InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
ardından, yarın gündüz dinç bir kafayla yardımcı olabiliriz
mruzgar 200'cü üyemizsiniz 2. asra geçmiş oluyoruz
Onun için sizi özellikle tebrik ederim. Katıldğınız için.
Çağrı kardeşimizin dediği gibi geleneksel tanışma bölümünde kendinizi diğer uyelere tanıtır mısınız?.
Yaş, Eğitim durumu, Meslek, İlgi alanları, Şehir gibi kısaca knidnizden bahseder misiniz.
BMW dediğin 6 silindir olmalı yada en azından 2.000 cc olmalı bence, ki aldığı parayı haketsin.
ikinci elini bilememde 4 silindir 116 beygir sıfırı 73.200
donanımlara bakalım;
Steptronic otomatik vites
Velur halı paspas
İlk yardım çantası
Elektrokrom iç ayna
Yağmur sensörü
İç aydınlatma paketi
Katlanır arka koltuk başlıkları
Akustik kemer uyarısı
İngilizce ön panel
Otomatik kapı kilit fonksiyonu
Karter koruma
bu donanımlar Reno 12 donanımında devir saati, geri vites lambası, dış aynalar yazması gibi birşey
73.000'e alınabilecek Insignia'nın nasıl birşey olduğunu az çok tahmin ediyorsundur
bu araç büyük ihtimalle birde opak renktir.
BMW'nin 5 serisinden aşağısı benim gözümde
1- genç adam için lüks ve birazda spor görünümlü araç (sportif olması için en az 320 olması lazım)
2- "ben BMW sahibiyim" demeyi sevenler için.
o 70.000'i Opel'e verince çevredekiler Opel'e okadar para verilmez der, ama BMW alınca vaay BMW'si var der, birçok kişi onu düşünüyor.
316 ile niye servise gitmem, utanırım.
Insignia'yı 1.200 cc almak gibi birşey bu.
Mercedes C serisininde 1.6'sı var, ama o alınır (ki artık oda alınmaz, herkeste var)
niye alınır? hem kompresör, en azından yürüyor, hem de 316'ya göre daha çok aksesuarı var. şirket aracı gibi bomboş değil.
yine de herkesin kendi seçimi tabi
Yorum