağacından dökülen cevizleri kırmak için yukarıdan arabanın tavanına atıyorlar)
    Ama gerçekten çok ilginçtir.Etrafta o kadar başka araba olmasına rağmen sadece benim arabayı seçiyorlar..Bunu aracın Teknik Gri ve sürekli wax lı olmasına bağlıyorum..

Eskiler boşuna dememişler;SAKINILAN GÖZE ÇÖP BATAR DİYE))))))))

Herkese Selamlar...
    2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Ynt: INSIGNIA'MA ZARAR VEREN KİŞİYİ YAKALADIM...

Hocam maşaallah,roman gibi yazmışsınız.Hakikaten komik bir durum
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Güzel bir tespit bende farklı bir tespitimi paylaşayım;

Dediğiniz gibi kuşlar bizim aracın renginden dolayı her türlü pis işlerini yapıyorlar cevredeki araçlarda olmayan atık lekelerini bizim araçta bol bol olduğunu çok defa şahit oldum her halde kuşlar için bu renk kaya ve verimsiz yer olarak gözüküyor komik ama gerçek dediğiniz gibi kargalarda cevizleri kırılsın diye aracınızın üstüne atıyordur.

Süper bir paylaşım olmuş

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        her halde kuşlar için bu renk kaya ve verimsiz yer olarak gözüküyor
        Güvercin, serçe, martı falan neyse de ben özellikle kargaların bu tespite uymayacak kadar akıllı olduklarını düşünüyorum.
        Sırf zevk için parlak ve temiz araçlara nişan alıyor bile olabilirler

Yorum

Sırf bu yüzden kedinin birini öldürebilirim.
          Ofiste 9 tane araç var sürekli benim aracın üstünde yatıyor bi türlü yakalayamadım pis hayvanı.

Yorum

Onlar da ayrı bir dert.
            Ben ki kedileri çok seven bir insanım, beni bile delirtmeyi başarıyorlar.
            Aracın üstüne çıkarken eğimli kaputta pençelerini çıkartarak tutunmaya çalışıyorlar, kaput sırf bu yüzden ince çizik içinde...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yakup
              Sırf bu yüzden kedinin birini öldürebilirim.
              Ofiste 9 tane araç var sürekli benim aracın üstünde yatıyor bi türlü yakalayamadım pis hayvanı.
              Bir kedi aracınızın üstünde yatıyor diye "ONU ÖLDÜREBİLİRİM" diyen birini ŞİDDETLE KINIYORUM.

Yorum

kapalı garaj olmamsı bizim gibi arçlarına özenenler için felaket bir durum Bizim evinde kargaları meşhur, anı şekilde buldujkları yemişleri yukarıdan bırakıp kırıyolar, Allah tan araba üstünde denemediler daha

Yorum

Kediler i uzaklaştıran icatlar var. Zavallı hayvancıklar şimdi de kıs geldiği icin arabaların motorlarına sığnıyorlar. Zor yani. Zulm etmeden bir çözüm gerekiyor.
                  Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Cemil bey kınayabilirsiniz, her insan farklı yaratılır, her insan her şeyi sevimli karşılayıp sevmek zorunda da değildir. Kedilerden zaten oldum olası haz etmem sevmemde.
                    Önceki aracımın bağaj kapağı ve arka kapısı (camdaki yapılışı duran oyuncaktan dolayı ki bunu keşfetmem epey uzun sürdü) köpeğimin tırnak izleriyle doluydu. Serbest dolaştığı için canı sıkıldıkça tırmalardı benim aracı.
                    Pasta cila bi şekilde hallediyordum.

Kedileri zaten sevmem birde aracımın üzerinde görünce o hayvanı 4. kattan aşağı atarak gerçekten 4 ayak üzerine düşüp düşmediği lafını test etmek istiyorum.

Yorum

Cemil bey kınayabilirsiniz, her insan farklı yaratılır, her insan her şeyi sevimli karşılayıp sevmek zorunda da değildir. Kedilerden zaten oldum olası haz etmem sevmemde.
                      Önceki aracımın bağaj kapağı ve arka kapısı (camdaki yapılışı duran oyuncaktan dolayı ki bunu keşfetmem epey uzun sürdü) köpeğimin tırnak izleriyle doluydu. Serbest dolaştığı için canı sıkıldıkça tırmalardı benim aracı.
                      Pasta cila bi şekilde hallediyordum.

Kedileri zaten sevmem birde aracımın üzerinde görünce o hayvanı 4. kattan aşağı atarak gerçekten 4 ayak üzerine düşüp düşmediği lafını test etmek istiyorum.
                      Beyfendi neticede bir canlıdan bahsediyorsunuz. Kınama kelimesi hafif bile kalmış. Sevmediğimiz insanlarıda öldürelim o zaman??

Yorum

Abi valla bu başlığı görünce dedimimki forumdan biri katil oldu :P

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Yakındır katil olmam..

Yorum

Yakındır katil olmam..
                            Kullandığımız kelimeleri seçerken daha dikkatli olalım. Espri amaçlı bile olsa maksadını aşmış gibi geldi bana.
                            Sonuçta ben de kedilere bayılmıyorum ama hiç bir zaman canlarını yakmayı düşünmem.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

geçmiş olsun sanırım başınıza gelen durum buduur http://www.youtube.com/watch?v=vLKWuPdupjI

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

İşleniyor...
                              X